Uidbemsnsn Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Γεια σας, θα ήθελα να σασ ρωτήσω τι πρέπει να κάνω επειδή το σκουλαρίκι κρυκακι που έχω βάλει στην μύτη μου,μου έχει βγάλει εσωτερικά ένα σπυράκι που βγάζει πύον επίσης το σκουλαρίκι το είχα τρυπήσει μια εβδομάδα πριν
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Τι σημαίνει ότι είχες τρυπήσει το σκουλαρίκι? 1
StamTheMan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Τι σημαίνει ότι είχες τρυπήσει το σκουλαρίκι? Μαλλον εννοει τη μυτη.
MariaLog Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 hours ago, Uidbemsnsn said: Γεια σας, θα ήθελα να σασ ρωτήσω τι πρέπει να κάνω επειδή το σκουλαρίκι κρυκακι που έχω βάλει στην μύτη μου,μου έχει βγάλει εσωτερικά ένα σπυράκι που βγάζει πύον επίσης το σκουλαρίκι το είχα τρυπήσει μια εβδομάδα πριν ειναι καποια φλεγμονη ή μολυνση. αφαιρεις το σκουλαρικι και αφηνεις την περιοχη να ηρεμησει για λιγες μερες, την καθαριζεις καλα. αν το προβλημα συνεχιστει, πας σε δερματολογο να σου δωσει καποια αντιβιοτικη αλοιφη Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2023 από MariaLog
sakura22 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Υποθέτω πως έχεις λύσει το πρόβλημα πια, αλλά αν το ψάξει κανείς άλλος με αντίστοιχο θέμα στο μέλλον, για τέτοια προβλήματα πάμε ΑΜΕΣΑ σε ΩΡΛ όχι σε δερματόλογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα