Προς το περιεχόμενο

Behind the scenes: Οι αυστηρές δοκιμές αξιοπιστίας της Samsung για τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

054_sm-f731_zflip5_tabletopl30back_cream_230531_HI.jpg

Η πέμπτη γενιά αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung ανακοινώθηκε στις 26 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του Unpacked event που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ της Κορέας. 

Τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 είναι οι πιο λεπτές, πιο ισορροπημένες αισθητικά σειρές Galaxy Z μέχρι σήμερα και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ανθεκτικότητας των χρηστών ως προς την ανθεκτικότητα τους. Πριν μεταβούν από τη γραμμή παραγωγής στην τσέπη του χρήστη, αυτές οι ευέλικτες συσκευές υποβάλλονται σε μια σειρά αυστηρών δοκιμών αξιοπιστίας για να διασφαλιστεί ότι μπορούν να αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου για οποιονδήποτε τρόπο ζωής και να πληρούν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα της βιομηχανίας.

Συγκεκριμένα:

  • Σε συνδυασμό με την πιστοποίηση IPX8[1], τα πλαίσια Armor Aluminum και το Corning® Gorilla® Glass Victus®2 τόσο στο Flex Window όσο και στο πίσω κάλυμμα, τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 παρέχουν προστασία, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από το Flex Hinge. Αυτή η νέα ενσωματωμένη μονάδα μεντεσέδων διαθέτει δομή διπλής ράγας, διαχέοντας τις εξωτερικές κρούσεις.
  • Με το νέο μεντεσέ, Flex Hinge, η εμπειρία της αναδίπλωσης ενισχύεται ακόμη περισσότερο[2], προσφέροντας, παράλληλα, έναν αισθητικά ισορροπημένο και στιβαρό σχεδιασμό.
  • Και στα δύο μοντέλα, η κύρια οθόνη είναι εξοπλισμένη με ένα στρώμα διασποράς κραδασμών και μια επανασχεδιασμένη πλάτη που σταθεροποιεί την οθόνη ακόμα περισσότερο[3].

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει πώς κάθε στοιχείο των τελευταίων αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρέχει την απίστευτη ευελιξία που αναμένεται από τη σειρά Galaxy Z, προσφέροντας παράλληλα ισχυρή ανθεκτικότητα.

 

 

[1] Με βάση τις συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών για βύθιση σε γλυκό νερό έως 1,5 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα/στεγνώστε αν είναι βρεγμένα. Η αντοχή της συσκευής στο νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της φυσιολογικής φθοράς.

[2] Συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip.

[3] Συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας