Προς το περιεχόμενο

Νεος web developer


uxu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα , μόλις τελείωσα ένα ΙΕΚ και αυτήν την στιγμή κάνω την πρακτική μου άσκηση. Η εταιρεία που κάνω πρακτική ασχολείται με web development. Είμαι εκεί κάπου κοντά στον ένα μήνα και δεν νιώθω πως μπορώ να εξελιχθώ εκεί. Αρχικά, οι άλλοι developers εκεί έχουν περισσότερες γνώσεις από εμένα άλλα δεν θεωρώ πως εφαρμόζουν σωστές πρακτικές. Έχουν ένα αρχείο css για όλη την ιστοσελίδα (12 χιλιάδες γραμμές) . Έχω δεί άπειρες φορές !important σε font-weight και άλλα τέτοια που δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν σε μια σοβαρή εταιρία. Δεν υπάρχει κάποιος να με εκπαιδεύσει και απλά κάνω οτι task βαριούνται να κάνουν ( Μεταφράσεις, Να γράψω κανένα excel). Παρόλο πού ότι προβλήματα css μου έχουν δώσει τα έλυσα και σε θέμα responsive βοηθάω πολύ, κανείς δεν κάθεται να ασχοληθεί μαζί μου. Μερικές φορές δεν έχω τι να κάνω και απλά κάθομαι. Προσπαθώ να μαθαίνω μόνος μου πράγματα σπίτι μου όπως React αλλά αυτό δεν το χρησιμοποιούν στη συγκεκριμένη εταιρεία. Αυτοί χρησιμοποιούν php αλλά δεν θα ήθελα να μάθω κάτι τέτοιο καθώς προτιμώ άλλα frameworks. Τι θα μου προτείνατε να κάνω; Να μάθω αυτά που χρησιμοποιούν αυτοί; Η να ασχοληθώ με κάτι που χρησιμοποιείται περισσότερο σε μεγάλες εταιρείες? Είμαι λίγο χαμένος αυτήν την στιγμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατσε να τελειωσεις την πρακτικη για αρχη , και παραλληλα κανε κανενα δικο σου project .

Διαβαζε και αυτα που σου αρεσουν ,το udemy + youtube εχουν απειρο υλικο.

Ακομη και μια κακη εταιρια , μετραει θετικα σαν εμπειρια στο βιογραφικο σου - ακομα και τιποτα σημαντικο να μην εκανες, μπορεις να το πουλησεις ωραια σε μια συνεντευξη .

 

μετα την πρακτικη βαρα σε οτι αγγελια βλεπεις πως σου αρεσει το αντικειμενο.

 

Αυτα απο εναν entry front-end dev  που ψαχνεται και αυτος στην αχανη αγορα

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Γενικά εάν δουλεύεις έναν μήνα σίγουρα έχεις να μάθεις πράγματα όπου και να πας. Εφ όσον περιτριγυρίζεσαι από άτομα που έχουν περισσότερες γνώσεις , επικεντρωσου εκεί και μάζεψε ότι μπορείς όσο είσαι εκεί. Ανεξάρτητα με το αν σ αρέσουν οι πρακτικές ή η γλώσσα έχεις να μάθεις πολλά για τον χώρο του web και ως επαγγελματίας (να θέτεις ορια, πως είναι οι ρόλοι σε μια εταιρεία, what is expected σε επίπεδο παραγωγικοτητας πάνω κάτω κτλ). Τώρα το ότι δεν σου βάζουν σοβαρή δουλειά είναι όντως προβλημα και θα έλεγα να περιμένεις ακόμα και εάν συνεχιστεί να επικοινωνήσεις με τον υπεύθυνο εκεί (lead, scrum master ότι έχετε εν πάση περιπτώσει) και εάν ακόμα δεν διορθωθούν τα πράγματα επικοινώνησε με τον υπεύθυνο πρακτικής στη σχολή. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...