Προς το περιεχόμενο

Προβληματισμός σε Outlook...


alfas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα κοινότητα.

 Σε pc με windows 11 είχε τη σουίτα των office 2019. Στο outlook, έβαλα το ένα mail μου στην αρχή μου έβγαλε σφάλμα και δε το δέχτηκε. Με τη τρίτη φορά, το δέχτηκε και σκέφτηκα στη βιασύνη μου πάνω θα έβαζα λάθος κωδικό. 

Το mail λειτουργεί μια χαρά (ΙΜΑP). Στη συνέχεια έκανα προσθήκη και δεύτερο mail της ίδιας εταιρείας αλλά δεν το δέχεται με τίποτα. Μου βγάζει σφάλμα να κοιτάξω το κωδικό μου ή μήπως δεν είναι αυτό το mail μου κτλ. Είναι ακριβώς το μήνυμα σφάλματος που έβγαζε και για το πρώτο mail! Προσπαθώ, ξαναπροσπαθώ ! Τίποτα.

Παρατήρησα πως στα αριστερα του Outlook δημιουργούσε το όνομα του Mail (σαν φάκελος αλλα τπτ)! Επίσης έψαξα και είδα πως δημιουργεί και ενα ost με το όνομα του mail και όσες φορές προσπαθούσα να το δημιουργήσω αλλά τόσα ost δημιουργούσε.

Περίεργο...


Σκέφτηκα μήπως τα 2019 έχουν φαει κάποιο σκάλωμα με τα win11. Οπότε λέω αφού υπάρχουν θα βάλω τα office 365. Κάνω την εγκατασταση. Βρίσκει το πρώτο μαιλ. Δουλεύει κανονικά! Βάζω το δεύτερο δουλεύει κανονικά....

Πάω να βάλω και τρίτο!!! Και πάλι τα ίδια...


Ακούω ιδέες. Εμένα δυστυχώς δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο ποτέ... και που έχω ψάξει στην ms δεν βρίσκω κάτι που να βοηθάει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...