Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι System/network engineer τα τελευταια 6+ χρονια..Ομως εδω και εναμιση χρονο κανω μονο δουλειες σαν freelancer γιατι οπου και να εστειλα βιογραφικο περναω απο συνεντευξεις συνηθως δυο γυρους αλλα μετα καμια απαντηση απο το hr..Η με παιρνουν τηλεφωνο μετα απο 9 μηνες..σκεφτομαι να ανοιξω ενα γρααφειο που να προσφερω λυσεις σε σχεδιασμο υλοποιηση λυσεων system/network/cloud  σε μικρες επιχειρησεις..Αξιζει σαν ιδεα??

Μετα σκεφτομαι να κοιταξω εξωτερικο σαν  υπαλληλος πανω στο τομεα μου..Καμια προταση??

Δημοσ.
1 hour ago, panatha1369 said:

Ειμαι System/network engineer τα τελευταια 6+ χρονια..Ομως εδω και εναμιση χρονο κανω μονο δουλειες σαν freelancer γιατι οπου και να εστειλα βιογραφικο περναω απο συνεντευξεις συνηθως δυο γυρους αλλα μετα καμια απαντηση απο το hr..Η με παιρνουν τηλεφωνο μετα απο 9 μηνες..σκεφτομαι να ανοιξω ενα γρααφειο που να προσφερω λυσεις σε σχεδιασμο υλοποιηση λυσεων system/network/cloud  σε μικρες επιχειρησεις..Αξιζει σαν ιδεα??

Μετα σκεφτομαι να κοιταξω εξωτερικο σαν  υπαλληλος πανω στο τομεα μου..Καμια προταση??

Δυστυχώς αρκετές αγγελίες στην χώρα μας είναι αγγελίες που ανοίχτηκαν για να καλυφθεί μια θέση απο ''δικό μας άτομο''  και απλά ανοίγεται για να μην έχουν θέμα με ΔΥΠΑ/Υπουργείο Εργασίας...όσο πικρή και να είναι η αλήθεια σε αυτο το τριτοκοσμικό σοβιετιστάν.Αν θες την γνώμη μου ψάξε για remote δουλειά στο εξωτερικό και απλά κάνε εναρξη ατομικής επιχείρησης για την εδώ χαρτούρα αφου έχεις 6 χρονια εμπειρίας.

• Like 1
Δημοσ.

Το κυνηγι που πρεπει να ριξεις στην Ελλαδα για να ανοιξεις επιχείρηση και να προσεγγισεις επαγγελματιες ειναι ενα μαθημα απο μονο του,ξεχωριστο απο το πως βγαινουν τα λεφτα,προσωπικα δεν το αποδοκιμαζω αλλα θα προτιμουσα καποια δουλεια με μεγαλες απολαβες στο εξωτερικο με σκοπο να μαζεφτουν λεφτα για να γινει καποια σοβαρη επιχειρηση στην Ελλαδα με λιγοτερο ρισκο οσον αφορα τον τομεα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...