vamvakoolas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου αφηνω αυτο εδω. Νομιζω οτι το ποσο που λεει ειναι υπερβολικο κατα τη γνωμη μου 1
avacan23 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Στη δουλειά 2 συνάδελφοι σε ίδιο αυτοκίνητο Bmw X1 για κανονικό service 1)sfakianakis 860 $ 2) Bailas 260 $ Η διαφορά είναι τεράστια αλλά δεν ξέρω αν το αξίζει...αυτός που παει στο επίσημο λεει οτι περναει το service στο σύστημα του αυτοκινητου και μετράει πολύ σε περίπτωση πώλησης...δεν ξέρω
dsi44 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 260? χωρις να μετρανε οι χειμωνες και τα καλοκαιρια? δε γινεται πλεον.
sphinxgr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 30 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε αφηνω αυτο εδω. Νομιζω οτι το ποσο που λεει ειναι υπερβολικο κατα τη γνωμη μου δεν πέφτω από τα σύννεφα.
mike15 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, avacan23 είπε για κανονικό service τι ενοουν κανονικο? τι περιλαμβανει? στην bmw υπαρχει cbs(condition based service),οτι και οποτε βγαζει το board computer,δεν εχει κανονισμενα σερβις 17 ώρες πριν, avacan23 είπε αυτός που παει στο επίσημο λεει οτι περναει το service στο σύστημα του αυτοκινητου και μετράει πολύ σε περίπτωση πώλησης...δεν ξέρω τριχες...αυτο το προνομιο πλεον το εοχυν και τα εξειδικευμενα ,οσα βεβαια πληρωνουν στην γερμανια για να εοχυν την συνδεση..απλα η διαφορα τους με την αντιπιπροσωπεια ειναι για τις αναβαθμισεις των διαγνωστικων.η αντιπροσωπεια πληρωνει αναγκαστικα ενα μεγαλο ποσο καθε 6μηνο,χρονο για να αναβαθμισει το διαγνωστικο της.ο συνεργειας θα πληρωσει οποτε μπορει ,οποτε δνε θα εχει την τελευταια αναβαθμιση. αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το κλειδι ,η αναβαθμιση εχιε να κανει μονο με το διαγνωστικο. αυτο με το κλειδι και οτι μετραει σε περιπτωση πωλησης,παλια εκανα το ιδιο θεμα με το βιβλιαρακι και τις σφραγιδες,πριν το κλειδι που καταχωτειται,ειναι κολπα να σε παγιδευσουν στην αντιπροσωπεια. κρατας τις αποδειξεις ,εαν θες να πληρωσεις φπα,απο το συνεργειο ,παλι φθηνοτερα θα σου βγει απο αντιπροσωπεια και οταν ερθει η ωρα δειχνεις τις αποδειξεις στον αγοραστη.ουτε κλειδια ,ουτε βιβλιαρακια. αν θες ενημερωση μεσω κλειδιου ρωτας στο εξω εξειδικευμενο απο πριν εαν εχει την δυνατοτητα.σε χρεωνει λιγο παραπανω η' καθολου εξαρταται την πολιτικη του.ενα σε ενδιαφεριε πας εκει που εχει ενημερωση. 1
avacan23 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Εχω και καλύτερο που έμαθα τώρα στον καφέ. Για αλλαγή τακάκια 650 ευρώ επίσημο και 250 ευρώ στο Ρούβελα. Εχει πλάκα ότι οπως στο στρατό ολοι εχουν μια ιστορία από επίσημη αντιπροσωπεία. Λεγανε για ενα θοδωρή φανοποιο στο Σπανό που σε τρακαρισμενο καπό χρέωσε καινούργιο και αυτος έβαψε το παλιό και το καταλαβε μετά απο καιρό όταν πήγε να το πουλήσει... το κερασάκι στην τούρτα ο θοδωρής πήρε και μπουρμπουαρ 50 ευρώ...εγώ leasing έχω αλλά με αυτά που ακούω δεν ξέρω τι θα έκανα..
mike15 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, avacan23 είπε Εχω και καλύτερο που έμαθα τώρα στον καφέ. Για αλλαγή τακάκια 650 ευρώ επίσημο και 250 ευρώ στο Ρούβελα. Εχει πλάκα ότι οπως στο στρατό ολοι εχουν μια ιστορία από επίσημη αντιπροσωπεία. Λεγανε για ενα θοδωρή φανοποιο στο Σπανό που σε τρακαρισμενο καπό χρέωσε καινούργιο και αυτος έβαψε το παλιό και το καταλαβε μετά απο καιρό όταν πήγε να το πουλήσει... το κερασάκι στην τούρτα ο θοδωρής πήρε και μπουρμπουαρ 50 ευρώ...εγώ leasing έχω αλλά με αυτά που ακούω δεν ξέρω τι θα έκανα.. αυτο σε πορτα πηγε να προσπαθησει να με ξεγελασει σε αντιπροσωπεια της θεσσαλονικης ενας βλακας υπαλληλος,ο οποιος δεν εδινε γραπτη προσφορα γιαυτον τον λογο.εχει μεγαλη βρωμια.ειμαι ο μονος απο εδω εως την αμερικη που πηρε χρηματα πισω.το ποσταρα σε αγγλικα φορουμ και με ρωτουσαν πως το εκανα αυτο.γιατι συνηθως δινουν κανα σερβις δωρο,λαδια και και κατι χαντρες,ρευστο ποτε.αλλα τους κρατουσα καλα. ομως για να πουμε και την αληθεια ουτε με τους εξω πρεπει να εφησυχαζεις.η λαμογια ειναι κολλητικη και υπαρχει και εξω.πρεπει δυστυχως να την ψαχνεις για οτιδηποτε και να φοβασαι οταν αφηνεις το αυτοκινητο σου να μεινει για καποια επιδιορθωση.αναγκαιο κακο ορισμενες φορες.ομως οταν δεν μενει να πας σε συνεργειο που σε αφηνει να εισαι διπλα και απο πανω,ποτε μην το αφηνεις και φευγεις.θα ελεγχεις τα παντα. δικα σου ανταλλακτικα και να τα βλεπεις να μπαινουν.αν αφησεις το αυτοκινητο για βραδυ,την αλλη μερα οσο γινεται ενδελεχης ελεγχος στα παντα. εισαι τυχερος με το leasing ,no worries.μακαρι να ειχα την δυνατοτητα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Παρατηστε τα συνεργεια και φτιαχτε τα μονοι σας... Μονον ετσι θα εχετε την μεγιστη ποιοτητα εργασιας και ανταλλακτικων.
sakks80 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Στις 16/9/2025 στις 8:49 ΠΜ, avacan23 είπε Εχω και καλύτερο που έμαθα τώρα στον καφέ. Για αλλαγή τακάκια 650 ευρώ επίσημο και 250 ευρώ στο Ρούβελα. Εχει πλάκα ότι οπως στο στρατό ολοι εχουν μια ιστορία από επίσημη αντιπροσωπεία. Λεγανε για ενα θοδωρή φανοποιο στο Σπανό που σε τρακαρισμενο καπό χρέωσε καινούργιο και αυτος έβαψε το παλιό και το καταλαβε μετά απο καιρό όταν πήγε να το πουλήσει... το κερασάκι στην τούρτα ο θοδωρής πήρε και μπουρμπουαρ 50 ευρώ...εγώ leasing έχω αλλά με αυτά που ακούω δεν ξέρω τι θα έκανα.. Τι τακάκια φοράει? Με επίστρωση χρυσού είναι?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, sakks80 είπε Τι τακάκια φοράει? Με επίστρωση χρυσού είναι αραμιδιου
avacan23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Ειπα να μου το στειλει με μειλ να το ανεβασω. δεν ξερω τι κοστος εχουν τα γνησια της bmw. Ξερω οτι ενα μεσο κοστος σε επωνυμα ειναι 40 ευρω
mike15 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) παρτε μια ιδεα απο την αντιπροσωπεια για το value service, ειναι πακετο εκπτωτικο προσφορα που δινεται σε παλια μοντελλα https://bmw-spanos.gr/index.php?option=com_content&view=article&layout=edit&id=25 Αντικατάσταση δίσκοι και τακάκια μπροστινών φρένων. Εργασίες service που περιλαμβάνονται στο πακέτο Όλες οι εργασίες service που αναφέρονται παρακάτω εκτελούνται από τους έμπειρους ειδικούς του BMW Service. Αφαίρεση των μπροστινών τροχών, των δίσκων φρένων και των τακακιών Επιθεώρηση του συστήματος πέδησης, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων φρένων Καθαρισμός των μπροστινών φρένων Τοποθέτηση των μπροστινών τροχών Τοποθέτηση των καινούριων δίσκων, τακακιών φρένων και αισθητήρων Μοντέλο Τιμή 116i €310 118d €315 118i €310 120d €325 120i €325 123d €390 130i €390 Αντικατάσταση τακάκια μπροστινών φρένων. Εργασίες service που περιλαμβάνονται στο πακέτο Όλες οι εργασίες service που αναφέρονται παρακάτω εκτελούνται από τους έμπειρους ειδικούς του BMW Service. Αφαίρεση των μπροστινών τροχών και των τακακιών Επιθεώρηση του συστήματος πέδησης, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων φρένων Σχολαστικός καθαρισμός των μπροστινών φρένων Τοποθέτηση των καινούριων τακακιών Τοποθέτηση των μπροστινών τροχών Μοντέλο Τιμή 116i €150 118d €155 118i €155 120d €160 120i €160 123d €175 130i €175 εγω για αυτα τα τακακια,ΑΤΕ , που ειναι και η καλυτερη μαρκα ΟΕΜ, εδωσα για αγορα 60 ευρω περιπου και 30 εργατικα,8 το σωληνακι,ετσι εμειναν 50 ευρω στο χερι σε συγκριση με την αντιπροσωπεια. αλλα αυτοι εχουν τους "ειδικους" εκει..πρεπει να πληρωνονται αναλογα. φυσικα ο τεχνιτης μου δεν εχει σαλονακι με καφε,ουτε την κλασατη γραματεα,λογιστη,ουτε ντιζαιν συνεργειου καλατραβα .. αυτα πληρωνεις εκει Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από mike15
sphinxgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Το χειρότερο σε όλο αυτό είναι ότι οκ δίνεις τα λεφτά. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ενα βασικό που δεν κάνουν είναι να κάνουν λίπανση του πύρου δαγκανας. Μιλάμε για 1 λεπτό διαδικασία. Το αποτέλεσμα να κολλάνε τα φρένα κ να μην έχουν επαναφορά. 1000 φορές να πας σε επαγγελματία φρενά, που έχει μαγαζί κ πληρώνεται να κάνει αυτη τη δουλειά, παρά να πας στην αντιπροσωπεία. 1
tutuyo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Τα εχουμε πει χιλιαδες φορα. Στην αντιπροσωπεια πληρωνεις την εργατοωρα Πχ 77ευρω+ΦΠΑ ο μαστορας της γειτονιας μπορει να συμπιεσει την εργατοωρα του, η αντιπροσωπεια οχι, γιατι ερχεται φορετο απο εξω Τωρα για αυτους που κανουν το σερβις μονοι τους με γεια τους με χαρα τους, αφου εχουν την υπομονη, τον χωρο και τις γνωσεις αλλα για εμενα προσωπικα ειναι red flag. Γιατι οκ να δεχτω οτι υπαρχουν αυτοι που το κανουν επειδη το γουσταρουν και πιανουν τα χερια τους αλλα η πλειοψηφια το κανει λογω οικονομιας. Οποτε γιατι να μην τσιγκουνευτει και τα ανταλλακτικα? Εχω παρει τηλεφωνο για αμαξι που πουλιοταν, οταν ο φιλος μου ειπε κανω τα σερβις μονος μου, οκ γεια σας αντιο σας και χαρηκα. Που ξερω εγω τι εχει βαλει και τι δεν εχει βαλει, αν τα εχει βαλει σωστα κτλ
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, mike15 είπε παρτε μια ιδεα απο την αντιπροσωπεια για το value service, ειναι πακετο εκπτωτικο προσφορα που δινεται σε παλια μοντελλα https://bmw-spanos.gr/index.php?option=com_content&view=article&layout=edit&id=25 Αντικατάσταση δίσκοι και τακάκια μπροστινών φρένων. Εργασίες service που περιλαμβάνονται στο πακέτο Όλες οι εργασίες service που αναφέρονται παρακάτω εκτελούνται από τους έμπειρους ειδικούς του BMW Service. Αφαίρεση των μπροστινών τροχών, των δίσκων φρένων και των τακακιών Επιθεώρηση του συστήματος πέδησης, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων φρένων Καθαρισμός των μπροστινών φρένων Τοποθέτηση των μπροστινών τροχών Τοποθέτηση των καινούριων δίσκων, τακακιών φρένων και αισθητήρων Μοντέλο Τιμή 116i €310 118d €315 118i €310 120d €325 120i €325 123d €390 130i €390 Αντικατάσταση τακάκια μπροστινών φρένων. Εργασίες service που περιλαμβάνονται στο πακέτο Όλες οι εργασίες service που αναφέρονται παρακάτω εκτελούνται από τους έμπειρους ειδικούς του BMW Service. Αφαίρεση των μπροστινών τροχών και των τακακιών Επιθεώρηση του συστήματος πέδησης, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων φρένων Σχολαστικός καθαρισμός των μπροστινών φρένων Τοποθέτηση των καινούριων τακακιών Τοποθέτηση των μπροστινών τροχών Μοντέλο Τιμή 116i €150 118d €155 118i €155 120d €160 120i €160 123d €175 130i €175 εγω για αυτα τα τακακια,ΑΤΕ , που ειναι και η καλυτερη μαρκα ΟΕΜ, εδωσα για αγορα 60 ευρω περιπου και 30 εργατικα,8 το σωληνακι,ετσι εμειναν 50 ευρω στο χερι σε συγκριση με την αντιπροσωπεια. αλλα αυτοι εχουν τους "ειδικους" εκει..πρεπει να πληρωνονται αναλογα. φυσικα ο τεχνιτης μου δεν εχει σαλονακι με καφε,ουτε την κλασατη γραματεα,λογιστη,ουτε ντιζαιν συνεργειου καλατραβα .. αυτα πληρωνεις εκει Μου αρέσει η αφαίρεση τροχών δίσκων,τακακιων και η επανατοποθέτηση. Λες και μπορείς να το κάνεις χωρις να βγάλεις τους τροχούς κλπ.Στην επόμενη προσφορά να βάλουν ότι στα αερόκλειδα χρησιμοποιούν αέρα Βαυαρίας και τα γάντια του μηχανικού έχουν άρωμα λεμόνι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα