Προς το περιεχόμενο

Αύξηση κόστους για το Disney+ στις ΗΠΑ και επερχόμενα μέτρα για τον περιορισμό κοινής χρήσης ενός λογαριασμού


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον Μάιο, ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, ανακοίνωσε ότι η streaming υπηρεσία της εταιρείας θα αυξήσει τις τιμές της μέσα στη χρονιά.

Τώρα, ξέρουμε πότε αφού κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney, ο Iger ανακοίνωσε ότι η premium βαθμίδα του Disney+ χωρίς διαφημίσεις θα αυξηθεί στα 13,99 δολάρια στις 12 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τη δεύτερη αύξηση της τιμής της υπηρεσίας streaming κατά 3 δολάρια τον τελευταίο χρόνο στις ΗΠΑ αφού η τρέχουσα τιμή συνδρομής των 10,99 δολαρίων καθορίστηκε τον Δεκέμβριο. 

Υπενθυμίζουμε ότι το Disney+ παρέχει στις ΗΠΑ από τον περασμένο Νοέμβριο και μια δεύτερη συνδρομητική βαθμίδα, η οποία είναι μεν φθηνότερη αλλά εμφανίζει στον χρήστη διαφημίσεις. Πλέον η Disney δηλώνει έτοιμη να φέρει τη συγκεκριμένη βαθμίδα και στην Ευρώπη από το Νοέμβριο και σε «επιλεγμένες χώρες αρχικά».

Η εγχώρια συνδρομητική βάση του Disney+ στις ΗΠΑ και τον Καναδά μειώθηκε από 46,3 εκατομμύρια σε 46,0 εκατομμύρια τους τελευταίους τρεις μήνες. Ειδικότερα, η μεγαλύτερη πτώση συνδρομητών σημειώθηκε στην Ινδία, καθώς το πακέτο Disney Plus / Hotstar μειώθηκε από 52,9 εκατομμύρια χρήστες επί πληρωμή σε 40,4 εκατομμύρια χρήστες επί πληρωμή. Και αυτή τη φορά, η μεγάλη πτώση οφείλεται κυρίως στην απώλεια των ψηφιακών δικαιωμάτων της εταιρείας για τη μετάδοση του τουρνουά κρίκετ Indian Premier League (IPL). Η JioCinema, που ανήκει στην Reliance, μετέδιδε δωρεάν το IPL για να προσελκύσει περισσότερους χρήστες. Η Hotstar ανακοίνωσε μια παρόμοια κίνηση για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ μίας ημέρας που ξεκινά τον Οκτώβριο.

Τέλος ο Iger προειδοποίησε επίσης ότι η Disney θα αντιδράσει σύντομα στην κοινή χρήση λογαριασμών, δηλώνοντας ότι η εταιρεία "διερευνά ενεργά τρόπους αντιμετώπισης της κοινής χρήσης λογαριασμών και τις καλύτερες επιλογές για τους συνδρομητές που πληρώνουν για να μοιράζονται τους λογαριασμούς τους με φίλους και συγγενείς". Η εταιρεία αναμένει να αρχίσει να εφαρμόζει αυτές τις νέες πολιτικές κάποια στιγμή μέσα στο 2024 χωρίς να δίνει για την ώρα περισσότερες πληροφορίες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Άιντε το έκανε το νετφλιξ που τουλάχιστον προσθέτει περιεχόμενο κάθε μήνα

Βλέπονται δεν βλέπονται αλλά προσθέτει όμως

Εσύ Ντίσνεϊ που εδώ και τρεις μήνες δεν βάζεις τίποτα έχεις και απαιτήσεις;

Ας καταλάβουν ότι τα νούμερα και τα κέρδη εν καιρώ πανδημίας δεν πρόκειται να τα ξαναδούν

  • Like 24
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Superuser είπε

Ας καταλάβουν ότι τα νούμερα και τα κέρδη εν καιρώ πανδημίας δεν πρόκειται να τα ξαναδούν

μια χαρα θα τα δουν. δοκιμασμένο πολλες φορες απο απειρες εταιριες. αυτους που θα δέσει στο καναλι της θα τους αρμεγει παραπανω καθε φορα που χανει συνδρομητες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πανε καλα εκει στη Disney? Αμ δεν πανε. Οκ θα δεις για χιλιοστη φορα τις κλασικες ταινιαρες του 80-90 απο εκει και περα δεν υπαρχει κατι αλλο κατι νεο. Η χειροτερη υπηρεσια ειναι απο οτι κυκλοφορει μεχρι σημερα σε streaming. Αυτοι νομιζουν οτι θα φτιαξουν απο 1 streaming υπηρεσια και ο λαος που νομιζουν οτι χεζει λεφτα θα κανει συνδρομη σε καθε μια απο αυτες. Αντε να χαθειτε. 

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, maarinos said:

pirate-sabastian.gif

Ας σηκωθούν τα λάβαρα του Stremio μία και καλή γιατί πολύ τσουρέκια μας τα έχουν κάνει και οι μεν και οι δε.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδαν κ αυτοί μεγάλο ανταγωνισμό κ είπαν ότι μόνο η αύξηση τιμής τους σώζει???

Ας βάλουν καμία ταινία της προκοπής πρώτα κ μετά να σκεφτούν (κ όχι να αποφασίσουν) την αύξηση. Πόσες φορές δηλαδή να δούμε τα Marvell κ τα star wars???

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...