Προς το περιεχόμενο

DELL VOSTRO 5515 - 5415


nek3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα πως γίνεται το λαπτοπ να εμφανίζει σαν όνομα 5415 και εγώ να γνωρίζω ότι πρόκειται για 5515? Επίσης να επισημάνω πως τα specs του λάπτοπ ταιριάζουν με το 5515 του διαδικτύου είναι ίδια , δεν υπάρχει 5415 με specs σαν το λαπτοπ που έχω στην κατοχή μου.

Επίσης το ταμπελάκι barcode που βρίσκεται στο κάτω μέρος σαν αναγνωριστικό πληκτρολογώντας το στην επίσημη σελίδα της dell μου βγάζει ότι πρόκειται για 5515 .

 

Έχει συμβεί σε άλλον κάτι τέτοιο? 

Επεξ/σία από nek3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Κωνσταντίνε.

Με συγχωρείς που επεμβαίνω αλλα έπρεπε να το αναλύσουμε σε προσωπικό για το συγκεκριμένο μιας και είχαμε μαζι την συναλλαγή αλλα δεν έχω κανένα θέμα να σου απαντήσω και δημόσια για λόγους διαφάνειας.

Αρχίκα σε ποιο ακριβώς σημείο βλέπεις οτι έχει αναγνωριστικό σαν 5415?

Δεύτερον, η dell πάμπολες φορές σχεδόν σε όλες της τις σειρές απο λάπτοπ βγάζει τα ίδια ανταλλακτικά.Αυτό μπορεί να σημαίνει οτι κάποιο part μπορει να έχει στηθεί με ίδιο - συμβατό - καινούριο απο 5415 χωρίς αυτό να σημαίνει πως επηρεάζεται κάπως το σύστημα που αγόρασες, είτε ως προς την εγγύηση του είτε ώς προς την λειτουργικότητα του είτε εαν θές (όπως μου ανέφερες) να κάνεις swap κάτι σε άλλο αντίστοιχο. Ενδεικτικά δηλαδή, εαν του βάλεις μια μητρική - επεξεργαστή απο 5415 θα παίξει κανονικά αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα τα ίδια.

Εν κατακλείδι, για λόγους εξοικονόμησης της παραγωγής αλλα και την δημιουργία stock στις εταιρίες αυτό σύμβαινει ώστε να εξυπηρετήσουν την ανάλογη ζήτηση. 

Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες αλλα και τις ανησυχίες σου!

Επεξ/σία από Thesoundmakergr
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα Στέφανε και σε ευχαριστώ για το support . Έλυσα την απορία μου οπότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα μεταξύ μας το λαπτοπ ήταν αυτό ακριβώς που περιέγραψες . Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πω σε αντίστοιχο λάπτοπ 5580 , με 5480 να έχουν ίδια μητρική και να διαφέρει μόνο στα πλαστικά στο αυτοκόλλητο, κατά τα άλλα είναι το ίδιο λάπτοπ , όπως και έχω δει να βάζουν μητρική από άλλο (με διαφορετικό bios) σε άλλο λάπτοπ μικρότερων ιντσών .

Μην σε ανησυχεί ,είναι απολύτως φυσιολογικό

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το 5415 και το 5515 φοράνε την ίδια μητρική. Εν ολίγοις, αν ο τεχνικός σου αλλάξει την πλακέτα εντός/εκτός εγγύησης, στο πρώτο άναμμα το λαπτοπ μετά την αντικατάσταση πετάει μήνυμα και σε ρωτάει ποιο είναι το μοντέλο που έχεις μπροστά σου. Και λάθος να επιλέξεις, μόνο στο Bios και στο Dell Update/support assist φαίνεται. Δεν επηρεάζει κάπου.

 

Αν το αναφέρεις στην Dell εν τω μεταξύ ότι εμφανίζεται άλλο μοντέλο στο Bios, θα το περάσουν εντός εγγύησης και θα σου στείλουν πλακέτα. Μην το κάνεις, ανακατασκευασμένη πλακέτα θα έρθει προς επισκευή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...