Προς το περιεχόμενο

Το Netflix διευκολύνει τους χρήστες smartphone στην αξιολόγηση μιας ταινίας ή σειράς


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιο εύκολη κάνει τη δημοσίευση αξιολόγησης του περιεχομένου του το Netflix μέσω φορητών συσκευών.

Μπορείτε πλέον να βαθμολογήσετε το περιεχόμενο ενώ το παρακολουθείτε απλά πατώντας την οθόνη και επιλέγοντας ένα διπλό αντίχειρα προς τα πάνω, ένα απλό αντίχειρα προς τα πάνω ή ένα αντίχειρα προς τα κάτω από το επάνω κέντρο της οθόνης.

Προηγουμένως, μπορούσατε να αφήσετε τη βαθμολογία σας μόνο αν επισκεπτόσασταν τη σελίδα πληροφοριών της ταινίας ή της σειράς. Αν και αυτή η επιλογή παραμένει, χρησιμοποιώντας τους αντίχειρες στην οθόνη κατά την αναπαραγωγή του περιεχομένου, κάνει πιο εύκολο από ποτέ το να αφήσετε μια βαθμολογία.

image.png.1bd5862813b63e3b49f95daa6f595b0a.png

Η ενημέρωση κυκλοφορεί τώρα για το iOS ενώ σύντομα θα έρθει και στο Android. Το σύστημα βαθμολόγησης είναι αρκετά σημαντικό αφού επιτρέπει στο Netflix να προσφέρει πιο ακριβείς συστάσεις για το τι να παρακολουθήσετε από τη βιβλιοθήκη του.

Για χρόνια, το σύστημα αξιολόγησης του Netflix σας επέτρεπε να αφήνετε από ένα έως πέντε αστέρια ανάλογα με το πόσο σας άρεσε το περιεχόμενο. Αλλά το 2017 εγκατέλειψε τα αστέρια υπέρ ενός νέου συστήματος thumbs-up/down. Το Netflix διαπίστωσε ότι οι θεατές ήταν πολύ πιο πιθανό να αφήσουν μια βαθμολογία για μια εκπομπή ή ταινία σε σύγκριση με το παλιό σύστημα που βασιζόταν στα αστέρια.

Πέρυσι, η εταιρεία πρόσθεσε ένα διπλό thumbs-up, ώστε να μπορείτε να διακρίνετε αν σας άρεσε κάτι (μονός αντίχειρας) ή αν σας άρεσε (διπλός αντίχειρας). Το μειονέκτημα με το σημερινό σύστημα αξιολόγησης του Netflix είναι ότι δεν σας δίνει καμία ιδέα για το τι πιστεύουν οι άλλοι θεατές για έναν τίτλο, καθώς είναι καθαρά για να το βοηθήσει να σας προσφέρει καλύτερες προσωποποιημένες συστάσεις, με βάση τις προηγούμενες σας κριτικές.
 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι αλλα αν δεν κανω λαθος (επειδη εχω χρονια που το εχω κοψει) σκοπιμα μπλοκαρανε το να βλεπεις την βαθμολογια γιατι το netflix ειχε απο μετριες και κατω παραγωγες. Τι σοι βαθμολογια ειναι αυτη; ή αντιστοιχα το Imdb το εχει αγορασει η amazon και το rottentomatoes δουλευει για την disney και επισημα παραδεχονται οτι κοβουν αρνητικες κριτικες κ αυτο που βλεπεις δεν ειναι ο αληθινος μεσος ορος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"πρόσθεσε ένα διπλό thumbs-up, ώστε να μπορείτε να διακρίνετε αν σας άρεσε κάτι (μονός αντίχειρας) ή αν σας άρεσε (διπλός αντίχειρας)

Κατατοπιστικότατο... Αν μας εξηγούσαν και την διαφορά... LOLOL

 Δηλαδή, μονός αντίχειρας αν μου αρέσει κάτι που είδα, ή διπλός αν μου αρέσει...  Ε, πείτε το έτσι να καταλάβουμε... :) :) :)

Toυ χρόνου, βελτιώνοντας αυτό το σύστημα, θα μπορούμε να βάλουμε απο 1 ως 5 αντίχειρες. LOLOL

To σωστό θα ήταν αν δεν μας αρέσει κάτι να το βαθμολογίσουμε με ένα μεσαίο δάκτυλο ή διπλό μεσαίο δάκτυλο αν δεν μας αρέσει... :)

Επεξ/σία από Eloy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Για αλλού είσαι

 

Screenshot_20230813_093744_Gallery.jpg

Δυστυχώς δεν αντέχει κάποιο κουτί τα remux ή έστω τα απλά 4K DV/A, τα περισσότερα σηκώνουν αρχείο μέχρι 5gb το ΠΟΛΎ οπότε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...