Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Εμένα πρώτη φορά πάντως. Να δούμε πότε θα παραλάβουμε και ΑΝ παραλάβουμε. Γιατί όλα καλά αλλά εγώ είμαι δεμένος με το συγκεκριμένο κατάστημα λόγω της εγγύησης και του πιστωτικού και δεν μπορώ να πάρω από αλλού κάρτα. 

Θα την πάρεις μην ανησυχείς, και εγώ πήρα ένα πιστωτικό τελικά για την μητρική ένα μήνα μετά εχτές εγκρίθηκε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

RIP Gamers.

έτσι κι αλλιώς σε 20 χρόνια θα έχει γίνει όλο cloud το gaming

Δεν θα πληρώνουμε μια ζωή τις ναυαρχίδες

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, firepc είπε

Να σου πω τώρα με τις οπτικές ίνες με το καλό όταν βάλω θα το σκεφτώ να πάω σε κάποια πλατφόρμα που παίζεις τα πάντα φουλ γραφικά κλπ μέσω υπολογιστή στο διαδίκτυο σαν αυτό που κάνει η nvidia πως το λένε μωρέ. Να μην ασχολούμαι με συνεχείς αναβαθμίσεις και δώστου χρήμα σε κάρτες και cpus.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, firepc είπε

Δεν πολύ πιστεύω αυτό,και εξαιρετικές συνδέσεις να έχουμε δεν πρόκειται να δει πολυ μεγάλη απήχηση 👍

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

Δεν πολύ πιστεύω αυτό,και εξαιρετικές συνδέσεις να έχουμε δεν πρόκειται να δει πολυ μεγάλη απήχηση 👍

αρα θα βγαίνει playstation 14, 15, 16 κλπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μπράβο της, το αξίζει,βέβαια λέγοντας αυτό κινδυνεύω να καταδικαστω σε δεκαετής φυλάκιση 😁😅αλλά ήταν η πρώτη που το πίστεψε και η πρώτη που έφτιαξε hardware+software ecosystem γύρω από όλο αυτό.

1 λεπτό πριν, firepc είπε

αρα θα βγαίνει playstation 14, 15, 16 κλπ;

Όχι, ενιαίο hardware(different vendors)με game stores όπως τώρα 

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.

Οσο και καλο να γινει το cloud ποτε δεν θα μπορεσει να φτασει το local play λογο φυσικης . 

Για την nvidia το ξερουμε οτι πεφτει δουλεμα , το ξερει και αυτη οτι πεφτει δουλεμα ( τελευταιο τραγικο η παρουσιαση της rtx 5050 ) αλλα ετσι και αλλιως ξερει ποιο ειναι το αποτελεσμα. το 90% plus θα φυγει στα prebuild που παιρνουν οι εταιριες με τους τονους , θα παει ο μεσος καταναλωτης που δεν εχει ιδεα και θα το παρει και το steam θα γεμισει με rtx 5050 και rtx 5060 οπως παραδοσιακα κανει . 

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Οσο και καλο να γινει το cloud ποτε δεν θα μπορεσει να φτασει το local play λογο φυσικης . 

Για την nvidia το ξερουμε οτι πεφτει δουλεμα , το ξερει και αυτη οτι πεφτει δουλεμα ( τελευταιο τραγικο η παρουσιαση της rtx 5050 ) αλλα ετσι και αλλιως ξερει ποιο ειναι το αποτελεσμα. το 90% plus θα φυγει στα prebuild που παιρνουν οι εταιριες με τους τονους , θα παει ο μεσος καταναλωτης που δεν εχει ιδεα και θα το παρει και το steam θα γεμισει με rtx 5050 και rtx 5060 οπως παραδοσιακα κανει . 

Δυστυχώς η ιδιοκτησία θα καταργηθεί στα πάντα κάποια στιγμή, θα είναι όλα με συνδρομή. Ήδη το βλέπουμε σε μεγάλο βαθμό και μόνο θα αυξάνεται η τάση αυτή.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι ας γινουν ολα συνδρομητικα τους αρεσει καθε μηνα να πεφτει το παραδακι σταθερο εισοδημα αλλα μεχρι ποτε να δουμε. Αρνουμαι πεισματικα να μπω σε ολο αυτο το τρυπακι geforce now η συμβολαια στα κινητα η οτιδηποτε γενικα συνδρομητικο ενα ote tv 12 ευρω πληρωνω το μηνα γιατι βολευει και τιποτα αλλο. Ουτε game pass ουτε τιποτα οτι θελω το αγοραζω και τελος. Ωραιο το τρυπακι που πανε να βαλουν τον κοσμο οι εταιριες αλλα μεχρι ποτε. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δυστυχώς η ιδιοκτησία θα καταργηθεί στα πάντα κάποια στιγμή, θα είναι όλα με συνδρομή. Ήδη το βλέπουμε σε μεγάλο βαθμό και μόνο θα αυξάνεται η τάση αυτή.

Η Ms με το game pass πάντως τα έχει βρει σκούρα,το game pass έχει βρει ταβάνι,δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, παιχνίδια που κοστίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια σε ανάπτυξη να συντηρηθούν από το μηνιαίο game pass.

• Like 1
Δημοσ.

Γειά σας,

Απο caseking έχει κάποιος εμπειρία;

Αν αγοράσω Zotac ξέρετε πως δουλεύει η κάλυψη εγγύησης και πως η επέκταση που παίρνεις απο το product registration;

πχ αν συμβεί κάτι στα πρώτα δύο χρόνια απευθύνομαι στο caseking ενώ μετα το 2ο χρόνο στη Zotac;

Το ότι είμαι Ελλάδα περιπλέκει την κατάσταση η δεν παίζει ρόλο;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gaster76 είπε

Γειά σας,

Αν αγοράσω Zotac ξέρετε πως δουλεύει η κάλυψη εγγύησης και πως η επέκταση που παίρνεις απο το product registration;

πχ αν συμβεί κάτι στα πρώτα δύο χρόνια απευθύνομαι στο caseking ενώ μετα το 2ο χρόνο στη Zotac;

Σωστα τα γραφεις ,δεν παιζει ρολο το οτι εισαι ελλαδα 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gaster76 είπε

Γειά σας,

Ότι αφορά την κανονική διάρκεια εγγύησης, μιλάς με Caseking. Για την επέκταση, έρχεσαι σε επαφή με Zotac στο [email protected] και αν δέν κάνω λάθος, στέλνεις Κίνα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...