Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, philos είπε

Άσχετο, για ποιο λόγο αυτή η υλοποίηση της Gigabyte RTX 5080 είναι φθηνότερη;

https://www.skroutz.gr/s/58543791/Gigabyte-GeForce-RTX-5080-16GB-GDDR7-Gaming-OC-Karta-Grafikon.html

Δηλαδή ουσιαστικά κινείται σε τιμές 5070 Ti καλών μαρκών ή 5080 τύπου Manli, Gainward, Zotac, Palit.

Εδώ όμως μιλάμε για Gigabyte και με μπερδεύει.

Kανονικη ειναι η τιμη της, σιγα σιγα θα πεσει στα 1200€ και οι 5070Τi στα 900€.

Screenshot_21.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να την πάρει από ελληνικό κατάστημα της προκοπής το οποίο βρίσκεται στο skroutz (e-gate / msystems / mg manager) τα οποία δυστυχώς τις δίνουν πολύ πιο ακριβά από το ελάχιστο που φαίνεται στη λίστα.

Επεξ/σία από philos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Εδω στο Αγγλικο Αμαζον την δικια μου 5080 Shadow την ειχα βρει 1115 ευρω τελικη τιμη με ολα τελωνειο κλπ.

Αυτή τι λέει σαν υλοποίηση? Η Shadow της MSI. Θερμοκρασίες? Θόρυβος?

Δημοσ.

Gamerock σαν υλοποίηση πολύ καλή.

Αλλά 1186€ με αναμονή 1 μήνα και αν θα παραλάβεις.

5080 Shadow θεωρείται από τις πιο ζεστές και θορυβώδεις μαζί με Ventus.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν την εχω δουλεψει ακομα γιατι ειχα 750 τροφοδοτικο και τωρα περιμενω Arctic 420 III ARGB και 1200W τροφοδοτικο για να στησω τον υπολογιστη.

Edit

Λαθος την δοκιμασα γιατι ειχα παρει ενα τροφοδοτικο αλλα το επεστρεψα.

Αν θυμαμαι καλα 68 βαθμους στο 3D Mark και αθορυβη και σε ενα κουτι που δεν εριχνε αερα πανω στην καρτα.

Τωρα εχει μπει σε Lancool III και εβαλα κατω απο την καρτα 3Χ140 Arctic PST

Λογικα την επομενη βδομαδα θα εχω τροφοδοτικο και υδροψυξη να την τεσταρω καλυτερα.

IMG_20250508_144816.jpg.c47c9304f4fc22b3

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλο το κουτί σου, χωράει τα πάντα, όποτε έχει και καλύτερο airflow, εγώ ένα ταπεινό fractal design defice c που έχω παίρνει μέχρι 31.5cm gpu..η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι από τις φθηνότερες πάντως αν και βλέπω έχει ένα σωρό άλλες πχ ventus, gaming trio, inspire, vanguard κτλ, πάρα πολλές.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, music_lover είπε

μακρυα απο ventus / shadow ,απο τα χειροτερα temps τα τελευταια χρονια 

• Like 3
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μεγάλο το κουτί σου, χωράει τα πάντα, όποτε έχει και καλύτερο airflow, εγώ ένα ταπεινό fractal design defice c που έχω παίρνει μέχρι 31.5cm gpu..η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι από τις φθηνότερες πάντως αν και βλέπω έχει ένα σωρό άλλες πχ ventus, gaming trio, inspire, vanguard κτλ, πάρα πολλές.

Ειχα το Lian Li O11 Air Mini και κανονικα του ειχα βαλει 2Χ140 απο κατω αλλα μου εσπασε η φτερωτη στον εναν και τους εβγαλα με την προυποθεση να βαλω τους PST της Arctic αλλα στην δοκιμη δεν μου ειχαν ερθει ακομα.

Μετα μου την εδωσε και αλλαξα και κουτι γιατι ηθελα καλυτερη ψυξη στον επεξεργαστη απο 280 παω σε 420

Στο Air η καρτα για 3 ποντους θα εβρισκε στην υδροψυξη σε αυτο ειναι λες και εχω βαλει καμια 1050 😂

1746032080773.jpg.f6e41032a0630a15fce64e

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, ultraex2003 said:

νεος NVIDIA GeForce 576.40 WHQL driver 

https://www.guru3d.com/download/nvidia-geforce-57640-whql-driver-download/

Change Info:
Fixed Issues in Version 576.40 WHQL:

Fixed Gaming Bugs:
[Monster Hunter Wilds] Random stability issues
[RTX 50 series] Dead Space Remake displays shadow flicker
Fixed General Bugs:
RTX 50 series] Colors may appear slightly saturated in games when in game-resolution is below the native resolution of the monitor [5158681]
[RTX 50 series] ASUS PG32UQXR/Asus ROG PG248QP/Asus ROG PG32UCDM display may boot to black screen [5088957]
Slight stutter may be observed on certain LG TVs at lower refresh rates when G-SYNC is enabled

• Haha 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Το STALKER 2 δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα. Είναι απλά ένα κακογραμμένο σκουπίδι. 

Είναι αλλά 13900Κ έως και 285K μου ρίχνουν  πάνω από 35% χωρίς κανένα tuning. Από τα ελάχιστα games που σέρνεται τόσο πολύ ο 10900K. Τουλάχιστον στα πολύ βαριά σημεία κρατάω μέσες άκρες το 50ρι και με FG η ροή είναι ομαλή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Είναι αλλά 13900Κ έως και 285K μου ρίχνουν  πάνω από 35% χωρίς κανένα tuning. Από τα ελάχιστα games που σέρνεται τόσο πολύ ο 10900K. Τουλάχιστον στα πολύ βαριά σημεία κρατάω μέσες άκρες το 50ρι και με FG η ροή είναι ομαλή.

Σε εμένα πάντως με i5-14500 και RTX 4070 Super χωρίς FG σέρνεται. Με FG κάτι γίνεται αλλά και πάλι η εμπειρία δεν είναι καλή ιδίως μέσα στα χωριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...