Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Όπως λέω και στον τίτλο, δυστυχώς ξαφνικά, η κάρτα Kingston class 10 128gbyte που είχα στο κινητό μου, έπαψε να αναγνωρίζεται.

Την δοκίμασα και σε άλλο κινητό κ σε ένα τρίτο, καμία τύχη.

Υπάρχει κάποια πρόταση μήπως μπορέσω κ σώσω το περιεχόμενο;

Εταιρείες ανάκτησης δεδομένων, μπορεί να με σώσουν, πιστεύετε;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση.

Δημοσ.

Σε υπολογιστή την έβαλες; αν και το βλέπω δύσκολο να βγάλεις άκρη.

Μετά από δύο αποτυχίες με Kingston δεν ξανά αγόρασα ποτέ εγώ προτιμώ SanDisk τα τελευταία 10 χρόνια και δεν έχει χαλάσει ποτέ καμία.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, chios είπε

Σε υπολογιστή την έβαλες; αν και το βλέπω δύσκολο να βγάλεις άκρη.

Μετά από δύο αποτυχίες με Kingston δεν ξανά αγόρασα ποτέ εγώ προτιμώ SanDisk τα τελευταία 10 χρόνια και δεν έχει χαλάσει ποτέ καμία.

1η φορά που μου χαλάει κάρτα μνήμης, τσάμπα τόσα ευρώ στήριξη στην Kingston. Ήταν η μοναδικη περίοδος που δεν είχα δώσει τα αρχεία μου online κτλ όπως κάνω συνήθως.

Υγ. Γιατροσόφια τύπου "στην κατάψυξη" για λίγο (κάπου το είχα διαβάσει κ εννοείται ήδη δοκίμασα(για 1 λεπτό περίπου)), φαντάζομαι, καλό είναι να μην δοκιμαστούν παραπάνω, σωστά;

Επεξ/σία από Locke_John
Δημοσ.

οι εταιρίες ανάκτησης δεδομένων, θα στοιχίσουν ακριβά να ξέρεις. Δεν είναι μια απλή διαδικασία το συγκεκριμένο.

Το πιθανότερο πάντως είναι οτι μάλλον "πέθανε" ο controller της κάρτας.

Με μια αναζήτηση, θα μπορέσεις να βρεις εταιρίες ανάκτησης αν είναι πραγματικά τόσο σημαντικά τα αρχεία αυτά. Δεν γράφω εδω πέρα μη θεωρηθεί διαφήμιση. Δεν εχω ασχοληθεί με καμία τους ούτε έχω κάποιον που να έχει άποψη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...