Προς το περιεχόμενο

Κωδικός πρόσβασης λογαριασμού Microsoft.


komhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σε υπολογιστή με windows 10, κατά την εκκίνηση έβγαλε μήνυμα ''Πρέπει να επαληθεύσουμε τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας Microsoft'' 

Τι γίνεται στην περίπτωση που ο κωδικός έχει χαθεί; (το mail που αφορά τον λογαριασμό είναι στο hotmail.com)

 

367582019_1336635296891167_4325413207386708703_n.jpg

Επεξ/σία από komhs
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχεις τρόπο να ζητήσεις ανάκτηση κωδικού; Δηλαδή δεν είχες δηλώσει δεύτερο email επαναφοράς;

Αν δεν υπάρχει τρόπος θα πρέπει να μεις με πλάγιο τρόπο ενεργοποιώντας τον λογαριασμό του administrator και να δημιουργήσεις νέο χρήστη και αυτήν την φορά κάνε local χρήστη και άσε τους online λογαριασμούς.

Ακολούθησε τις οδηγίες στο παρακάτω (method 2: use cmmand prompt), απλά στο τέλος του 2ου βήματος που λέει να μετονομάσεις το cmd μην το κάνεις, κάνε δεξί κλικ>Αντιγραφή στο cmd και επικόλληση στον ίδιο φάκελο και μετονόμασε το αντίγραφο σε utilman.

https://mspoweruser.com/2-ways-to-bypass-windows-10-login-screen-without-password/#Method_2_Bypass_Windows_10_login_with_Command_Prompt

Στο 3ο βήμα δεν θα κάνεις ότι λέει γιατί είναι για Local λογαριασμούς. Ο δικός σου είναι online και δεν μπορείς να μηδενίσεις έτσι τον κωδικό. Εσύ στο 3ο βήμα θα δόσεις το παρακάτω και στην επανεκκίνηση θα συνδεθείς σαν διαφορετικός χρήστης και θα δώσεις σαν user name το admnistrator.

net user administrator ""

Αφού μπεις θα δημιουργήσεις νέο χρήστη και θα τον ορίσεις σαν διαχειριστή. Δώσε τις παρακάτω εντολές μια-μια και μετά κάνε επανεκκίνηση και θα έχεις έναν τοπικό χρήστη με το όνομα user για να συνδεθείς. Αν δεν θέλεις το user σαν όνομα δώσε ότι θέλεις. Για καλό δικό σου μην χρησιμοποιήσεις Ελληνικά και μην βάζεις κενά στο όνομα χρήστη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάτω παύλα σαν space πχ. John_Do Αν θέλεις υποχρεωτικά κενά βάλε το όνομα χρήστη σε εισαγωγικά π.χ. "John Do rules" αλλά θα πρότεινα Αγγλικά και χωρίς κενά.

net user user /add

net user user /active:yes

net localgroup administrators user /add

Πριν κάνεις επανεκκίνηση μπορείς να πάρεις τα αρχεία σου από τον φάκελο του παλιού χρήστη σου πηγαίνοντας από την εξερεύνηση αρχείων στον φάκελο C:\users\ και μετά στον παλιό σου χρήστη να πας επιφάνεια εργασίας, έγγραφα, λήψεις κτλ και να μεταφέρεις ότι θέλεις σε έναν απλό φάκελο που θα φτιάξεις χύμα στον c π.χ. C:\BACKUP και μέσα αν θέλεις κάνε ξεχωριστούς φάκελους desktop, documents, downloads, pictures, music για να ξεχωρίσεις τα αρχεία σου. ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ γιατί αν θυμηθείς ή καταφέρεις να επαναφέρεις τον κωδικό δεν θα μπορέσεις να συνδεθείς ξανά σε αυτόν.

Τώρα, για τους κωδικούς και τους σελιδοδείκτες των browsers, αυτό είναι άλλη ιστορία. Ο chrome θα στους επαναφέρει αν συνδεθείς με λογαριασμό google σε αυτόν. Ο firefox, αν δεν είχες κάνει sign up, κρατάει τα πάντα στον φέκελο c:\users\[USERNAME]\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\ ο οποίος (o appdata) είναι κρυφός και θα πρέπει να εμφανίσεις τους κρυφούς φακέλους και αρχεία για να τον δεις. Εκεί θα βρεις έναν φάκελο με διαφορά γράμματα και νούμερα και είναι όλα τα στοιχεία του προφίλ σου στον firefox. Δες στο παρακάτω λινκ ποια αρχεία χρειάζεσαι να μεταφέρεις στον φάκελο του νέου σου προφίλ.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/profiles-where-firefox-stores-user-data

Βασικά, τα απαραίτητα είναι τα places,sqlite, favicons.sqlite, key4.db, logins.json. Από τον bookmarksbackup πάρε μόνο το τελευταίο αν το χρειάζεσαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...