Προς το περιεχόμενο

Remote καλή δουλειά/ νιώθω κενό


dimlevi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στα 30 δουλεύω από ελλαδα για Αγγλία με 2000-2200 καθαρά. Η δουλειά είναι τελείως remote, εύκολη τύπου κλείνω κρουαζιέρες σε πελάτες με εργασιακές συνθήκες Αγγλίας. Απλά σκέφτομαι τι να κάνω με τη ζωή μου από θέμα καριέρας, δε ξερω τι να σπουδάσω και ψάχνω να βρω το δρόμο μου. Να γραφτώ πανεπιστήμιο ή να πάω στα καράβια και να κάνω κάτι δικό μου να πάω πίσω Αγγλία? . Δεν νιώθω πλήρης. Είναι αυτό που με κυνηγάει κάθε βράδυ, τι θέλω να κάνω στη ζωή μου.

Έχω κάνει άπειρες δουλειές από τεχνικός κινητών και πωλητής μέχρι σε κρουαζιέροπλοια σεκιουριτι και μετά ντελιβερι με το ποδήλατο και οικοδομή στο Λονδίνο(Όπου βρήκα τη δουλειά που έχω τώρα) . Αλλά όσο μεγαλώνω νιώθω ότι πρέπει να καλύψω αυτό το κενό να κατασταλαξω κάπου και να πάρω καλύτερή εκπαίδευση. Τον έχω χρόνια αυτό τον δαίμονα. Θέλω να ειδικευτω σε κάτι αλλά χρειάζομαι κάποια καθοδηγήση. Τουλάχιστον δεν έχω το θέμα της επιβίωσης στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή και η δουλειά δε με στρεσάρει καθόλου.
Γνωμες?

Επεξ/σία από dimlevi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Remote καλή δουλειά/ νιώθω κενό

Καποια στιγμη πρεπει να παρεις την αποφαση του τι θες να κανεις. Στη φαση που εισαι λες δεν με γεμιζει και αν φας την πουτσα να πας να σπουδασεις θα λες τι ηρθα να κανω εδω ειχα τη δουλιτσα μου. Αν κανεις κατι δικο σου θα λες ποσα ρισκ ακαι αγχη ας ειχα απλα τον μισθο μου ανετος. Νομιζω εγω και ο οποιοσδηποτε δεν μπορει να σου πει κανε το Α η κανε το Β. Το μονο που θα σου πω ειναι οτι αν θες να αλλαξεις απο το τελμα που περιγραφεις να εισαι σιγουρος οτι θα πας 100% σε κατι και θα ειναι φουλ αυτο που θες, ειδαλλως θα φας ξενερα. Πως θα το βρεις? Προφανως και εχει ρισκο οπως κανεις μηχανογραφικο και στα 18 σου διαλεγεις 1 απο τις χιλλιες σχολες και μετα για μαστερ επιλεγεις 1 απο τις 1000000000. Τα ξερεις ολα? Σιγουρα οχι απλα κανεις την καλυτερη επιλογη σε σχεση με την πληροφορηση και τα θελω που εχεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάζεψε λεφτά και κάνε το επάγγελμα των ονείρων σου πραγματικότητα.

 

Και εάν αποτύχεις, ξαναξεκινας από εκεί που το άφησες. Τουλάχιστον προσπάθησες....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ποιο σημαντικό είναι να μάθεις τι σε ευχαριστεί να κάνεις. Άπαξ και το βρεις μετά απλά κάνεις focus σε αυτό. Έχεις ψαχτει καθόλου; Έχεις κάποια κλίση; Σου φαίνεται κάποιος τομέας ενδιαφέρον;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...