xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 21 ώρες πριν, firepc είπε Κάνει μπαμ ότι δεν είναι ο ίδιος δημιουργός με τα προηγούμενα, καραμπαμ θα έλεγα. Η tarsier μας έδωσε 2 διαμάντια για παιχνίδι. Τώρα θα φτιάξει άλλο διαμάντι, το reanimal. Τουλάχιστον το τρέιλερ αυτό εδώ που έδειξαν δε φαίνεται το ίδιο ωραίο με τα προηγούμενα 2 παιχνίδια, κάπως βαρετό.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 4 ώρες πριν, firepc είπε Άρα delay για κάποτε μέσα στο 2025 πήρε. Δε μου αρέσουν τα trailers που μας δείχνουν πάντως.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) κυκλοφορεί στις 10/10/25 (ακόμα αδιάφορο μου φαίνεται) https://store.steampowered.com/app/1392860/Little_Nightmares_III/ 40€ η βασική έκδοση Επεξ/σία 25 Ιουνίου από xtrmsnpr 1
BlueBlade Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Και εμένα συνεχίζει να μην μου γεμίζει το μάτι. Σίγουρα όμως το περιμένω αρκετά, μόνο και μόνο για το coop που έχει. 1
Despotas Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Αν προπαραγγείλετε το 3, παίρνετε μαζί άμεσα και το 1 σε Enhanced Edition. Κανονικά η Enhanced Edition του 1 θα κυκλοφορήσει 10/10 και θα είναι δωρεάν για τους ήδη κατόχους. 1
7nisiotis Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Κρίμα να μην έχει μεταξύ πλατφορμών cross play παρά μόνο ανάμεσα σε ίδια οικοσυστήματα πχ Xbox One - Series & Playstation 4 με 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα