Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει καμια νοικοκυρά εδώ μέσα ή να γράψω στο cosmopoliitan?

Ψάχνω να βρω κανένα εναλλακτικό απορυπαντικό πλυντηρίου σε χαμηλή τιμή για να αντικαταστήσω γνωστή μάρκα. Έχω πάρει να δοκιμάσω κάποιο essex και βλέπω και κάποιο Lel (στο lidl). Αυτά παίζουν στα 6-7€ ενώ το γνωστό που παίρνω πάει στα διπλάσια++. Το θέμα όμως είναι να κάνει και δουλειά αλλιώς δεν έχει νόημα. Παραμένω και σε αυτό που παίρνω τώρα.

Ακούω προτάσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αποψη απο 22χρονο με οτι αυτο συνεπαγεται για γνωσεις πλύντηριου

Προσφατα πηραμε essex και οι τιμες αυτες παιζουν γιατι ειναι σε εκπτωση 40% (στο mymarket πχ εχει 45 μεζουρες κοντα στα 6€). Γενικα κανει καλη δουλεια.

Εγω μιλαω για το υγρο απορρυπαντικο τους, με τη σκονη δεν ξερω τι παιζει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχε στο Lidl ένα σε προσφορά μάρκας Formil, νομίζω στα 2.69 ευρώ και είναι 2.2L / 40 μεζούρες με άρωμα Aloe Vera. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά νομίζω είχα δοκιμάσει παλαιότερα το ίδιο αλλά με άλλο άρωμα. Δεν θυμάμαι κάποιο αρνητικό. Βέβαια βάζω πάντα και μαλακτικό μαζί με απολυμαντικό (βρεφικά/υποαλλεργικά γιατί προπαθώ να αποφεύγω πολλά χημικά) οπότε εκτός από απολύμανση η μυρωδιά είναι πολύ ωραία.

Επίσης αγόρασα και σε προσφορά ένα Omino Bianco sensitive με σαπούνι Μασσαλίας στα 6.30 ευρώ 2L από ΑΒ και είναι μια χαρά. Τέλος, ένα Omo (ροζ χρώμα) που είχα δοκιμάσει πριν από αυτά ήταν επίσης πολύ καλό. Εκπτώσεις παίζουν πάντα σε γνωστές αλυσίδες.

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Έχω πάρει να δοκιμάσω κάποιο essex και βλέπω και κάποιο Lel (στο lidl). Αυτά παίζουν στα 6-7€

Το essex σε σκόνη παίζει στα 4,5 με 5 στο The Mart. 

Δημοσ.

Αρκετά οικονομικό, με ωραίο άρωμα (χωρίς μαλλακτικό, δε χρησιμοποιούμε), κάνει δουλίτσα σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες, ΑΒ υγρό πλυντηρίου με άρωμα σαπούνι μασσαλίας. Κάτι λιγότερο από 3,5€, αξίζει μια δοκιμή

Δημοσ.

Το skip (αν αναφερεσαι σε αυτο), το βγαζει καποιες φορες και το lidl σε προσφορα, ειτε στην ιδια τιμη σε περισσοτερες μεζουρες, ειτε εκπτωση στην τιμη. Προσωπικα μονο αυτο παιρνω για τα ρουχα, και καλυ μυρωδια και χωρις λεκεδες, υπολειμματα κτλ. Σκονη για ζεστα προγραμματα

15 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Εγω που απαντησα ειμαι νοικοκυρα στα 22?!

Οχι, απλα ειναι μια παλιομοδιτικη αποψη μαλλον 

Δημοσ.

η δικη μου εμπειρία λέει μακριά από ελληνικά απορρυπαντικά (φασόν rolco) γιατί δεν αξίζουν. Τελευταία χρησιμοποιώ formil απο lidl και είμαι (μερικώς) ικανοποιημένος. Δεν σκοπεύω να δώσω 10 ευρώ για απορρυπαντικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ παίρνω το πιο φθηνό επώνυμο, neomat ή Essex  συνήθως. 

δεν έχω δοκιμάσει όμως τα λιγότερο επώνυμα.

έχω παρατηρήσει εδώ και χρόνια ότι δεν φέρνουν μεγάλες οικονομικές συσκευασίες συνήθως, αλλά τις μικρές με 30-40 δόσεις...

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Egreeno 99 και κάτι % φυσικό, παραγγελία 5λιτρο απορρυπαντικό και ένα 5λιτρο μαλακτικό δωρεάν μεταφορικά (με 39€ και πάνω) . Και μυρωδιά και απίστευτη καθαριότητα και οσο γίνεται πιο φυσικό. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ φτιάχνω δικό μου απορρυπαντικό από τρίμματα σαπουνιού ελαιολαδου, σόδα πλύσης και βορακα. Δουλεύει σε θερμοκρασίες από 40 βαθμούς και πάνω, απαιτεί μια προετοιμασία όταν ξεκινάει το πλυντήριο, δεν είναι ότι πιο πρακτικό για σπίτι με οικογενεια και καθημερινά πλυντήρια. 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Μυστικό δεν θέλω να μαθευτεί ε?? Όποιον βολεύει ο χαρμανης skip 85 μεζούρες υγρό κλασσικό άρωμα active clean 10,50€. Πριν τις τρελές αυξήσεις ήταν 9€

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis_vts είπε

Μυστικό δεν θέλω να μαθευτεί ε?? Όποιον βολεύει ο χαρμανης skip 85 μεζούρες υγρό κλασσικό άρωμα active clean 10,50€. Πριν τις τρελές αυξήσεις ήταν 9€

Ελληνικό προϊόν ή εισαγωγής? Ρωτάω γιατί στο παρελθόν έχω δοκιμάσει βουλγαρική έκδοση (το πήρα χωρίς να παρατήσω τι γράφει πάνω) και απλά δεν.... 

• Like 1
Δημοσ.

Τον τελευταίο χρόνο εγώ την έχω καταβρεί με το ΟΜΟ.  Μέχρι πριν δούλευα τα δύο μεγάλα, ήτοι, ARIEL - SKIP, είτε σκόνη, ή υγρά. Μία φορά μου 'δωσε η μάνα μου ένα κουτί ΟΜΟ που το 'χε πάρει σε προσφορά, κι αφού πρώτα το σνόμπαρα (απαραίτητο βήμα!) εν τέλη είπα να το δοκιμάσω. Ε, από τότε μόνο αυτό παίρνω. Βγαίνει περίπου το μισό κόστος ανά πλύση, και σαν αποτέλεσμα μ' αρέσει και πιο καλά. 

Δημοσ.
15 hours ago, Kag1ante said:

Αποψη απο 22χρονο με οτι αυτο συνεπαγεται για γνωσεις πλύντηριου

Προσφατα πηραμε essex και οι τιμες αυτες παιζουν γιατι ειναι σε εκπτωση 40% (στο mymarket πχ εχει 45 μεζουρες κοντα στα 6€). Γενικα κανει καλη δουλεια.

Εγω μιλαω για το υγρο απορρυπαντικο τους, με τη σκονη δεν ξερω τι παιζει

κι εγώ με την προσφορά που έτρεχε το πήρα από το mymarket. ένα σκόνη κι ένα υγρό. Δε τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Είναι στα μισά € απ ότι γνωστές μάρκες.

Επίσης τώρα βλέπω ότι στο Lidl έχει προσφορά το lel το οποίο δε ξέρω τι είναι. Ίσως πάρω να δοκιμάσω.

Για τον φίλο που έγραψε για mart, δεν έχω επαγγελματικό αφμ.

Είμαι ικανοποιημένος με το γνωστό που παίρνω αλλά κοιτάω μήπως βρω κάποιο άλλο με λιγότερα χρήματα που να κάνει ισάξια δουλειά.

Σε επαγγελματικές συσκευασίες (4-5L)  παίρνω σαμπουαν. Αν βρω κάπου και απορρυπαντικό γιατί όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...