Προς το περιεχόμενο

WHAT’S UP Student: Αποκλειστικές προφορές για τους φοιτητές


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποκλειστικές προσφορές για κινητό, internet και σταθερό τηλέφωνο φέρνει για τους φοιτητές το WHAT’S UP Student, για να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Με την εγγραφή τους στο WHAT’S UP Student Καρτοκινητό, οι φοιτητές παίρνουν extra 30GB με κάθε ανανέωση υπολοίπου για 6 μήνες, καθώς και δωρεάν bonus ανανέωσης έως 4GB. Επίσης, λαμβάνουν δωρεάν κάθε μήνα, για 3 μήνες, bonus, το οποίο περιλαμβάνει: 1,8GB Internet, 1.200’ προς όλους, 600’ προς WHAT’S UP και 1.200 SMS κάθε μήνα. Παράλληλα, όσοι φοιτητές θέλουν να φτιάξουν το δικό τους πακέτο, όπως ακριβώς θέλουν, με κάθε ενεργοποίηση πακέτου WHAT’S UP Student DIY μέχρι τις 30/9, θα λάβουν δώρο επιπλέον 5GB Internet.

WHAT'S UP STUDENT OFFERS.png

Ακόμα, οι φοιτητές παίρνουν δώρο απεριόριστα GB για 6 μήνες με κάθε νέα ενεργοποίηση WHAT’S UP Student Καρτοσυμβόλαιο, έως και 31/12. Επίσης, έχουν απεριόριστη ομιλία προς όλους, 10GB Internet και 100 SMS προς όλους μόνο με 17,90€/μήνα[1], ενώ μέσω του σχήματος COSMOTE One, κερδίζουν 10% επιπλέον έκπτωση στο πάγιο κάθε μήνα ή εναλλακτικά 2GB/μήνα.

Και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ. Απεριόριστα GB για ένα ολόκληρο έτος θα απολαμβάνουν στο κινητό τους οι φοιτητές που θα συνδυάσουν WHAT’S UP Student Καρτοσυμβόλαιο & WHAT’S UP Student Dοuble Play. Ισχύει για νέες ενεργοποιήσεις έως και 31/12.

Οι χρήστες του WHAT’S UP απολαμβάνουν κορυφαία εμπειρία επικοινωνίας και internet μέσα από τα δίκτυα κινητής και σταθερής COSMOTE. Tο δίκτυο COSMOTE αναδείχτηκε «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» για 7η συνεχόμενη χρονιά από την Ookla®[2], ενώ το COSMOTE 5G αποτελεί το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα[3], με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη[4] που ξεπερνά το 85%. Αλλά και στην σταθερή οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να σερφάρουν απίστευτα γρήγορα με ταχύτητες fiber στο μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών COSMOTE Fiber, το οποίο εξαπλώνεται συνεχώς σε όλη τη χώρα, προσφέροντας σε όλο και περισσότερα νοικοκυριά την απόλυτη εμπειρία Internet.

 

[1] Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

[2] Βασισμένο σε ανάλυση της Ookla® των Speedtest Intelligence® δεδομένων για το 1ο εξάμηνο 2023. Τα εμπορικά σήματα της Ookla χρησιμοποιούνται με άδεια χρήσης και ανατυπώνονται με άδεια.

[3] Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία στις ιστοσελίδες των παρόχων.

[4] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας