Exodia The Forbidden One Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά προσπαθώ να γραφτώ εδώ και δύο μέρες στο coinbase και δεν μπορώ με τίποτα, ενώ μου πήρε την ταυτότητα άμεσα δεν δεν δέχεται το έγγραφο μόνιμης κατοικίας. Δοκίμασα με ΔΕΗ, ΟΤΕ και εκκαθαριστικό εφορείας και δεν έχετε κανένα, τι φταίει? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από Exodia The Forbidden One
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μου είπε κάποιος να δοκιμάσω με λογαριασμό τράπεζας δίνει η τράπεζα βεβαωση μόνιμης κατοικίας?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Μου είπε κάποιος να δοκιμάσω με λογαριασμό τράπεζας δίνει η τράπεζα βεβαωση μόνιμης κατοικίας? Από την τράπεζα παίρνεις αυτοπιστοποιητικό φορολογικής κατοικίας, το οποίο μπορείς να το εκδόσεις κι από gov. Δεν λογαριαζεται, όμως, σαν αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας. Προσδιορίζεται πού ανήκεις ως φορολογικός κάτοικος.
yoda73 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Είχα το ίδιο θέμα με coinbase. 'Οτι λογαριασμό και να έβαζα που φαινόταν η διευθυνση ακόμα και τραπεζικό δεν το δεχόταν με τίποτα. Τελικά αυτό που έπιασε, ήταν το εξής. Επειδή είχε γίνει authorize η Ν26, από το site της Ν26 εκτυπωσα τα στοιχεία διεύθυνσης που υπάρχουν στη Ν26 (εννοείτε πραγματικά). Ανέβασα αυτό το statement και έτσι δέχτηκε τη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.
theo50 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Στις 21/9/2023 στις 8:48 ΜΜ, yoda73 είπε Καλησπέρα. Είχα το ίδιο θέμα με coinbase. 'Οτι λογαριασμό και να έβαζα που φαινόταν η διευθυνση ακόμα και τραπεζικό δεν το δεχόταν με τίποτα. Τελικά αυτό που έπιασε, ήταν το εξής. Επειδή είχε γίνει authorize η Ν26, από το site της Ν26 εκτυπωσα τα στοιχεία διεύθυνσης που υπάρχουν στη Ν26 (εννοείτε πραγματικά). Ανέβασα αυτό το statement και έτσι δέχτηκε τη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. Καλησπέρα! Προσπαθώ εδώ και κάποιες μέρες να ανοίξω λογαριασμό στην coinbase αλλά δεν μου δέχονται κανένα έγγραφο για την διεύθυνση. Ανέβασα από revolut αλλά τίποτα. Μου είπαν πως από καμία digital bank δεν δέχονται. Δεν ξέρω τι να ανεβάσω. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;
Denniss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Για δοκίμασε βεβαίωση κατοικίας ειδικής χρήσης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα