Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tsoukou11 είπε

25/9 δεν ειναι προπαραγγελια 15/9 εννουσε προφανως

Αυτό σε προηγούμενα σχόλια είχε γράψει 15 ηρεμήστε 😂

Επεξ/σία από Vyrron
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iPhone 15 pro max 256gb blue παραγγελία από plaisio ηλεκτρονικά με δόσεις μήνα μήνα από εθνική τράπεζα , παραγγελία 16/09 πρωί .Σημερα μου τηλεφώνησαν για παραλαβή Δευτέρα/τριτη θα το στείλουν με courier 

Επεξ/σία από Akistolo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Akistolo είπε

iPhone 15 pro max 256gb blue παραγγελία από plaisio ηλεκτρονικά με δόσεις μήνα μήνα από εθνική τράπεζα , παραγγελία 16/10 πρωί .Σημερα μου τηλεφώνησαν για παραλαβή Δευτέρα/τριτη θα το στείλουν με courier 

16/10? Προχθές? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Akistolo είπε

iPhone 15 pro max 256gb blue παραγγελία από plaisio ηλεκτρονικά με δόσεις μήνα μήνα από εθνική τράπεζα , παραγγελία 16/10 πρωί .Σημερα μου τηλεφώνησαν για παραλαβή Δευτέρα/τριτη θα το στείλουν με courier 

Πως γίνετε αυτό ρε παιδιά θα τρελαθούμε εντελώς; Α - ΜΠΕ - ΜΠΑ - ΜΠΛΟΜ παίζουν για το ποιος θα παραλάβει; 
Ειναι δυνατόν;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Akistolo είπε

Φίλε 16/9 η 10;

Έτσι κι αλλιώς μετά από μένα βέβαια.

Αν ήταν 9 έχεις τον κωδικό προπαραγγελιας;

1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Πως γίνετε αυτό ρε παιδιά θα τρελαθούμε εντελώς; Α - ΜΠΕ - ΜΠΑ - ΜΠΛΟΜ παίζουν για το ποιος θα παραλάβει; 
Ειναι δυνατόν;

Δε μπορεί να τα βλέπω αυτά δε γίνεται 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aparadektos1 είπε

Έχει κανένας καμία ενημέρωση από Κωτσόβολο;; 
15PM Blue 256

Ναι , δεν έχουν ιδεα τι τους γίνεται, κλείνω μήνα αναμονης 

IMG_4236.jpeg

Δημοσ.

Με ενημέρωσαν από Public ότι ακόμα και το άνω μέρος του παραθύρου σε όσους έχουν εκτιμώμενη παράδοση (εμένα ήταν 7/11) δεν είναι τελικό και πολύ πιθανόν να τραβήξει περισσότερο.

Ακύρωσα και περιμένω τα € μου πίσω 🥲

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PetaPixelProdigy είπε

Έχει κάνει κανείς προπαραγγελία χωρίς πληρωμή σε i-system?

…ναι εγώ…χωρίς πληρωμή..

προπαραγγελία 15/9…παρέλαβα σήμερα..

• Like 1
Δημοσ.

Παντως παιδιά η απόλυτη απογοήτευση, τσάμπα και βερεσέ ένας μήνας αναμονής.

Εάν προηγούνται οι παραγγελίες που έχουν εξοφληθεί δεν θα παραλάβουμε ποτε.
Δηλαδή εάν εγώ παραγγείλω και πληρώσω σήμερα έχω προτεραιότητα από καποιον που έκανε παραγγελία πριν ένα μήνα και επέλεξε πληρωμή κατά την παραλαβή; Τραγικα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, STEVECRETE είπε

ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 25/9 16:43 ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ PRO MAX 256 NAT. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

σε ποιο κατάστημα; εννοείς 15/09; τι ώρα καταχωρήθηκε;

Επεξ/σία από Rubble
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Το γράφει πλαίσιο 

ναι το κατάλαβα, θέλω να μάθω αν έχει επιλέξει παράδοση σε συγκεκριμένο κατάστημα / περιοχή 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...