Προς το περιεχόμενο

Fritzbox all models - additional options / menu


Vasilius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες, 

Αντιμετωπίζω ένα  - δύο θέμαατα με τα Fritzbox 5530 που αντικατέστησα σπίτι και στο γραφείο τα 7590 τα οποία παλεύω να λύσω από χτες. Μιλώντας με διάφορα support και λαμβάνοντας διάφορες απαντήσεις ότι να ναι αποφάσισα πριν στείλω στο support της fritz ή στην ΑΜΥ (ελληνική εταιρία εισαγωγής των Fritz που τα παίρνει η Cosmote αλλά και αρκετοί προμηθευτές) να ψάξω το μενού τους λίγο παραπάνω για να βρω περισσότερη πληροφορία. 

Έτσι επειδή δεν το είδα να έχει γραφτεί κάπου, όσα topic κοίταξα, προς ενημέρωση σας και προς συζήτηση να υπάρχει στα Fritzbox αν πάμε στα αριστερά στο tree menu στη τελευταία επιλογή  Help and info και μετά στο FRITZ!Box Support στο κέντρο χαμηλά θα μεταφερθείτε σε μια άλλη σελίδα με advanced επιλογές. 

Το Packet Trace είναι μια καταγραφή κίνησης ανά interface ενσωματομένη μέσα στο modem που πρακτικά θα βοηθήσει στα προβλήματα που έχετε αρκετοί με τους SIP providers. Από εκεί με dump κ προβολή του αρχείου με π.χ το wireshark θα μπορέσετε να δείτε αν από το Fritz φεύγουν τα σχετικά πακέτα για registration κτλ. Το ίδιο μπορειτε να κοινοποιήσετε κ τον πάροχο σας για να υπάρξει μια συνεργασία κ επίλυση του προβλήματος σας.
Το Upstream VoWifi prioritization λογικά βελτιώνει την υπηρεσία Voice over Wifi αν την έχετε ενεργή στο κινητό σας / πάροχο που όταν δεν υπάρχει σήμα κινητής στο σπίτι βοηθάει. 
To Measure Throughput επιτρέπει από WAN κ LAN να μετρήσετε την ταχύτητα , π.χ με ένα mikrotik κτλ. 
Στο Ethernet Compatibility μπορείτε να το απενεργοποιήσετε το Green Ethernet 

To furhter discuss

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...