MontzOlee Δημοσ. Τρίτη στις 03:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:08 μμ 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Κανεις δεν παρουσιαζει τα υβριδικα ως οικονομικα για εκτος πολης. Χωρις αυτο να σημαινει οτι καινε παραπανω απο ενα συμβατικο κινητηρα. ναι δεν αντιλεγω απλα στην ουσια για μεσα στην πολη ειναι οπλα αλλα εκτος πολης ειναι 1.8 βενζινη με 140 αλογα και 1.5 τονο αμαξωμα το chr, και λιγο καιει αν το σκεφτεις ετσι.. Μια χαρα, ελαφρως τσιμπημενα. Εγω συνηθως βλεπω 5,1-5,2. εμενα παντως οσο και να προσπαθησα κατω απο 5.5 - 5.4 δεν πηγαινε με τιποτα.. Το 5.6/100 που σου εμφανίζει έχει υπολογίσει ήδη το ρευμα. Δηλαδη θεωριτικα θα έγραφες 6,3+ και στο πήγε στο 5.6 χάρη στο EV καταλαβα, καιρο τοτε το μετεφραζα λαθος και ημουν τσαμπα χαρουμενος , χαχα Το AC δεν εππηρεαζει καθόλου απο τι εχω καταλαβει. Εγω προσωπικα δεν βλέπω διαφορα που να μπορει να υπολογιστει, βεβαια το αμαξι το παρελαβα Σεπτεμβριο και αρα δεν εχω σωστα συμπερασματα. Τωρα θα δω πραγματικα πως επηρεαζει συνολικα γιατι σε μεμονωμενες διαδρομες δεν εβλεπα διαφορα. μακαρι Το χειμώνα απο 4,6 που ειχα μέσο όρο Σεπτεμβριο Οκτωβριο κτλπ, έφτασα 5,0 Γεναρη Φλεβαρη με καθημερινη ζεστη και θερμαινομενα καθισματα αρκετες φορες (που δεν νομιζω οτι παιζουν ρολο βεβαια) και απο Μαρτιο επεσε 4,8, Απριλιο 4,7 και Μαιο επανηλθα στο 4.6. πολυ δυνατα νουμερα, δεν ξερω σε τι περιβαλλον το κινεις αλλα το 4.6 δεν το εχω δει ποτε μου στο καντραν.. 48 λεπτά πριν, Shadowjump είπε πολυ καλα νουμερα, ειδικα στο ανηφορικο κομματι σου.. κατι κανω λαθος ρε μαγκες δεν γινεται
Shadowjump Δημοσ. χθες στις 01:59 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 01:59 πμ 10 ώρες πριν, MontzOlee είπε πολυ καλα νουμερα, ειδικα στο ανηφορικο κομματι σου.. κατι κανω λαθος ρε μαγκες δεν γινεται Ποια εκδοση εχεις; Και 1.8 ή 2.0?
MontzOlee Δημοσ. χθες στις 06:42 πμ Δημοσ. χθες στις 06:42 πμ 4 ώρες πριν, Shadowjump είπε Ποια εκδοση εχεις; Και 1.8 ή 2.0? Club Bitone 1.8, τώρα το πήρα αδερφέ πριν ούτε 3 μήνες 1.800 χιλιόμετρα έχω
Shadowjump Δημοσ. χθες στις 09:04 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 09:04 πμ (επεξεργασμένο) Χμ.... Εχουμε και ακριβως ιδιο αμαξι. Απλα εγω το εχω 1.5 χρονο. Τους πρωτους 6 μηνες ειχα (Ιανουαριο παρελαβα): 5,77 5,51 4,85 4,45 4,6 5,15 (εδω αρχισα να δουλευω πολυ τον κλιματισμο εξ αποστασεως) Αρα μαλλον ειναι θεμα να μαθεις πως να οδηγεις υβριδικο μαλλον. Γιατι βλεπω και εγω στην αρχη δεν ειχα και τοσο καλες καταναλωσεις. Απο τοτε που εχω το αμαξι, μεχρι τωρα (15.500χλμ) η μεση καταναλωση μου ειναι 5,1 μετρημενο στην αντλια. Επεξ/σία χθες στις 09:04 πμ από Shadowjump
MontzOlee Δημοσ. χθες στις 09:53 πμ Δημοσ. χθες στις 09:53 πμ 45 λεπτά πριν, Shadowjump είπε Χμ.... Εχουμε και ακριβως ιδιο αμαξι. Απλα εγω το εχω 1.5 χρονο. Τους πρωτους 6 μηνες ειχα (Ιανουαριο παρελαβα): 5,77 5,51 4,85 4,45 4,6 5,15 (εδω αρχισα να δουλευω πολυ τον κλιματισμο εξ αποστασεως) Αρα μαλλον ειναι θεμα να μαθεις πως να οδηγεις υβριδικο μαλλον. Γιατι βλεπω και εγω στην αρχη δεν ειχα και τοσο καλες καταναλωσεις. Απο τοτε που εχω το αμαξι, μεχρι τωρα (15.500χλμ) η μεση καταναλωση μου ειναι 5,1 μετρημενο στην αντλια. ναι ισως δεν κανω κατι σωστα, στο φρεναρισμα ας πουμε και σιγουρα στην χρηση της μπαταριας. πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να εξαντλει την μπαταρια με αποτελεσμα να γινεται χρηση του θερμικου κινητηρα. στην ουσια αν δεν κανω λαθος δεν θα επρεπε να το κανω αυτο αλλα να το δουλευω παραλληλα οσο γινεται σωστα? Κοιταξε δεν εχω τραγικες τιμες η αληθεια ειναι απλα προερχομαι απο πετρελαια και φυσικο αεριο και το 2.05 της 100αρας μαλλον με ποναει πιο πολυ. αμαξι με τα ανωτερω χαρακτηριστικα στο 5Λ/100 μεικτο το λες και παραδεισο στην ουσια, τωρα αν καψουμε και 1 λιτρο παραπανω σε ταξιδι δεν θα πεθανουμε και για 2ευρω στα 100 χιλιομετρα. αν και καθε φορα μηδενιζα την καταναλωση στο αυτοκινητο και δεν εχω σφαιρικη αποψη η εφαρμογη μου βγαζει τα εξης δεδομενα: Μαρτιος 5.4 Απριλιος 5.1 Μαιος 5.5 Ιουνιος 5.1 αρα μια μεση καταναλωση στο 5.35 αν δεν εκανα καθε φορα reset στον υπολογιστη του αυτοκινητου, not great not terrible
MontzOlee Δημοσ. χθες στις 11:10 πμ Δημοσ. χθες στις 11:10 πμ 28 λεπτά πριν, NT1G είπε Για ποιον λόγο 100αρα στο υβριδικό; λαθος ειναι και αυτο ? χαχαχα , δεν ξερω φιλε καινουργιο αμαξι ειπα να του βαζω ''την καλη''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα