Προς το περιεχόμενο

Toyota C-HR II (2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, andreas-d είπε

Και όχι μόνο αυτό ποιότητα κατασκευής εσωτερικά και εξωτερικά. Δεν πιστεύω να συγκρίνεις το πάτημα το στήσιμο και την ποιότητα του ενός με του άλλου..

Ναι, σίγουρα. Και από αξιοπιστία δεν μπορώ να πω. Δεν ειχα προβλήματα. Τουλάχιστον στα 100k χλμ που έκανα. Αλλά στην τελική, από την στιγμή που δεν μπορώ να έχω Μ3, προτιμώ την χαμηλή  κατανάλωση! Δεν είναι και τόσο άσχημο το chr. Τουλάχιστον είναι πολύ καλύτερο σε πάτημα και οδήγηση από το Yaris cross που σκεφτόμουν αρχικά. 

• Like 2
  • Απαντ. 516
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 3/6/2025 στις 12:03 ΜΜ, MontzOlee είπε

Δεν ξέρω κάτι τέτοιο έχω αρχίζει να σκέφτομαι κι εγω.

Στην πόλη δεν το συζητάμε, είναι υπερόπλο κ σε κοντινές αποστάσεις σε επαρχιακούς δρόμους αλλά αν κάνεις συχνά , 1-2 φορές το μήνα ένα ταξίδι Αθήνα - περιφέρεια (200χλμ) δεν μιλάμε σε καμία περίπτωση γι αυτό που το παρουσιάζουν κ κάνει μέσα στην πόλη 

Βέβαια δεν ξέρω πως να υπολογίσω σωστά τα λίτρα.

εχω την υποψία ότι ισχύει αυτό που έγραψα πιο πάνω ότι το EV πρέπει να αφαιρείται από το σύνολο,

δηλαδή αν εγώ είχα 5.6/100 με 13% ηλεκτροκίνηση στην ουσία πρέπει να αφαιρεθεί 0.7 χοντρικά από την κατανάλωση οπότε είναι περίπου 4.9L/100 πράγμα αρκετά καλό.

Βεβαια τώρα έχει κ καλές θερμοκρασίες & γενικά οι συνιστώσες είναι θετικές, αργότερα θα παίζει air condition & το χειμώνα σίγουρα θα έχει διαφορά λόγω κρύου.

Γερμανία ελλαδα 2000χλμ 130€ τα συμπεράσματα δικά σας !! 

Στις 7/6/2025 στις 2:21 ΜΜ, tggr είπε

Πάντως τωρα 1.5 χρόνο με το CHR, το θεωρώ ενα πολύ βολικό και όμορφο/καλαίσθητο αμάξι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με BMW κατά την άποψη μου, άλλο το ένα άλλο το άλλο, αλλά είναι ενα όμορφο, πρακτικό, οικονομικό και αξιόπιστο αυτοκίνητο.

Η αξιοπιστία είναι πολύ μεγάλο πράγμα, γιατί στο τέλος της καθημερινής σου ρουτίνας θέλεις να έχεις ενα εργαλείο μετακίνησης σωστό.
Τώρα, μακάρι να ήμουν πλούσιος και να είχα και ενα BMW Μ2 στο γκαράζ μου. Η οδηγική απόλαυση δε συγκρινεται.

Εγώ που είχα σκέτη bmw 2 με τα 200 θα σου πω ένα πήγα στο chr και βρήκα την ηρεμία μου . Ούτε στην ποιοτητα  βρίσκω διαφορά ούτε πουθενά ! Αντίθετα τέρμα οικονομικό! 

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Γερμανία ελλαδα 2000χλμ 130€ τα συμπεράσματα δικά σας !! 

Εγώ που είχα σκέτη bmw 2 με τα 200 θα σου πω ένα πήγα στο chr και βρήκα την ηρεμία μου . Ούτε στην ποιοτητα  βρίσκω διαφορά ούτε πουθενά ! Αντίθετα τέρμα οικονομικό! 

πως το καταφερες αυτο ρε γιγαντα? βασικα τι μεση τιμη ειχες στο λιτρο?

δεν ξερω σε ποιες χωρες γεμιζες αλλα θεωρητικα, γεμισες 3 φορες? (700χλμ το ρεζερβουαρ?!)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MontzOlee είπε

πως το καταφερες αυτο ρε γιγαντα? βασικα τι μεση τιμη ειχες στο λιτρο?

δεν ξερω σε ποιες χωρες γεμιζες αλλα θεωρητικα, γεμισες 3 φορες? (700χλμ το ρεζερβουαρ?!)

Φίλε κατέβηκα από Αυστρία Ουγγαρία Σερβία Βουλγαρία , Έβαζα κάθε 550 km βενζίνη. Αλλά ήτανε και σχετικά φθηνή βενζίνη γι’ αυτό βγήκε και τόσο! 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Φίλε κατέβηκα από Αυστρία Ουγγαρία Σερβία Βουλγαρία , Έβαζα κάθε 550 km βενζίνη. Αλλά ήτανε και σχετικά φθηνή βενζίνη γι’ αυτό βγήκε και τόσο! 

Ε αυτό εννοώ κι εγώ, με τα καρτέλ της Ελλάδας με 1.65-1.80€/λιτρο ανάλογα αν ζεις σε επαρχία ή την πρωτεύουσα το συνολικό ποσό σου θα ήταν αρκετά μεγαλύτερο.. 

όπως και να χει πάντως εσένα η τσέπη σου σε νοιάζει και αντικειμενικά για 2.000 χιλιόμετρα σου βγηκε τσάμπα.

μηπως μηδένισες κατανάλωση όταν ξεκίνησες και έχεις συνολική εικόνα πόσα λίτρα έκαιγες στα 100 χιλιομετρα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MontzOlee είπε

Ε αυτό εννοώ κι εγώ, με τα καρτέλ της Ελλάδας με 1.65-1.80€/λιτρο ανάλογα αν ζεις σε επαρχία ή την πρωτεύουσα το συνολικό ποσό σου θα ήταν αρκετά μεγαλύτερο.. 

όπως και να χει πάντως εσένα η τσέπη σου σε νοιάζει και αντικειμενικά για 2.000 χιλιόμετρα σου βγηκε τσάμπα.

μηπως μηδένισες κατανάλωση όταν ξεκίνησες και έχεις συνολική εικόνα πόσα λίτρα έκαιγες στα 100 χιλιομετρα ;

Βλέπω στο ιστορικό ότι μου έγραψε 4,9 l 

Παρόλα αυτά επειδή τα υπολόγισα 5,3 l στα 2000 km. Τα υπολόγισα από τις στάσεις που έκανε με το αυτοκίνητο. Και της δείχνει στην εφαρμογή

αυτό το ταξίδι το έκανα με 2.0l hybrid . Της γυναίκας . Τώρα πήρα το δικό μου Plugin έκανα ένα ταξίδι μικρό 500 χλμ 4l !!! 

Επεξ/σία από Just_travel_everywhere

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...