Προς το περιεχόμενο

Αντικεραυνική προστασία για router/modem σε προσιτές τιμές.


jcnstd100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελευταίο καιρό γίνεται πολλή συζήτηση για τις επιπτώσεις των ακραίων καιρικών φαινομένων σε ευαίσθητες ηλεκτρικές συσκευές όπως υπολογιστές, smart TV, routers και modems. Πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα που καθιστά επιτακτική τη περαιτέρω θωράκιση των συσκευών σταθερής τηλεφωνίας και internet με τη βέλτιστη αντικεραυνική προστασία η οποία δυστυχώς είναι απρόσιτη για τους περισσότερους χρήστες.

Συνολικά αλλάξαμε 6 φορές Speedport routers εξαιτίας της πτώσης κεραυνών δίπλα στο σπίτι μας και τώρα είμαστε αναγκασμένοι ν' αποσυνδέσουμε το Speedport Plus 2 που αγόρασε η μάνα μου από τον Γερμανό για να μην μας το κάψει η κακοκαιρία Elias που αναμένεται να χτυπήσει την Αττική το επόμενο 48ωρο. Χρήματα έχουμε αλλά δεν επαρκούν για την αγορά αντικεραυνικού εξοπλισμού από τον Καυκά καθώς οι τιμές είναι απαγορευτικές για το οικογενειακό budget.

Επομένως το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι η αγορά αντικεραυνικής προστασίας Raycap σε προσιτές τιμές για ν' απαλλαγούμε μια και καλή από τον βραχνά των συνεχών αποσυνδέσεων εξαιτίας των κεραυνών.

Επεξ/σία από jcnstd100
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...