Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα έγραφα στα άλλα τοπικ αλλά έχουν κλειδωθεί, έχω ενημερώσει τον ενοικιαστή από τον Φεβρουάριο προφορικά ότι όταν λήξει το συμβόλαιο (τέλος Οκτωβρίου) το θέλω για να μείνω εγώ, μου είχε πει απο κοντά ότι μετά το καλοκαίρι θα έβρισκε να μείνει αλλά δεν έχει κάνει κάποια κίνηση, φοβάμαι ότι θέλει να μείνει μέχρι το τέλος του έτους και βρίσκει δικαιολογίες αλλά εγώ πιέζομαι πολύ γιατί θέλω να κάνω ανακαινίσεις / αγορές / βαψίματα και ήλπιζα να τα ξεκινήσω αυτά απο 1η Νοεμβρίου. Επίσης αν δεν φύγει θα πρέπει μάλλον να αγοράσω τα πράγματα χωρις να ξέρω την διαρύθμιση του σπιτιού για να προλάβω και να πίασω το αφορολόγητο. Και γενικά θέλω να μπω στο σπίτι asap.

Η ερώτηση μου είναι με το που μπει Νοέμβριος αν δεν έχει φύγει αρχίζω να μπλέκω με δικηγόρους η δεν έχει νόημα? Δεν νομίζω να θέλει να μείνει περισσότερο οπότε αν θέλει να το τραβήξει και αυτός δεν βλέπω να την γλυτώνω. Εγώ τείνω προς το να στείλω χαρτί απο 1η Νοεμβρίου πάντως για να είμαι καλυμμένος.

p.s Γενικά τα ακούω αυτά συχνά για τους νοικάρηδες απο συγγενείς φίλους και έχω ξενερώσει.

Δημοσ.
1 minute ago, Ukforthemoment said:

Θα σου πληρώσει ενοίκιο αυριο μεθάυριο ,ξαναπες του το.

Τον ενημερώσαμε σήμερα να μην το βάλει για να πάρει την εγγύηση. Το σπίτι το έχω δει απο κοντά το έχει πολύ οκ και μου φαίνεται γενικά πολύ νορμαλ άνθρωπος, δεν είναι κανένας περίεργος, απλά νομίζω τον βγάζουμε σε περίοδο που δεν τον βολεύει. Είπε θα ξαναμιλήσουμε. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία γιατί μιλάει ο πατέρας μου αλλά έχω μιλήσει και εγώ μαζί του. Μακάρι να μπορούσα να τον αφήσω και παραπάνω αλλά και εγώ δεν την παλεύω στην τωρινή μου κατάσταση άλλο 😛 

Edit: Δεν ξέρω καν γιατί έκανα το πόστ, νομίζω ότι απλά τον έχω πιεί και ξεκινάνε περιπέτειες one way or the other.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Τον ενημερώσαμε σήμερα να μην το βάλει για να πάρει την εγγύηση. Το σπίτι το έχω δει απο κοντά το έχει πολύ οκ και μου φαίνεται γενικά πολύ νορμαλ άνθρωπος, δεν είναι κανένας περίεργος, απλά νομίζω τον βγάζουμε σε περίοδο που δεν τον βολεύει. Είπε θα ξαναμιλήσουμε. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία γιατί μιλάει ο πατέρας μου αλλά έχω μιλήσει και εγώ μαζί του. Μακάρι να μπορούσα να τον αφήσω και παραπάνω αλλά και εγώ δεν την παλεύω στην τωρινή μου κατάσταση άλλο 😛 

Edit: Δεν ξέρω καν γιατί έκανα το πόστ, νομίζω ότι απλά τον έχω πιεί και ξεκινάνε περιπέτειες one way or the other.

Το πολυ πολυ να κάνεις 2-3 μήνες ακόμα υπομονή.. Μέχρι να φύγει.. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Luciddream είπε

έχω ενημερώσει τον ενοικιαστή από τον Φεβρουάριο προφορικά ότι όταν λήξει το συμβόλαιο (τέλος Οκτωβρίου)

Εαν ηταν πρωτο συμβολαιο,το συμβολαιο εχει 3ετη διαρκεια.

Ενημερωτικα,σε περιπτωση που τα σπασετε και το τραβηξει αυτος,να ξερεις τι ισχυει.

Καλη τυχη φιλε μου.

Δημοσ.
1 hour ago, Luciddream said:

Είπε θα ξαναμιλήσουμε

νομίζω ότι απλά τον έχω πιεί και ξεκινάνε περιπέτειες one way or the other.

Έτσι νομίζω και εγώ.

Η ερώτηση μου είναι με το που μπει Νοέμβριος αν δεν έχει φύγει αρχίζω να μπλέκω με δικηγόρους η δεν έχει νόημα?

Εξαρτάται πόσο καίγεσαι να μπεις μέσα, αν καίγεσαι όπως λες τότε πας σε δικηγόρο ΧΤΕΣ με ότι χαρτιά έχεις για να σου αναλύσει τις επιλογές σου και τα κόστη τους, αν δεν καίγεσαι τότε τον αφήνεις και περιμένεις όποτε φιλοτιμηθεί να φύγει.

• Like 1
Δημοσ.

Καίγομαι πολύ και με φοβίζει ότι άλλα λένε και άλλα κάνουν, κυρίως αυτό. Εγώ δεν είμαι έτσι και με αποσυντονίζει. Θα τον πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και αν δεν βγάλω άκρη βλέπουμε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Καίγομαι πολύ και με φοβίζει ότι άλλα λένε και άλλα κάνουν, κυρίως αυτό. Εγώ δεν είμαι έτσι και με αποσυντονίζει. Θα τον πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και αν δεν βγάλω άκρη βλέπουμε.

Αφού καίγεσαι τόσο πολυ μήπως να του βρείς εσύ ένα σπίτι.. Να το ψάξεις.. Δεν μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή.. Να τον παρεις φυσικά τηλέφωνο.. Εννοείται και θα τον παρεις τηλέφωνο.. Και βλέποντας.. Αλλά μπορεί να καθυστερήσει να φύγει.. Πόσο καιρό μένει εκεί; Το συμβόλαιο τι λέει;

Δημοσ.

Το ότι τον ενημέρωσε μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο,προφανώς δεν παίζει κανένα ρόλο.Είχε όλο τον χρόνο να ψάξει να βρει αλλού.

Δημοσ.

Εάν έχει λήξει το συμβόλαιο, αυξάνεις το ενοίκιο χωρίς όριο, των ενημερώνεις ότι εάν δεν πληρώσει θα τον κυνηγήσεις δικαστικά για τα ενοίκια…..εάν συνεχίσει να παραμένει τότε έχει αλλά προβλήματα !!!

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Luciddream είπε

έχω ενημερώσει τον ενοικιαστή από τον Φεβρουάριο προφορικά ότι όταν λήξει το συμβόλαιο (τέλος Οκτωβρίου) το θέλω για να μείνω εγώ

17 ώρες πριν, Luciddream είπε

απλά νομίζω τον βγάζουμε σε περίοδο που δεν τον βολεύει.

Σοβαρά τώρα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Εδώ ο άλλος προτείνει στον ιδιοκτήτη να του βρει αυτός άλλο σπίτι...

Μια σκεψη εκανα... Αφου βιαζεται ο αλλος να μπει μεσα... Αλλα σκεψου  ομως  μπορει να εχει ληξει η τριετια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, takoulou said:

Μια σκεψη εκανα... Αφου βιαζεται ο αλλος να μπει μεσα... Αλλα σκεψου ομως  μπορει να εχει ληξει η τριετια..

Και εγώ τη σκέψη που έκανες σχολίασα... Το να βρει ο ιδιοκτήτης άλλο σπίτι στον ενοικιαστή - ή ακόμα και να τον αποζημίωνε πληρώνοντας του την μετακόμιση - θα είχε λογική μόνο στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θα το ήθελε ΠΡΙΝ τη λήξη του συμβολαίου.

Επίσης μάλλον εννοείς να σκεφτώ την περίπτωση που ΔΕΝ έχει παρέλθει η τριετία, ε σε αυτή τη περίπτωση δεν μπορεί να του κάνει νόμιμα έξωση λόγω λήξης συμβολαίου, μια χαρά κατσικώνεται ο ενοικιαστής μέχρι να παρέλθει.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, andreas1gr said:

Σοβαρά τώρα; 

Όταν τον είδα μου είχε πει ότι θα ξέρει απο τέλος του χρόνου αν θα μείνει Αθήνα η αν θα φύγει έξω, εγώ του είπα ότι θα σε άφηνα να μείνεις παραπάνω αλλά έχω να κάνω αγορές, από τότε λοιπόν μας είπε 2 φορές ότι θα φύγει τέλος του συμβολαίου, εγώ έχω ήδη κάνει σχέδια για ανακαινίσεις τον Νοέμβριο με μαστόρια. Τώρα ουσιαστικά διαστρευλώνει αυτά που του είπα για να κάτσει παραπάνω. Αλλά θα τον πάρω το απόγευμα να του μιλήσω μπορεί να είναι παρεξήγηση όλο αυτό.

Επεξ/σία από Luciddream

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...