NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 31 λεπτά πριν, elgol είπε Εμενα που μου το εστειλε το ali φτανει με dpd 24/1 Θεσσαλονικη, παραλαμβανει η acs και μετα χανεται Στις 9/2 βλεπω delievered στο tracking ενω δεν ελαβα τιποτε Επικοινωνω με κεντρικα acs με παιρνουν απο το τοπικο και μου λενε οτι το παρεδωσε ο διανομεας αλλα το ξεχασε να το κλεισει και το εκλεισε 9/2 ηρθε μαλιστα μπροστα μου να μου πει οτι το αφησε σε καποιον εδω που εργαζομαι Κανεις στην εργασια μου δεν ξερει τιποτε Ξαναπαιρνω το τοπικο και τους υπενθυμιζω πως μετα τη Θεσσαλονικη θα επρεπε να γραφει αφιχθη στον προορισμο κατα τις 27/1 και μετα να δοθει σε διανομεα πραγμα που δεν εγινε και μου λενε το φοβερο εχετε δικιο το δεμα δεν εφτασε στο τοπικο καταστημα Τους εστειλα και video με το προιον και την αντιστοιχηση του με το tracking εκτοτε τιποτε Στο δικο σου ούτε η Ουγγαρία εμπλέκεται ούτε τα ελτα που αναφέρεται στο θέμα αυτό
elgol Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Ναι αλλα αναφερθηκε η ACS θελω να πω πως τιποτε δεν ειναι σιγουρο Κι εγω πιστευα οτι ειχα χασει καποια απο Ουγγαρια ομως τελικα ηρθαν στο τριμηνο, βεβαια το ali τα εμφανιζε Ελλαδα στον πρωτο μηνα
Viviandg Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Στις 9/2/2024 στις 9:21 ΜΜ, konstantinos77g είπε Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ με τρία δέματα μικρής αξίας. Ουγγρικό tracking number, από το Ali φαίνονται ότι έχουν φτάσει στην περιοχή μου, από το site των ΕΛΤΑ φαίνεται ότι έχουν φύγει από Ουγγαρία, αυτό και τίποτα άλλο. Εδώ και ένα μήνα. Εγώ έχω δέμα τύπου UAxxHU που από 12/1 λέει Arrived at local delivery center και στο ταχυδρομείο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τίποτα . Εσένα από ποτέ είναι
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 7 ώρες πριν, Viviandg είπε Εγώ έχω δέμα τύπου UAxxHU που από 12/1 λέει Arrived at local delivery center και στο ταχυδρομείο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τίποτα . Εσένα από ποτέ είναι To local centrer για τα HU ειναι η Ουγγαρία όχι η Ελλάδα, βαλε το τρακ στα ελτα και θα δεις τι λέει. 1
Viviandg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε To local centrer για τα HU ειναι η Ουγγαρία όχι η Ελλάδα, βαλε το τρακ στα ελτα και θα δεις τι λέει. Στα ΕΛΤΑ βγάζει μόνο το αποστολή αντικειμένου 22/12 τίποτα άλλο μίλησα με τα ΕΛΤΑ μου είπα ότι 12/1 που λέει arrived at local delivery center είναι που έφτασε η αποστολή Ελλάδα στο αεροδρόμιο . Από την πείρα σας υπάρχει περίπτωση να παραλάβω η έχει χαθεί ;
ekrepali Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, Viviandg said: Στα ΕΛΤΑ βγάζει μόνο το αποστολή αντικειμένου 22/12 τίποτα άλλο μίλησα με τα ΕΛΤΑ μου είπα ότι 12/1 που λέει arrived at local delivery center είναι που έφτασε η αποστολή Ελλάδα στο αεροδρόμιο . Από την πείρα σας υπάρχει περίπτωση να παραλάβω η έχει χαθεί ; Τους τελεταίους 3 μήνες δε θυμάμαι κανέναν να γράφει ότι παρέλαβε unregistered HU με ΕΛΤΑ. Όλα έχουν χαθεί. Mη ξαναπαραγγείλεις με Aliexpress Saver / Economy και Cainiao. Τα μόνα που έρχονται είναι Aliexpress Standard Shipping και Αliexpress Choice (με ACS).
stratos979 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 ^ παρέλαβα κι εγώ και άλλα παιδιά, αλλά με τεράστια καθυστέρηση το δικό μου το έφεραν επειδή πήρα τηλέφωνο στην κεντρική διανομή και ρωτώντας αν έχουν κάτι για το όνομα και την διεύθυνση μου (το είχαν εκεί και κάθονταν), περίπου 80 μέρες έκανε για την παράδοση τα ΕΛΤΑ είναι διαλυμένα 1
papoys1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ουγγαρία πρέπει να φέρνει σχεδόν μόνιμα η temu . Τρεις παραγγελίες με αρκετά αντικείμενα στην κάθε μία , παρέλαβα μέσα σε 15 μέρες τις δύο με box και την άλλη με ACS . Όλα σωστά δεν χάθηκε τίποτε και με παραγγελία άνω των 15 ευρώ δωρεάν μεταφορικά Μπορεί να μην έχει τη μεγάλη γκάμα του alli αλλά είναι άψογη και γρήγορη στις παραδόσεις. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2024 από papoys1
konstantinos77g Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 4 hours ago, ekrepali said: Τους τελεταίους 3 μήνες δε θυμάμαι κανέναν να γράφει ότι παρέλαβε unregistered HU με ΕΛΤΑ. Όλα έχουν χαθεί. Mη ξαναπαραγγείλεις με Aliexpress Saver / Economy και Cainiao. Τα μόνα που έρχονται είναι Aliexpress Standard Shipping και Αliexpress Choice (με ACS). 1 hour ago, stratos979 said: ^ παρέλαβα κι εγώ και άλλα παιδιά, αλλά με τεράστια καθυστέρηση το δικό μου το έφεραν επειδή πήρα τηλέφωνο στην κεντρική διανομή και ρωτώντας αν έχουν κάτι για το όνομα και την διεύθυνση μου (το είχαν εκεί και κάθονταν), περίπου 80 μέρες έκανε για την παράδοση τα ΕΛΤΑ είναι διαλυμένα Σε προηγούμενο μου post για 3 δέματα, με τις "οικονομικές" αποστολές, ενώ πιο παλιά δεν συνέβαινε, τελικά τα παρέλαβα και τα 3 μαζί!! Το ένα με διαφορετική ημερομηνία παραγγελίας! Άρα έχει να κάνει με τα ΕΛΤΑ και το ότι είναι τελείως διαλυμένα είναι γνωστό!! Αυτά...
Viviandg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 45 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Σε προηγούμενο μου post για 3 δέματα, με τις "οικονομικές" αποστολές, ενώ πιο παλιά δεν συνέβαινε, τελικά τα παρέλαβα και τα 3 μαζί!! Το ένα με διαφορετική ημερομηνία παραγγελίας! Άρα έχει να κάνει με τα ΕΛΤΑ και το ότι είναι τελείως διαλυμένα είναι γνωστό!! Αυτά... Ποτέ είχαν αφίξει τα δέματα που παρελαβες ;
konstantinos77g Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 55 minutes ago, Viviandg said: Ποτέ είχαν αφίξει τα δέματα που παρελαβες ; Μπες στο profile μου και θα τα δεις άμεσα στα προηγούμενα posts που έκανα... 😉
NikosKallithea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 13 ώρες πριν, ekrepali είπε Τους τελεταίους 3 μήνες δε θυμάμαι κανέναν να γράφει ότι παρέλαβε unregistered HU με ΕΛΤΑ. Όλα έχουν χαθεί. Mη ξαναπαραγγείλεις με Aliexpress Saver / Economy και Cainiao. Τα μόνα που έρχονται είναι Aliexpress Standard Shipping και Αliexpress Choice (με ACS). Δεν βλεπεις για τον απλό λογο ότι αυτος που παραλαμβάνει δεν γράφει, γράφει είτε αυτος που δεν παρέλαβε είτε αυτος που δεν εχει υπομονή. 1
Viviandg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Στις 17/2/2024 στις 2:28 ΠΜ, NikosKallithea είπε Δεν βλεπεις για τον απλό λογο ότι αυτος που παραλαμβάνει δεν γράφει, γράφει είτε αυτος που δεν παρέλαβε είτε αυτος που δεν εχει υπομονή. Η αλήθεια είναι ότι μια φορά έχει χαθεί δέμα μου και αυτό ήρθε μετά από 4 χρόνια 😂
arvacon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Είχα κ εγώ αντίστοιχη εμπειρία με δύο αποστολές από Αλι μέσω Ουγγαρίας, οι οποίες ξεπέρασαν τις 90 μέρες και το Αλι έκανε τον Κινέζο μετά για refund, αποκαλούμενο πως τα δέματα είναι στο τοπικο κατάστημα, επειδή το τρακινγκ του Αλι τα δείχνει local... Πήρα τα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τρακινγκ στις απλές αποστολές και δε φαινεται ότι έχουν μπει Ελλάδα, αλλά ότι είναι Ουγγαρία, οπότε μετά από αποστολή screenshot του τρακινγκ των ΕΛΤΑ που έδειχνε Ουγγαρία, το Αλι τελικά με αποζημίωσε για το ένα, ενώ το άλλο είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Μου είχε τύχει πάντως στο παρελθόν να λάβω ψεύτικο τρακινγκ, το οποίο έδειχνε κίνηση κανονικά και Ελλάδα, μέχρι που παραδόθηκε κάπου στην Αθήνα, ενώ εγώ είμαι Αμαλιάδα! Ύστερα από διερεύνηση μέσω ΕΛΤΑ, διαπιστώσαμε πως το τρακινγκ ήταν τελικά σε άλλο όνομα και όντως παραδόθηκε το δέμα εκείνο κανονικά, απλα ο Κινέζος είχε δώσει το ίδιο τρακινγκ και σ' εμένα! Πάνε χρόνια βέβαια από τότε που συνεβει αυτό, αλλά τότε είχα βγάλει άκρη με το Αλι σχετικά εύκολα. Ίσως κάνα τέτοιο κόλπο σκέφτηκαν πάλι τα λαμογια οι Κινέζοι και τα κονομανε μέχρι να τους ανακαλύψει το Αλι. Δεν εξηγείται αλλιώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις