Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με cosmote one και αδυναμία αίτησης για οπτική ίνα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάνω copy paste από το διπλανό forum:

Είχα κάνει αίτηση στο 13888 για μεταβίβαση της γραμμής που ήταν στο όνομα του πατέρα μου, που πέθανε, στο όνομα μου. Τους είχα στείλει όλα τα δικαιολογητικά μέσω email αλλά παρά τα αλλεπάλληλα τηλέφωνα για κοντά ένα μήνα το πράγμα είχε κολλήσει κάπου.

Ταλαιπωρίας συνέχεια....

Πήγα τελικά σε κατάστημα cosmote με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και μετά χιλίων βασάνων κατάφεραν να ακυρώσουν την τηλεφωνική αίτηση και να κάνουν την αίτηση μεταβίβασης από εκεί. Έλα που όμως δεν τελειώνει εκεί. Επειδή είχα κάνει φορητότητα το κινητό από vodafone σε cosmote μου είπαν ότι θα μπορώ να έχω cosmote ONE. Και θα μου έστελναν μήνυμα για να στείλω ONE στο 1256 για να ισχύει το πάγιο της προσφοράς στο κινητό. Επειδή δεν μου έστελναν μήνυμα προσπάθησα να κάνω την ενεργοποίηση του cosmote ONE μέσω του android app. Στην αρχή έδειχνε να προχωράει αλλά μετά από μερικές μέρες έσβησε το COSMOTE ONE από το κινητό στο app. Ξαναπήρα τηλ και μου είπαν ότι προσπάθησαν να το ενεργοποιήσουν αλλά υπάρχει συστημικό πρόβλημα και θα το κοιτάξουν από Δευτέρα (αυτό την προηγούμενη Πέμπτη). Ξαναπέρνω τηλέφωνο το 13888 την Τρίτη και φυσικά δεν έχουν κάνει τίποτα και μου ξαναλένε ότι υπάρχει συστημικό πρόβλημα και ότι το έχουν βάλει στα επείγοντα προς επίλυση και να το δω σε δυο μέρες. Ξαναπέρνω σήμερα τηλέφωνο και μου λένε ακριβώς τα ίδια για το συστημικό πρόβλημα. Τα πήρα λίγο γιατί περίμενα 1 μήνα για την μεταβίβαση χωρίς να γίνει τίποτα και μετά πάλι το συστημικό πρόβλημα με το COSMOTE ONE. Μου λένε ότι το έχουν προωθήσει αλλά δεν ξέρουν πότε θα επιλυθεί. Εντωμεταξύ δεν μπορώ να κάνω ούτε αίτηση για οπτική ίνα λόγω του ίδιου συστημικού προβλήματος. Είχα πάει προημερών στο κατάστημα ξανά και μου είχαν πεί το βλέπουν και αυτοί ότι υπάρχει συστημικό πρόβλημα αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Καμιά ιδέα τι στο καλό να κάνω; Καταγγελία στην ΕΕΤΤ; Τίποτα άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 6 μήνες μετά...

Μηνών; Τέλεια :( Εγώ είμαι ακόμα στις 15 μέρες. Λόγω επαγγέλματος δε γίνεται χωρίς ίντερνετ και με έχουν φέρει στα όριά μου. Τελικά έμαθες ποτέ τι ήταν το συστημικό πρόβλημα; Κι αν επιτρέπεται, πώς το ξεπέρασαν; Με καταγγελία ή απλώς φιλοτιμηθηκαν; Σε ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπήρχε ένα μπλέξιμο με το cosmote one και την αλλαγή ονόματος σε μένα και δεν μπορούσε να γίνει η ενεργοποίηση του cosmote one και η αναβάθμιση σε οπτική ίνα. Είχα όμως internet, απλά vdsl.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...