Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους 

Ήθελα να ερώτησω αν μπορώ να αλλάξω κατηγορία ρεύματος από Γ21 σε Γ22 ποια διαδικασία χρειαζεται και αν συμφέρει για ένα μικρό μινι μαρκετ η αλλαγή αυτή η το Γ22 είναι μόνο για μεγάλες επιχειρήσεις. Υπάρχει κάποιο όφελος από αυτή την αλλαγή?επίσης επιτρέπεται σε μικρά μινι μαρκετ το Γ22? Ευχαριστώ γειά 

Δημοσ.
2 minutes ago, stelioscos said:

Καλησπέρα σε όλους 

Ήθελα να ερώτησω αν μπορώ να αλλάξω κατηγορία ρεύματος από Γ21 σε Γ22 ποια διαδικασία χρειαζεται και αν συμφέρει για ένα μικρό μινι μαρκετ η αλλαγή αυτή η το Γ22 είναι μόνο για μεγάλες επιχειρήσεις. Υπάρχει κάποιο όφελος από αυτή την αλλαγή?επίσης επιτρέπεται σε μικρά μινι μαρκετ το Γ22? Ευχαριστώ γειά 

Γιατί θέλεις να αλλάξεις κατηγορία; Το Γ21 είναι για επιχειρήσεις που χρειάζονται ισχύ έως 25KVA, ενώ το Γ22 είναι για ισχύ πάνω από 25 έως και 250KVA, στην ουσία επαύξηση ισχύος θα κάνεις, όντως τη χρειάζεσαι?

Πάντως όχι, ζημιά θα έχεις μια και με Γ22 το ρεύμα θα το πληρώνεις αρκετά ακριβότερο.

Δημοσ.

Καλημέρα 

Η διαδικασία είναι απλή αν σου το έχει προτείνει κάπιος . Θα χρειαστείες μια ΥΔΕ (Υπεύθηνη Δήλωση Εγκαταστάτη ) απο ηλεκτρολόγο γύρο στα 70€ με 100€ ανάλογα με τα τετραγωνικά χρεώνουν. Ό,τι θέλεις να ρωτήσεις για θέματα παρόχου , τιμές τι συμφέρει κτλ στείλε μου inbox να σε ενημερώσω. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/10/2023 στις 9:30 ΠΜ, NodasMag είπε

Καλημέρα 

Η διαδικασία είναι απλή αν σου το έχει προτείνει κάπιος . Θα χρειαστείες μια ΥΔΕ (Υπεύθηνη Δήλωση Εγκαταστάτη ) απο ηλεκτρολόγο γύρο στα 70€ με 100€ ανάλογα με τα τετραγωνικά χρεώνουν. Ό,τι θέλεις να ρωτήσεις για θέματα παρόχου , τιμές τι συμφέρει κτλ στείλε μου inbox να σε ενημερώσω. 

Kαλησπερα φιλε μου ... Μπορεις να με βοηθησεις ? Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα ... Εμπορικο καταστημα με μονο φωτα λεντ και αιρκοντιισον και οι λογαριασμοι ειναι εξωφρενικοι λογο Γ22 !!! Δεν ειναι λογικο αυτο !!! 390 ευρω το μηνα 260 ευρω το μηνα !!! Τι να κανω .. Να μην αναβω καθολου τα φωτα !!! Ειναι παραλογο !!! Υπαρχει τροπος να γινει απο Γ22 Γ21 ???

2 λεπτά πριν, teoterteoter είπε

Kαλησπερα φιλε μου ... Μπορεις να με βοηθησεις ? Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα απο την αναποδη ομως !! Εχω Γ22 και νομιζω οτι πρεπει να το αλλαξω σε Γ21 .... Με την nrg που μιλησα η χρεωση σε Γ21 ειναι 0,07 και εγω με Γ22 εχω χρεωση 0,14 !!!!! ... Εμπορικο καταστημα με μονο φωτα λεντ και αιρκοντιισον και οι λογαριασμοι ειναι εξωφρενικοι λογο Γ22 !!! Δεν ειναι λογικο αυτο !!! 390 ευρω το μηνα 260 ευρω το μηνα !!! Τι να κανω .. Να μην αναβω καθολου τα φωτα !!! Ειναι παραλογο !!! Υπαρχει τροπος να γινει απο Γ22 Γ21 ???

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, teoterteoter είπε

Kαλησπερα φιλε μου ... Μπορεις να με βοηθησεις ? Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα ... Εμπορικο καταστημα με μονο φωτα λεντ και αιρκοντιισον και οι λογαριασμοι ειναι εξωφρενικοι λογο Γ22 !!! Δεν ειναι λογικο αυτο !!! 390 ευρω το μηνα 260 ευρω το μηνα !!! Τι να κανω .. Να μην αναβω καθολου τα φωτα !!! Ειναι παραλογο !!! Υπαρχει τροπος να γινει απο Γ22 Γ21 ???

δεδδηε -> μειωση ισχυος

αν το ακινητο ειναι δικο σου δε χρειαζεται κατι αλλο, αν δεν ειναι χρειαζεται συγκαταθεση ιδιοκτητη (εγγραφη οχι μου πε συμφωνει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...