Προς το περιεχόμενο

Co-working space κοντά στο Λαϊκό νοσοκομείο


computeras13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δευτέρα (και για αρκετές μέρες τους επόμενους μήνες) θα κάνω κάποια δρομολόγια από επαρχία στο Λαϊκό νοσοκομείο για κάποια θέματα υγείας κάποιο άτομο.

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εκεί τριγύρω κάποιο Co-working space να μπορώ να εργαστώ (θα υπάρχει και άλλη συνοδεία στον ασθενή οπότε δεν θα είναι αυτό θέμα) με σχετική ησυχία (σε σχέση με μια καφετέρια) με την ώρα όσο θα περιμένω το άτομο να τελειώσει από τις υποχρεώσεις στο νοσοκομείο για να φύγουμε πάλι. Αν όχι έστω κάποια καφετέρια έστω που να έχει λίγο ευνοϊκό κλίμα για εργασία.

Dev κατά το επάγγελμα και θα χρειαστώ απλά μια πριζα και internet αν παρέχεται αλλιώς tethering. Πέραν αυτού τηλεφωνα θα παίξουν για δουλειά γι αυτό δεν θέλω κάτι με τρελή φασαρία. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες μήπως σε βολέψει το Παπουλάκειο αναγνωστήριο της Ιατρικής, είναι συνήθως ήσυχο - τάφος απλά δεν ξέρω αν μπορείς να μπεις ίντερνετ χωρίς να είσαι φοιτητής. Δίπλα στο Λαϊκό, όχι απλά κοντά. Επίσης, θα πρέπει να βγεις εκτός για να μιλήσεις τηλ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιμετρικά της πλατείας Αγίου Θωμά έχει πολλά μικρά καφέ. Κάποια πιο εμπορικά κάποια πιο γειτονιάς. Σίγουρα με μια βόλτα θα βρεις κάποιο να σου ταιριάζει στο επίπεδο θορύβου που ζητάς. Συνήθως για τέτοιες περιπτώσεις εγώ έψαχνα μαγαζιά που είχαν καλά προστατευμένες από κρύο βροχή γωνιές σε εξωτερικό χώρο. Χειμώνα κανένας δε καθόταν έξω (άρα ησυχία) και μόνη φασαρία ο θόρυβος από τα οχήματα. Ανάλογα τις ώρες βέβαια που θα χρειάζεσαι και συ θα δεις ποιό πέρασμα είναι και πιο ήσυχο.

για τη φασαρία στα τηλέφωνα ώρα να εξοπλιστείς με ακουστικά με καλό ANC

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ πολύ!! Τα ακουστικά είναι απαραίτητο αξεσουάρ, είναι ήδη στην τσάντα 😊

Το αναγνωστήριο μάλλον δεν θα βολέψει γιατί παίζουν αρκετά τηλέφωνα (και ειδικά αύριο έχει πολύ ζουμί) οπότε μάλλον για κανένα καφέ με βλέπω! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε και στο break καφέ,έχει κάτι σαν πατάρι με τραπεζάκια που σε κάτι περιόδους εξεταστικής είχαν την κατάλληλη ηρεμία (τουλάχιστον παλαιότερα). Είναι επί της Παπαδιαμαντοπούλου κοντά στην τράπεζα Πειραιώς.Και ο καφές τίμιος. Ελπίζω το θέμα με το Λαϊκό να ξεπεραστεί γρήγορα. Αν χρειαστεί καμία βοήθεια,στείλτε να βοηθήσουμε και εμείς οι Αθηναίοι ;)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...