Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο,τι λεει ο τιτλος. Ειναι εφικτο κατι τετοιο ή πρεπει να κανονισω ραντεβου με το καταστημα; Θελω να παω απο Alpha σε Πειραιως, για να τα εχω ολα μαζι σε μια τραπεζα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Ο,τι λεει ο τιτλος. Ειναι εφικτο κατι τετοιο ή πρεπει να κανονισω ραντεβου με το καταστημα; Θελω να παω απο Alpha σε Πειραιως, για να τα εχω ολα μαζι σε μια τραπεζα.

Είναι δυνατόν πλέον να ανοιχτεί λογαριασμός μισθοδοσίας στην Πειραιώς μέσω e-banking, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, PharmChem said:

Είναι δυνατόν πλέον να ανοιχτεί λογαριασμός μισθοδοσίας στην Πειραιώς μέσω e-banking, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Ο λογος που το ηθελα ειναι επειδη σε λιγες ημερες πλησιαζει να δωσω παλι τα 29 ευρω ετησια συνδρομη για την πιστωτικη καρτα, αλλα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι ειναι οριακο και δεν θα προλαβει να ολοκληρωθει η διαδικασια πριν εκδοθει ο λογαριασμος της πιστωτικης στις 23/10.. Βεβαια αν υπαρχει θελησει, θα μπορουσαν με καποιο τροπο να μου το αφαιρεσουν το επομενο διαστημα με πιστωτικο..

Οποτε ακυρος πανηγυρισμος.. Θα το αναβαλλω για λιγους μηνες αργοτερα.. Επρεπε να το προνοησω νωριτερα.. Τοσα χρονια δινω 29 ευρω για την συνδρομη της καρτας.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
Στις 17/10/2023 στις 1:58 ΜΜ, Witcher1st είπε

Ο λογος που το ηθελα ειναι επειδη σε λιγες ημερες πλησιαζει να δωσω παλι τα 29 ευρω ετησια συνδρομη για την πιστωτικη καρτα, αλλα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι ειναι οριακο και δεν θα προλαβει να ολοκληρωθει η διαδικασια πριν εκδοθει ο λογαριασμος της πιστωτικης στις 23/10.. Βεβαια αν υπαρχει θελησει, θα μπορουσαν με καποιο τροπο να μου το αφαιρεσουν το επομενο διαστημα με πιστωτικο..

Οποτε ακυρος πανηγυρισμος.. Θα το αναβαλλω για λιγους μηνες αργοτερα.. Επρεπε να το προνοησω νωριτερα.. Τοσα χρονια δινω 29 ευρω για την συνδρομη της καρτας.

Αν η κάρτα σου ειναι στην Πειραιώς και την κάνεις αρκετή χρήση μπορείς να ζητήσεις (Αφού εμφανιστεί η συνδρομή σαν χρέωση) Να ζητήσεις αντιλογισμό συνδρομής. Θα σε καλέσει ένας αρκετά διαβασμενος υπάλληλος που θα προσπαθήσει να σε πείσει για τα προνόμια που έχει η κάρτα σου. Θα πεις ότι σκεφτομαι να την ακυρώσω και θα ξεκινήσει να σου κανει offers. 

Δημοσ.
2 hours ago, asdfnikos said:

Αν η κάρτα σου ειναι στην Πειραιώς και την κάνεις αρκετή χρήση μπορείς να ζητήσεις (Αφού εμφανιστεί η συνδρομή σαν χρέωση) Να ζητήσεις αντιλογισμό συνδρομής. Θα σε καλέσει ένας αρκετά διαβασμενος υπάλληλος που θα προσπαθήσει να σε πείσει για τα προνόμια που έχει η κάρτα σου. Θα πεις ότι σκεφτομαι να την ακυρώσω και θα ξεκινήσει να σου κανει offers. 

Πως θα την ακυρωσω εαν χρωσταω 15+ δοσεις; Τα βλεπει κανονικα αυτος. Ουτε να κανω μεταφορα πιστωτικης μπορω σε αλλη τραπεζα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Πως θα την ακυρωσω εαν χρωσταω 15+ δοσεις; Τα βλεπει κανονικα αυτος. Ουτε να κανω μεταφορα πιστωτικης μπορω σε αλλη τραπεζα.

Μπορεις να τη ακυρώσεις και να πληρώνεις της δόσεις. Μια δοκιμή θα σε πείσει 😉 Απο το 2018 2 πιστωτικές στην Πειραιώς καμια δεν εχω πληρώσει συνδρομή.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Δεν ειναι για αυτον,αν χρωσταει 15 δοσεις.

Μπορεί να έβαλε κάτι σε 36 και να έχει πληρώσει τις 21. Δε λέει κάτι αυτό...

Στις 17/10/2023 στις 1:58 ΜΜ, Witcher1st είπε

Θες να γυρίσεις την μισθοδοσία σε Πειραιώς ώστε να μη χρεωθείς τη συνδρομή της πιστωτικής Πειραιώς; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μπορεί να έβαλε κάτι σε 36 και να έχει πληρώσει τις 21. Δε λέει κάτι αυτό...

Ετσι που το ειπε,καταλαβα οτι ειναι πισω 15 δοσεις.
Και παλι,υποθεσεις κανουμε και οι 2 :P

Δημοσ.

Δεν ειμαι πισω 15 δοσεις. Απλα εχω βαλει πραγματα σε 36 δοσεις, και μενουν αλλες 15 να πληρωσω.

7 hours ago, ProponitisTouKanape said:

Θες να γυρίσεις την μισθοδοσία σε Πειραιώς ώστε να μη χρεωθείς τη συνδρομή της πιστωτικής Πειραιώς; 

Ναι. Καθε χρονο γιατι να δινω 29 ευρω; Και την εχω 7 χρονια τουλαχιστον.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Αν είσαι στο δημόσιο, απλά δηλώνεις το νέο Iban στην εργασία. Για ιδιωτικός, πρεπει να συνεργάζεται η εταιρεία σου με την τράπεζα για να μην πληρώνεις τουλάχιστον τα εμβάσματα από την τσέπη σου. 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Δεν ειμαι πισω 15 δοσεις. Απλα εχω βαλει πραγματα σε 36 δοσεις, και μενουν αλλες 15 να πληρωσω.

Στην eurobank είχα ακύρωσει την πιστωτική και μου είχαν μείνει 3 δόσεις. Οπότε μπορείς να ακυρώσεις και να συνεχίσεις να πληρώνεις κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...