indefix1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, έχω το xiaomi tv box με το stremio εγκατεστημένο. Από χτες παρατηρώ ότι δεν μου φορτώνει τους υπότιτλους(καμία γλώσσα) παρόλο που είναι διαθέσιμοι στο menu των υποτίτλων. Μου εμφανίζει μόνο τους υπότιτλους που είναι embedded όπως τους αναφέρει. Μέχρι στιγμής έχω επιχειρήσει logou/login και uninstall/install της εφαρμογής χωρίς αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζει κανένας άλλος φίλος εδώ αντίστοιχο πρόβλημα? Έχει να προτείνει κάποιος φίλος κάτι άλλο? Ευχαριστω!
infin1tyGR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Είναι γενικό πρόβλημα λόγω κάποιων αλλαγών του OpenSubtitles.
barlong79 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά παίζει με Google Smart TV Stick Chromecast with Google TV 4K UHD
verylife78 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 το παρατηρω εδω και 2-3 μερες... αν σταματησεις την ταινια και βαλεις κατι αλλο και ξαναβαλεις την εκδοση που θες συνηθως παιζει, τουλαχιστον σε εμενα ετσι εκανα
indefix1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Εμένα το πρόβλημα συνεχίζει. Αναβάθμισα το stremio σε 1.6.4 και το opensubtitles plugin στο 0.24.0 αλλά πλέον δεν βλέπω κανέναν υπότιτλο εκτός από τους embedded. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?
Λύση infin1tyGR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 40 minutes ago, indefix1 said: και το opensubtitles plugin στο 0.24.0 Δοκίμασε το OpenSubtitles v3. https://blog.stremio.com/opensubtitles-addon-fixed/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα