Προς το περιεχόμενο

Δημόσια Διοίκηση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ( μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΕΑΠ)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα « Δημόσια Διοίκηση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο , θα ήθελα εάν κάποιος το έχει παρακολουθήσει να μου δώσει κάποιες πληροφορίες, όπως τον βαθμό δυσκολίας, πως εξετάζονται τα μαθήματα ( εργασίες ), και επίσης θα ήθελα να μου πείτε, εγώ έχω τελειώσει πληροφορική εάν είναι συναφή το μεταπτυχιακό αυτό με το πτυχίο μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι απόφοιτος πολιτικών επιστημών και έχω κάνει και ένα μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα πληροφοριακά συστήματα. Το μεταπτυχιακό δεν το μετανιώνω, από την άλλη το πολιτικών επιστημών εάν και εξαιρετικά ενδιαφέρον δεν έχει καμία επαγγελματική αποκατάσταση. 

Αν και τέτοια πτυχία (πολιτικές επιστήμες, δημόσια διοίκηση κτλ) υποδηλώνουν από τον τίτλο τους εύκολη πρόσβαση στο δημόσιο, η πραγματικότητα είναι ότι οι δημόσιες προκηρύξεις δεν έχουν συνήθως λογική και απαιτούν και πολλά επιπλέον κριτήρια για να έχεις ελπίδες.

Το μεταπτυχιακό που αναφέρεις σίγουρα έχει σχέση με τις πρώτες σου σπουδές. Σου γράφω την εμπειρία μου για να σου πω ότι θα σου πρότεινα μάλλον να ψάξεις εάν υπάρχει και κάτι άλλο που σε ενδιαφέρει καθώς η πληροφορική έχει πολλά άλλα πράγματα με τα οποία μπορείς να ασχοληθείς. Η απόφαση είναι πάντα δικιά σου και στο τέλος κάνεις αυτό που σου αρέσει εσένα περισσότερο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν αναφέρεις σημαντικές λεπτομέρειες. εάν εργάζεσαι ή όχι, στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, είδος εταιρείας-υπηρεσίας που απασχολείσαι, τμήμα εργασίας και κατηγορία εκπαίδευσης. Το εάν είναι συναφές ή όχι θα κριθεί από αυτά.

Πάντως θα σου πω ότι εάν εργάζασαι σε ιδιωτικό τομέα, τότε δεν έχει νόημα για σένα το μεταπτυχιακό αυτό.

εάν εργάζασαι στο δημόσιο τότε ναι, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.

Πάντως θα σου πω ότι η συνάφεια δεν κρίνεται με την "στενή" έννοια του όρου και αφορά αντικείμενα υπηρεσιας στα οποία "δύναται" να απασχοληθείς

Εάν θέλεις περισσότερα θα πρέπει να ψάξω (είχα ασχοληθεί εκτενώς πριν κάποια χρόνια με αυτό), αλλά πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...