masteripper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα Εχω κάποια έπιπλα (μπουφές, σύνθετο) και 1 μεγάλο ψυγείο στο πατρικό μου και θέλω να τα μεταφέρω στο σπίτι μου και θα ήθελα μια εκτίμηση πόσο περίπου θα κοστίσει για να δω αν αξίζει ,ειδικά αν κάποιος έχει κάνει κάτι ανάλογο
NikosKallithea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Πάρε τλφ μια μεταφορική να σου πει, οι τιμές αλλάζουν μέρα με την ημέρα
takoulou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, masteripper είπε Καλημέρα Εχω κάποια έπιπλα (μπουφές, σύνθετο) και 1 μεγάλο ψυγείο στο πατρικό μου και θέλω να τα μεταφέρω στο σπίτι μου και θα ήθελα μια εκτίμηση πόσο περίπου θα κοστίσει για να δω αν αξίζει ,ειδικά αν κάποιος έχει κάνει κάτι ανάλογο Ανάλογα την περιοχή στην Αθήνα.. Είναι βαριά αυτά τα έπιπλα.. Θα στα πάρουν απο το σπίτι και θα στα φέρουν στο άλλο σπίτι.. Θα στα κατεβάσουν και θα τα ανεβάσουν.. Παίζουν όλα ρόλο..
pikoriko Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, masteripper είπε Καλημέρα Εχω κάποια έπιπλα (μπουφές, σύνθετο) και 1 μεγάλο ψυγείο στο πατρικό μου και θέλω να τα μεταφέρω στο σπίτι μου και θα ήθελα μια εκτίμηση πόσο περίπου θα κοστίσει για να δω αν αξίζει ,ειδικά αν κάποιος έχει κάνει κάτι ανάλογο Γιωργο ρωτα στην μεταφορικη του Κιλκις. 1
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Χονδρικα γυρω στα 150 θα ηταν καλα, υπολογιζε το σε ογκο σαν 3-4 παλετες, απο 40-50 εκαστη (συν φπα σαφως) 1
haris_216 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Επίσης να ξεκαθαρίσεις, με την όποια μεταφορική μιλήσεις, την ακριβή μεταφορά καθώς έχει διαφορά αν το Αθήνα-Κιλκίς είναι από έδρα σε έδρα της μεταφορικής (πχ για Αθήνα στον Κηφισό, Ταύρο, Πειραιώς και πέριξ) και διαφορετικά (και ακριβότερα) αν είναι door-to-door
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα