Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Εχω κάποια έπιπλα (μπουφές, σύνθετο) και 1 μεγάλο ψυγείο στο πατρικό μου και θέλω να τα μεταφέρω στο σπίτι μου και θα ήθελα μια εκτίμηση πόσο περίπου θα κοστίσει για να δω αν αξίζει ,ειδικά αν κάποιος έχει κάνει κάτι ανάλογο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, masteripper είπε

Καλημέρα

Εχω κάποια έπιπλα (μπουφές, σύνθετο) και 1 μεγάλο ψυγείο στο πατρικό μου και θέλω να τα μεταφέρω στο σπίτι μου και θα ήθελα μια εκτίμηση πόσο περίπου θα κοστίσει για να δω αν αξίζει ,ειδικά αν κάποιος έχει κάνει κάτι ανάλογο

Ανάλογα την περιοχή στην Αθήνα.. Είναι βαριά αυτά τα έπιπλα.. Θα στα πάρουν απο το σπίτι και θα στα φέρουν στο άλλο σπίτι.. Θα στα κατεβάσουν και θα τα ανεβάσουν.. Παίζουν όλα ρόλο.. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, masteripper είπε

Καλημέρα

Γιωργο ρωτα στην μεταφορικη του Κιλκις.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης να ξεκαθαρίσεις, με την όποια μεταφορική μιλήσεις, την ακριβή μεταφορά καθώς έχει διαφορά αν το Αθήνα-Κιλκίς είναι από έδρα σε έδρα της μεταφορικής (πχ για Αθήνα στον Κηφισό, Ταύρο, Πειραιώς και πέριξ) και διαφορετικά (και ακριβότερα) αν είναι door-to-door

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...