sphinxgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Απο χθες δεν μου εμφανίζεται σωστά το ινσομια στον υπολογιστή Οπου υπαρχουν αγγλικοί χαρακτήρες ή τελείες κλπ φαίνονται λάθος. Το έχει κ άλλος? και σε φιρεφοξ τα ίδια. Αλλαζω κωδικοποίηση γραμματοσειρές και πάλι τα ίδια Είναι μόνο σε μενα?
sdikr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Άλλαξες μήπως τίποτα στους εκτυπωτές του υπολογιστή; δοκίμασε να αλλάξεις τον προεπιλεγμένο
killer76 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μάλλον ο browser σου. Από όπου έχω δοκιμάσει είναι μια χαρά.
spsomas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Τώρα είναι μια χαρά και σε εμένα χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα. Την επόμενη (αν ξαναγίνει) θα ανεβάσω και screen shot. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
sphinxgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Ευτιαξε κ μενα δίχως λόγο με απο πολλές ώρες και restarts
ilias78 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μάλλον άλλαξες τη διάταξη. Είμαι η επιλογή αριστερά από το "ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ" Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από ilias78
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα