Προς το περιεχόμενο

Ο CEO της Microsoft παραδέχεται ότι η εγκατάλειψη των Windows Phone και των κινητών τηλεφώνων ήταν λάθος


alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

28 minutes ago, Volga said:

Εγώ ως χρήστης 4 ετών σε Huawei δεν συνάντησα πρόβλημα. Μέσα στους πρώτους μήνες είχα βρει τα πάντα σε άλλες εφαρμογές (που ακόμη και τώρα που έφυγα και πήγα σε Apple πάλι αυτές χρησιμοποιώ). Αν δεν είσαι "δεμένος" με την Google υπάρχουν επάξιοι αντικαταστάτες σε όλες τις της εφαρμογές. Σε όλες όμως.

Το πρόβλημα είναι οτι μερικές βασικές εφαρμογές που θές εδώ Ελλάδα (άσχετες με την Google) , ντε και καλά ζητάνε Google Services( maps κλπ) αντί να χρησιμοποιήσουν τα αντίστοιχα της huawei. 

Γενικά ΠΑΝΤΑ ακόμη και οταν ήμουν στο Android, προσπαθούσα να χρησιμοποιώ εφαρμογές που να βγαινουν παντού! Επειδή τώρα είμαι εδώ αυριο είμαι σε άλλο λειτουργικό κλπ δεν κάθομαι να βαζω εφαρμογές που θα με κλειδώσουν σε ένα σύστημα.

Πχ είμαι σε iphone, εννοείται και δεν θα χρησιμοποιήσω τον Safari ΠΟΤΕ. Γιατί να περάσω πράγματα και κωδικούς και και σε μια εφαρμογή που ουτε σε linux υπάρχει, ουτε σε windows ούτε σε android? Αυτός ειναι γενικά ο τρόπος σκέψης μου. Σωστός λάθος, εμένα μου έχει βγει σωστά ως τώρα. :) 
 

 

Εσύ φίλε μου καλά κάνεις και μπράβο σου, αλλά είσαι το 1% των χρηστών. Με το 1% δεν προχωράει καμία εταιρεία 😉

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, Volga said:

Το πρόβλημα είναι οτι μερικές βασικές εφαρμογές που θές εδώ Ελλάδα (άσχετες με την Google) , ντε και καλά ζητάνε Google Services( maps κλπ) αντί να χρησιμοποιήσουν τα αντίστοιχα της huawei. 

Οι καλύτερες είναι κάποιες εφαρμογές που βγάζουν ειδοποίηση ότι θέλουν google services αλλά δουλεύουν κανονικά. :lol:

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 26/10/2023 στις 6:05 ΜΜ, for4 είπε

έγιναν τρομερά λάθη εκείνα τα χρόνια από ανθρώπους που έπαιρναν εκατομύρρια για να μην κάνουν αυτά τα λάθη. Δεν έφταιγε τόσο η έλλειψη εφαρμογών, άλλωστε πλέον η πλειοψήφια πάει σε webapps και επίσης είχε φτάσει να έχει 10% κάποια στιγμή, αν το καθιέρωνε και το αύξανε σιγά σιγά θα ερχόντουσαν και οι εφαρμογές. Για μένα το σημαντικότερο λάθος ήταν το πολύ αργό development, οι νέες εκδόσεις αργούσαν απελπιστικά και έλυναν πολύ λίγα προβλήματα. Σου έδινε την εντύπωση ότι το υπεύθυνο τμήμα αποτελούνται από 2-3 άτομα. Την ίδια στιγμή το android εκείνη την εποχή άλλαζε εκδόσεις ανά εξάμηνο και σε κάθε έκδοση έβγαζε ένα προτζεκτ που έλυνε κάποιο μεγάλο θέμα πχ project butter κλπ. Και το άλλο θέμα είναι ότι αφού είδαν ότι δεν τραβάει γιατί δεν το γύρισαν στο ίδιο λειτουργικό με τον microsoft launcher που είχε ήδη βγάλει στο android και να το αφήσει σε αργό development. Ένα κινητό ναυαρχίδα το έτος και ας είχε 3% μερίδιο. Δεν μπορούσε δλδ να συντηρεί ένα τμήμα ολόκληρη ms? Κράτησε το και ποτέ δεν ξέρεις. Πιστεύω τώρα θα ήταν σε θέση να διεκδικήσει κάτι.

ΥΓ: γιατί δεν μας δίνουν το πληκτρολόγιο στο android? αυτό το swiftkey που έχουν δώσει δεν πιάνει μία μπροστά στο πληκτρολόγιο των windows phone.

Έχοντας windows phone από το 2013 έως το 2017 ως κύριες συσκευές, με εκφράζεις απόλυτα. Πριν ακόμα βγάλουν το 2015 τα windows mobile 10, μαζί με τα Lumia 950-XL τότε, ήδη το είχαν παρατήσει το άθλημα, ΔΕΝ τους ενδιέφερε βρε παιδί μου. Με το ζόρι τα έβγαλαν και φαινόταν πως έχουν αφήσει 5 άτομα να ασχολούνται με τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού.   Έφτιαχναν 5 και χάλαγαν 10...Τα έλεγα αυτά τότε και με έβριζαν 2-3 άτομα fanboys...Και εδώ στο ανάλογο τμήμα αλλά ιδίως στο διπλανό Myphone.  Η MS δεν το παρατάει το λειτουργικό ρε μου λέγανε, και όλα τα κάνουν μια χαρά και τι ξέρεις εσύ...και προσωπικές επιθέσεις και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.....Που είσαστε τώρα εσείς βρε μουτσούνια?? Φάτε Γλαρόσουπα πλέον....Android και Ios στα μούτρα σας..  Ελάτε να τα πείτε με τον Νουτέλα που μετάνιωσε και να του δώσετε τα φώτα σας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
On 25/10/2023 at 16:02, koutsis said:

Τώρα είναι λίγο αργά νομίζω. Εδώ δεν ασχολήθηκε ο κόσμος και οι developers πρίν 12 χρόνια ,  θα ασχοληθούν τώρα ?

αν αξιζει να ασχοληθουν θα το κανουν.και αν αυτο που βγαλουν αξιζει τοτε σιγουρα θα μπει στην αγορα. κινητρα για να πεισεις τον κοσμο να αγορασουν βρισκει καποιος.πχ χαμηλη τιμη.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...