Nauths Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα. Ψάχνοντας κρεβάτι, καταλήγω στο εν λόγω κατάστημα, όπου ο πωλητής με ενημερώνει πως η εν λόγω εταιρεία κατασκεύαζε στρώματα και έπειτα επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα μέρη ενώ είναι γνωστό πως η εταιρεία τα εμπορεύεται. Με τα πολλά καταλήγουμε σε ένα κρεβάτι, όπου δεν έπαιρνε το στρώμα επιλογής λόγω τελάρου και πάμε σε άλλο κρεβάτι, με άμεση διαθεσιμότητα. Μου λέει ο πωλητής την άλλη εβδομάδα θα το έχεις, του λέω μην αγχώνεσαι το θέλω την παραπάνω. Μου ζητάει προκαταβολή και λόγω άμεσης παράδοσης αντιπροτείνω ολοσχερή εξόφληση για να ξεμπερδεύουμε. Φτάνει η ημερομηνία παράδοσης και παίρνω τηλέφωνο να δω που βρίσκονται, όπου στο τηλέφωνο με ενημερώνει η αγενέστατη τηλεφωνήτρια ότι κακώς με ενημέρωσαν έτσι και συνήθως αυτά χρειάζονται 30-35 εργάσιμες. Συνεχίζει με ύφος, ότι υπέγραψα χαρτί και της απαντώ ότι προφανώς και δεν με ενδιαφέρει, γιατί δεν αγόρασα σπίτι, αλλά ένα κρεβάτι και απαίτησα να εξυπηρετηθώ σύντομα και να μου καλύψουν τα μεταφορικά και να στείλουν άνθρωπο να συναρμολογήσει το κρεβάτι, ως ελάχιστη αποζημίωση, πράγμα που αρνήθηκαν. Αποφάσισα να ακυρώσω την παραγγελία από την Πέμπτη και μου έλεγαν ότι πρέπει να πάρουν έγκριση και κάτι άλλες αρλούμπες και μέχρι χθες ισχυριζόταν ότι χρειάζεται χρόνο χωρίς να μου λένε για συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Αποφάσισα χθες να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής και καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και ξαφνικά σήμερα έγινε η επιστροφή χρημάτων. Απορώ πως κάτι τέτοιες εταιρείες ακόμα επιβιώνουν. 3
funbreaker Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απαραδεκτοι. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Ελπίζω να μην διαγράφει το όνομα της εταιρείας ή και ολόκληρο το θέμα. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από funbreaker 1
filip123go Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Έχω πάρει διαφορά από αυτούς. Παίζει να έκαναν 2-3 μήνες να μου παραδώσουν. Και εγώ τους είχα προ-πληρωσει. Η διαφορά ειναι πως εγώ το ήξερα. Με είχαν ενημερώσει.
Nauths Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, filip123go είπε Έχω πάρει διαφορά από αυτούς. Παίζει να έκαναν 2-3 μήνες να μου παραδώσουν. Και εγώ τους είχα προ-πληρωσει. Η διαφορά ειναι πως εγώ το ήξερα. Με είχαν ενημερώσει. Ειναι τραγικό το να μην έχεις στοκ και να προσπαθείς να αποσπάσεις χρήματα. Κι όχι μόνο αυτό, να μην προσπαθείς να εξυπηρετήσεις τους πελάτες και να έχεις και ύφος.
smpt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 νομίζω οτι οι περισσότερες βιοτεχνίες στρωμάτων δεν έχουν έτοιμα. Και εγώ έχω πάρει δυο φορές από τέτοια καταστήματα και περίμενα περίπου μήνα.
basilis_k6 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, Nauths είπε Απορώ πως κάτι τέτοιες εταιρείες ακόμα επιβιώνουν. εγω παλι οχι.
dbrillis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 11 hours ago, Nauths said: απαίτησα να εξυπηρετηθώ σύντομα και να μου καλύψουν τα μεταφορικά και να στείλουν άνθρωπο να συναρμολογήσει το κρεβάτι, ως ελάχιστη αποζημίωση Εκανα παραγγελία σε σουβλατζιδικο. Αργησε η παραγγελία και πηρα τηλέφωνο και απαιτησα να μου φερουν τα σουβλακια γρηγορα και μαζι να φερουν και σουσι (πραγμα που δεν πουλαει το σουβλατζιδικο) ως ελάχιστη αποζημίωση. Δεν μου φεραν σουσι. Απορώ πως επιβιώνει αυτο το σουβλατζιδικο. Σε αλλα νεα της ημέρας, επιστροφή χρηματων δεν γίνετε αμεσα, οπότε αν εσυ εκανες καταγγελία στον παρήγορο του καταναλωτή τωρα και πηρες τα λεφτα πισω τώρα, σημαίνει πως ειχαν πατησει το κουμπί νωρίτερα 😊.
Nabuko Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Nauths είπε και μετά την καταγγελία με φώναξαν στο κατάστημα για την επιστροφή. Απ' ότι ξέρω τα "έπιπλα" έρχονται από Βουλγαρία και είναι όλα ψεύτικα σε ποιότητα. Τη γλίτωσες. 1
andreaspA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Αφου μετα εκείνη την περίπτωση που εκλεισε ολα τα συνοικιακα στρωματαδικα γιατι μας επεισε οτι το στρωμα δεν πρεπει να εχει ρεταλια απο υφασμα μεσα, αλλα πουπουλα, και μας έριξε στους καρχαριες φτανοντας να δίνουμε 3000€ για ενα στρωμα, και να ποναει η μεση μας.... τελικα βρηκα την Αττικα Στρομ. Κατασκευαστης, με εργοστασιο που εχω μπει στην παραγωγη και εχω δει πως φτιαχνουν τα στρώματα. Εχω γινει φανατικος του σκληρου τους στρωμα. Κοιμαμαι σαν ανθρωπος. Ουτε μεση πονεσε ξανα, ουτε πλάτες ουτε ωμοι. Καμια φορα λιγο το χερι γιατι εχω το κακο συνηθειο να το βαζω κατω απο το μαξιλαρι και να κοιμαμαι επανω του. Δεν ξαναασχολουμε με κινεζικα εισαγωμενα σκουπιδια, ούτε με διαστημικα στρωματα με παραξενα υλικα και ακριβες τιμές. 1
fredd0 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, andreaspA είπε Καμια φορα λιγο το χερι γιατι εχω το κακο συνηθειο να το βαζω κατω απο το μαξιλαρι και να κοιμαμαι επανω του. Spoiler
andreaspA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, fredd0 είπε Απόκρυψη περιεχομένων που το βρισκουμε αυτο αραγε??
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, andreaspA είπε που το βρισκουμε αυτο αραγε?? https://medcline.eu/pages/shoulder-pain-relief-system 1
fredd0 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 αν εννοεις να αλλαξεις πλευρο, αμφιπλευρο ειναι αν εννοεις να κοιμηθεις ξερωγω μπρουμυτα, εκει εχει θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις