Jimakozz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα. Εστειλα email στο [email protected] μαζι με τα στοιχεια του συμβολαιου μου, το κινητο μου, το αφμ μου, αιτουμενος να διακοπει αυτη η υπηρεσια χρεωσης 25 ευρω ανα ετος, και μου απαντησαν το εξης στο email: ---------------------------------------------------- Αγαπητέ πελάτη καλησπέρα, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες διαχείρισης του εν λόγω ομαδικού προγράμματος ασφάλισης, η αφαίρεση συμμετοχών για τον εκάστοτε μήνα ετήσιας ανανέωσης της κάλυψης, υλοποιούνται μαζικά στις αρχές κάθε επόμενου μήνα. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας. ----------------------------------------------------- Εχει κανείς καμιά ιδέα? Το συμβολαιο μου ξεκινησε περσι 1/11/2022 και εστειλα πριν μερικες μερες για διακοπη
tzotzo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Αν και δεν βρίσκω λόγο να το διακόψεις, εμένα με έχουν αποζημιώσει χωρίς να μου δημιουργήσουν πρόβλημα, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θα σου δώσουν τα χρήματα αρχές Δεκεμβρίου, από τότε δλδ που ξεκινάει και το συμβόλαιο. Αλλά γιατι δεν τους παίρνεις ένα τηλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα