thanasisxask Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, manoslevendaki είπε Τι κρατάει; από που είναι;
Joshua21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Λένε πως μια εικόνα = χίλιες λέξεις, η συγκεκριμένη όμως δεν λέει σχεδόν τίποτα. 1
manoslevendaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Τι κρατάει; από που είναι; Κρατάει ενα πλαστικο και το ππαξιμάδι ειναι απο ανοξείδωτο και το αλλο ειναι απο Αλουμίνιο
thanasisxask Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, manoslevendaki είπε Κρατάει ενα πλαστικο και το ππαξιμάδι ειναι απο ανοξείδωτο και το αλλο ειναι απο Αλουμίνιο Βάλε καμιά καλύτερη φωτογραφία.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Πάρε αυτή την κόλλα και θα με θυμηθείς Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $2.57 20%OFF | 20g/65g /100g Casting Repair Glue Metal Iron Steel Auto Radiator Water Tank Special Leakage Plugging Welding Adhesive https://a.aliexpress.com/_mtNggag
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά έβγαλες την βίδα που είχε κολλήσει.Με κομπρεσέρ το έκανες;Αφού έπρεπε να ξαναμπεί βίδα δεν έπρεπε να την καταστρέψεις. Στο παρόν τώρα:Εχεις πρόσβαση σε ηλεκτροκόλληση κλπ; Αν όχι εγώ θα έβαζα κανένα τέτοιο https://vrontinos.gr/el/Product/0001E2D0.aspx Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από Ukforthemoment
thanasisxask Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τελικά έβγαλες την βίδα που είχε κολλήσει.Με κομπρεσέρ το έκανες;Αφού έπρεπε να ξαναμπεί βίδα δεν έπρεπε να την καταστρέψεις. Στο παρόν τώρα:Εχεις πρόσβαση σε ηλεκτροκόλληση κλπ; Αν όχι εγώ θα έβαζα κανένα τέτοιο https://vrontinos.gr/el/Product/0001E2D0.aspx Αλουμίνιο με ανοξείδωτο, η ευτυχία θα είναι σίγουρη. @NikosKallithea την έχεις δοκιμάσει; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από thanasisxask 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Αλουμίνιο με ανοξείδωτο, η ευτυχία θα είναι σίγουρη. Δεν κολλάνε μεταξύ τους αυτά ε ;Προσωπικά δεν έχω ιδέα.
thanasisxask Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν κολλάνε μεταξύ τους αυτά ε ;Προσωπικά δεν έχω ιδέα. Όχι, το αλουμίνιο δεν κολλάει με ηλεκτροκολληση. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Όχι, το αλουμίνιο δεν κολλάει με ηλεκτροκολληση. Mε το ηλεκτροκόλληση κλπ αναφέρομαι και στις άλλες τεχνολογίες κόλλησης,tig mig και δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει .
thanasisxask Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Mε το ηλεκτροκόλληση κλπ αναφέρομαι και στις άλλες τεχνολογίες κόλλησης,tig mig και δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει . Το αλουμίνιο έχει τα δικά του "κουσούρια" θέλει συγκεκριμένα πράγματα για να κολληθεί. @manoslevendakiυπάρχουν κάτι βέργες με κάποιο είδος αλουμινίου οι οποίες κολλάνε με map gaz, μπορείς να δοκιμάσεις και αυτόν τον τρόπο. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από thanasisxask 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, thanasisxask είπε Αλουμίνιο με ανοξείδωτο, η ευτυχία θα είναι σίγουρη. @NikosKallithea την έχεις δοκιμάσει; Εχω καμια δεκαρια εδω η κόλλα είναι άπαιχτει 1
manoslevendaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πάρε αυτή την κόλλα και θα με θυμηθείς Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $2.57 20%OFF | 20g/65g /100g Casting Repair Glue Metal Iron Steel Auto Radiator Water Tank Special Leakage Plugging Welding Adhesive https://a.aliexpress.com/_mtNggag sto temu tin exei ?
elgol Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο temu εχει καλυτερη!!! Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από elgol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα