Προς το περιεχόμενο

iPhone 14 pro max ή canon 700d 18-55mm

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από stratigos24,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν δίκιο όσοι σου απάντησαν, δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα αυτά τα δύο. Στο λέω εγώ που εχω μια compact μηχανή, διότι δεν μπορούσα να πάω τότε σε μηχανή με φακούς για οικονομικούς λόγους , επειδή είμαι έξω στο πεδίο δεν υπάρχει σύγκριση , παλιά είχα ένα κινητό και έτρεχα σαν μ@λ@κ@ς και έβγαζα χάλια φωτό. Και τώρα επειδή έχω την κάμερα κάνα εξάμηνο φυσικά μαθαίνω και θέλω πάρα πολύ ακόμα για να πω ότι κάτι κάνω, αλλά Δεν συγκρίνεται κινητό με φωτογραφική μηχανή. Σε σύγκριση η μηχανή μου με ένα iphone 12 ή 13 ενός φιλου(δεν θυμάμαι ακριβώς)τράβαγα σε ιδιο αντικείμενο πολύ καλύτερες φωτογραφίες και ξαναλέω είμαι άσχετος ακόμα με το άθλημα και ενώ και η μηχανή μου είναι ΧΩΡΙΣ φακούς και μοντέλο των αρχών του 2017. 

Όταν μάθεις την μηχανή σου θα καταλάβεις. Όσο για το ερώτημα της αγοράς νέου φακού, για μένα δεν αξίζει, πειραματισου πρώτα με αυτόν που έχεις και μετά που κάτι θα έχεις ως ιδέα και όταν ΔΕΝ θα σε καλύπτει πας για αγορά νέου. Τώρα για μένα μην το επιχειρήσεις. Ότι άλλο θες, εδώ τα παλικάρια είναι τζιμανια όλα και θα σε βοηθήσουν, όπως βοήθησαν και μένα. Καλωσηρθες λοιπόν και πάω για ύπνο γιατί δουλεύω σε λίγες ώρες :)

Επεξ/σία από anarchy79
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 1/11/2023 στις 5:32 ΜΜ, GiorgosTr98 είπε

έχω πάρει την canon 700d με τον κλασικό κιτ φακό 18-55mm 3,5-5,6

Η 700d παιρνει το magic lantern και κάνει πολύ ωραία πραγματάκια.

Το έχεις ψάξει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...