Προς το περιεχόμενο

αγορά powerbank 30000mAh


stagkia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,
Θέλω να αγοράσω ένα powerbank μεγάλης χωρητικότητας θα έλεγα για φόρτιση επαγγελματικού ταμπλετ κ κινητού αν χρειαστεί διότι είμαι συνέχεια στν δρόμο κ από τον φορτιστή αυτοκινήτου δεν μου δίνει την απόδοση που θέλω.
Έχετε να μου προτείνεται κάτι;
Το κόστος που σκέφτομαι να επενδύσω είναι κοντά στα 40€

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς τεχνικά χαρκτηριστικά (Τάσεις Εξόδου, Χωρητικότητα Μπαταριών Τάβλετ & Κινητού) μόνο σκέψεις μπορούμε να κάνουμε😀.

Με ένα Powerbank 30000mAh και μέ ένα κινητό - ας πούμε ότι έχεις ένα Samsung Galaxy 8 - με χωρηστικότητα μπαταρίας 3000 mAh, μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου περίπου 6 φορές.

Ο τύπος που μπορείς να χρησιμοποιήσιες είναι: Πολλαπλασιάζεις τη Χωρητικότητα Powerbank σε mAh με το 3.7 (περίπου). Διαιρείς το αποτέλεσμα με το Output Voltage του Powerbank - συνήθως είναι 5 Volt). To αποτέλεσμα το πολλαπλασιάζεις με το 0.85 (συντελεστής απόδοσης του Powerbank). Το τελικό αποτέλεσμα το διαιρείς με τη χωρητικότητα της μπαταρίας σε mAh της συσκευής που θέλεις να φορτίσεις. Το αποτέλεσμα είναι ο # των φορτίσεων που μπορεις να πραγματοποιήσεις.

Εάν ένα μέγεθος το βρεις σε mWh το μετατρέπεις σε mAh και το χρησιμοποείς στον παραπάνω τύπο. Τα mWh το μετατρέπεις σε mAh διαιρώντας με την ανάλογη τάση. Στην περίπτωσή μας και για τις περισσότερες συσκευές είναι 5 Volt.

Να επισημάνω ότι η τάση δεν είναι πάντα απαραίτητα 5 Volt. Τα παραπάνω παραδείγματα είναι απλουστευμένα για την κατανόηση των υπολογισμών. Π.χ. το output σε ένα τροφοδοτικό ενός Laptop είναι γύρω στα 19,5 Volt και όχι 5 Volt. Σε ένα tablet επίσης μπορει να είναι διαφορετικό.   

Χρειάζεσαι ένα Multi-Voltage 5V 12V 16V 19V Powerbank για να φορτίσεις ένα laptop τα οποία έιναι ακριβά (παράδειγμα εδώ).  Για ένα tablet με θύρες USB-Type C χρειάζεται να δεις τα Voltage και εάν το υποστηρίζει το powerbank (π.χ. να δεις για τα USB εξόδου 3: 5V-3.0A/9V-2.0A/12V-1.5A ή τα USB-C εξόδου: 5V-3.0A/9V-2.2A/12V-1.5A τις σχετικές τάσεις). 

Επεξ/σία από JPaxilleas
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλήθεια με πετσοκοψες με αυτα που είπες.

εντάξει δεν είπα να το φτάσω τόσο μακριά, απλά να έχω ενα powerbank αν χρειαστεί σε έκτακτη ανάγκη να κάνω κάποια φόρτιση στο ταμπλετ ή το κινητό.

και σίγουρα δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα για ένα επαγγελματικό powerbank γιατί έχω να πάρω και πάνες για το παιδί 😂 

έχω δει κάποια μοντέλα όπως τς  Baseus ή τς Romoss.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...