Προς το περιεχόμενο

multimedia αυτοκινητου


bananasplit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γειά σας παιδιά. βλέπω αρκετά multimedia στην αγορά. αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει gps, με δική του κεραία, android auto, ΚΑΙ, αν γίνεται, να κάνω κλήση με φωνητική εντολή στα ελληνικά. άλλοι μου προτείνουν κάτι τέτοιο, που υποτίθεται κάνει και κλήσεις. (αν δεν το δοκιμάσω, δε μπορώ να είμαι σίγουρος.). άλλοι μου λένε να πάω σε κάτι πιο οικονομικό, πχ αυτό. εχουν ουσιαστικές διαφορές; θα μπορέσω, με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο, να κάνω φωνητικές κλήσεις στα ελληνικά, ή/και εντολές; ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μετά, οι αναδιπλούμενες πάνε 250+. και σταθερή θα ήταν δύσκολο, γιατί έχω τους αεραγωγούς. (τώρα, δεν ξέρω αν αυτό είναι τόσο σοβαρό ή όχι). τη 2 τη φοβόμουν κι εγώ πάντως. αυτή λέει τίποτα; μέχρι και raspi είχα σκεφτεί, αλλά δε νομίζω να μου κάνει.. βασικά αν μπορούσα να του τα λέω στα ελληνικά, θα ήταν τέλεια. πχ πλοήγηση τάδε μέρος. ή κλήση τάδε. γιατί μέχρι να ψάξεις οθόνες, να βρεις αυτό που θες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατί υπάρχουν ΤΟΣΕΣ εργοστασιακές για άλλα αυτοκίνητα, που υποστηρίζουν τα ελληνικά, ενώ αυτές που αγοράζεις από το εμπόριο δεν υποστηρίζουν; είναι τόσο δύσκολο είτε να φτιαχτεί μια εφαρμογή, είτε να το υποστηρίξουν; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα εχω στο αυτοκινητο ενα Multimedia din2 και θελω να ρωτήσω αν μπορώ με καποιο τρόπο να το δουλεψω εκτος αυτοκινητου ωστε να το ρυθμισω με την ησυχία μου και να το ξανα τοποθετήσω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...