Προς το περιεχόμενο

intel Unison


dks1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντας χρήστης ενός MacBook και αναγκασμένος να φύγω από τον χώρο του macOS και ακόμα χειρότερα από ένα σασί όπως είναι το MacBook θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εφαρμογή της intel που επιτρέπει επεξεργαστές 12ης γενιας συνδεσιμότητα ΣΧΕΔΟΝ  ίσης με το οικοσύστημα της apple . Έχοντας δει αρκετά review με επεξεργαστές intel θα ηθελα να ρωτησω εαν επεξαργαστές της AMD έχουν την ίδια ικανότητα να συνδεθούν με ενα iPhone . Δεν με ενδιαφέρει το iMessage  οσο με ενδιαφέρει η αποστολή αρχείων απο iPhone σε windows laptop. Ξέρω πως προς το παρών υπάρχει η δυνατότητα αλλα μελλοντικά θα ισχύει το ίδιο ? Θα ήθελα να μάθω κυριώς απο χρήστες που την χρησιμοποιουν την εφαρμογη για να μαθω εντυπωσεις αλλα και απο κάποιους που το εχουν ψάξει λιγο καλύτερα το θέμα . Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κατάλαβα τον προβληματισμό σου. Το iTunes υπάρχει και για Mac και για pc και μέσω αυτού συνδέονται οι συσκευές της apple μεταξύ τους. 

Τώρα, αν σταματήσει να το βγάζει η apple για windows μετα απο 5-10 χρόνια, αυτό κάνεις δεν μπορεί να στο εγγυηθεί. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εφαρμογή αυτή είναι μια φάση όπως το airdrop , ασύρματα στέλνεις και λαμβάνεις αρχεία μεταξύ pc και iPhone όπως και κλήσεις και μηνύματα.

Επεξ/σία από dks1987
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα. Το να εντάξεις ένα pc με windows στο οικοσύστημα της apple σίγουρα δεν είναι κατι απλό. Ότι προσφαιρει το iTunes το οποίο νομίζω ότι υποστήριζε connection over wifi. 

Αν δεν σε βολεύει ή δεν σ αρέσει, παραμένεις σε apple συσκευές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που ζήτησες από την αρχή ήταν να στέλνεις αρχεία από το iphone στο pc και αυτό γίνεται άμεσα με το καλώδιο. Η ασύρματη σύνδεση γίνεται και αυτήν π.χ. -> https://mobiletrans.wondershare.com/iphone-transfer/transfer-files-from-iphone-to-pc-wirelessly.html

Σίγουρα δεν θα είναι όπως με ένα mac γιατί mac και iphone λειτουργούν με το ίδιο λειτουργικό και λογικό είναι η συνεργασία τους να είναι άμεση και flawless.

Το άλλο που ρώτησες για τους επεξεργαστές, δεν έχει καμία σημασία με την σύνδεση και την συνεργασία. Αυτά τα αναλαμβάνει το λειτουργικό.

Το τελευταίο που έγραψα για το αν δεν σ' αρέσει είναι μια λογική διαπίστωση καθώς έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι σαν να θέλεις να λειτουργήσεις με ένα mac και ένα android κινητό όπως θα λειτουργούσες με ένα chromebook.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα. Σόρυ αλλά δεν το κατάλαβα ότι αναφερόσουν σε συγκεκριμένη εφαρμογή. Το ανέφερες στο αρχικό post ότι αφορά την συγκεκριμένη εφαρμογή που γράφεις στον τίτλο αλλά δεν το πρόσεξα. Ας απαντήσει οπότε κάποιος που έχει iphone και windows 11 pc. Ο επεξεργαστής δεν έχει σημασία.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...