Προς το περιεχόμενο

Realme c55 η Xiaomi Note 12?


mMary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, κοιτάζω για τον πατέρα μου ένα κινητό μέχρι 200€ το πολυ, κάνει χρήση Facebook κλπ όποτε θα ήθελα να μην κολλάει στο μέλλον η πχ και στις κλήσεις. Για τις φωτογραφίες να είναι ικανοποιητικές. Από αυτά τα δυο ποιο λέτε είναι καλύτερο. Realme c55 η Redmi Note 12 ? Γενικά αυτές τις δυο εταιρείες κοιτάζω αλλά ίσως αλλο μοντέλο? Μαγαζιά θα προτιμούσα Πλαίσιο, Public κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα αγόρασα ένα C55 8GB/256GB σε προσφορά λόγο BF στα 169€ από γνωστό κατάστημα. Νομίζω ότι είναι εξαιρετικό vfm για απλή και μέτρια χρήση με 5000mAh μπαταρία.

Απλά για την ιστορία έτρεξε PUBG σε HD settings μια χαρά. Δεν είμαι ειδικός γιατί δεν παίζω παιχνίδια και γενικότερα δεν κάνω τρελά πράγματα με το κινητό, απλά το αναφέρω.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα παιδια, για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα και εφοσον στο παρον αναφερεται το Realme c55, να ζητησω μια αποψουλα οποιος εχει εικονα. Ποιο απο τα παρακατω τρια θα προτιμουσατε:

Realme C55

https://www.skroutz.gr/s/41028064/Realme-C55-Dual-SIM-8GB-256GB-Sun-Shower.html#reviews

Xiaomi Poco

https://www.skroutz.gr/s/38259576/Xiaomi-Poco-M5-Dual-SIM-6GB-128GB-Prasino.html

Motorola Moto G32

https://www.skroutz.gr/s/37950155/Motorola-Moto-G32-Dual-SIM-6GB-128GB-Rose-Gold.html

 

Η καμερα και οι φωτογραφιες με ενδιαφερουν ελαχιστα εως καθολου. Θα προτιμουσα το πιο γρηγορο, να μην "κολλαει" οσο γινεται . Τεινω περισσοτερο προς το Realme που εχει RAM 8GB, αλλα απο την αλλη εχει χαμηλοτερη ισχύ απο τα αλλα δυο. Ποιο χαρακτηριστικο απο τα δυο βοηθαει καλυτερα λετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, aces είπε

Το Realme λογω ευκολοτερου-ελαφρυτερου λειτουργικού/OS.

Xiaomi πάντως έχει τώρα αν το λες για θέμα δυσκολίας απλά βγάζει λίγα κολλήματα γι αυτό σκέφτηκα Realme, ωστόσο είναι καλύτερα από τα xiaomi ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ κοίταζα για Xiaomi αλλά οι λόγοι που τα απέφυγα ήταν πρώτον για την υποστήριξη που δεν έχουν στην Ελλάδα και δεύτερον για το OS τους. Ήμουν ανάμεσα σε Realme και Moto απλά προτίμησα το πρώτο για τα 8GB/256GB κι ας έχει λιγάκι υποδεέστερο επεξεργαστή νομίζω ότι σε αυτή τη κατηγορία οι διαφορες σε real life δύσκολα θα γίνουν αντιληπτές. Δεν ξέρω ίσως να κάνω και λάθος μιας και όπως είπα δεν ζητάω τρελά πράγματα από ένα κινητό.

Να σκεφτείτε έτσι όπως το είδα να τρέχει το PUBG είπα ότι είναι overkill για μένα που το θέλω κυρίως για browsing, chatting κτλ🤣

Επεξ/σία από Basilhs1982
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα εγώ εχθές απο κότσο το redmi note 12 έξω στο κουτί δεν γράφει αν είναι dual sim και θέλω dual Sim και SD κανεις δεν ξέρει σιγουρα ..στο σκρουτζ λέει dual αλλά αυτό που πήρα δεν το γράφει το ξέρει κανείς σίγουρα πριν το ανοίξω? Αλλιώς να πάω και εγώ σε realme

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από kinitos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Επανέρχομαι μην ανοίγω νέο θέμα. Λοιπόν τον ενδιαφέρει να είναι γρήγορο άρα πάνω από 6ram και σίγουρα καλό ηχείο με ποιοτικό όσο γίνεται ήχο να έχει, η κάμερα δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα φυσικά όμως να είναι οκ! Όριο 200!!!! Από έμπιστο μαγαζι προτάσεις !!!  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτά τα χρήματα, ψάχνεις κάτι σε Motorola η Realme που έχουν καλό value for money και πιο πιθανό να έχουν τα χαρακτηριστικά που ζητάς. Xiaomi δεν θα πρότεινα σε αυτά τα χρήματα, όπως επίσης και Samsung, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου σε αυτά χρήματα το κατά πόσο θα αξίζουν οι προτάσεις αυτών των εταιρειών, ίσως βέβαια είναι λίγο πιο value for money η Xiaomi αλλά από προσωπική πείρα, δεν θα πρότεινα Xiaomi η Samsung σε αυτά τα χρήματα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...