Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Όπως λέει και ο τίτλος, αναρωτιέμαι αν γίνεται να επαναφέρω ένα email που μου στάλθηκε πριν 8 με 10 μήνες αλλά μου είναι αδύνατο να το βρω. Δε διαγράφω γενικά email γι' αυτό μου κάνει τόσο εντύπωση που δε βρίσκω το συγκεκριμένο. Τέλος, πάντων, πιθανόν να το διέγραψα χωρίς να το συνειδητοποιήσω.
Δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται στα "Διαγραμμένα" διότι έχουν περάσει πάνω από 30 ημέρες αλλά ούτε και στο φάκελο "Ανακτήστε από τα διαγραμμένα" διότι εκεί βρήκα email από τις 20 Σεπτέμβρη και μετά.

Βρήκα στο διαδίκτυα κάποια προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά (ανάκτηση αλληλογραφίας) όπως το StellarRepairForOutlook αλλά δε βγάζω άκρη πώς να τα χρησιμοποιήσω.

Μήπως γνωρίζει κανείς, αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι δε μιλάς για εταιρικό λογοαριασμό. Οπότε έλεγξες το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (junk) να δείς εάν το μήνυμα βρίσκεται εκεί. Μπορεί κατά λάθος να μετακίνησες το μήνυμα εκεί εσφαλμένα. Εάν το βρεις τελικά σε αυτόν το φάκελο, επίλεξε το μήνυμα και, στη συνέχεια, επίλεξε Μη ανεπιθύμητη αλληλογραφία > Μη ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Τώρα 'ομως πρόσεξα ότι αναφέρεις μήνυμα για πριν 8 με 10 μήνες. Όμως εφόσον ισχύουν τα παρακάτω δύσκολο βλέπω να μπορείς να το επαναφέρεις:

• Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαγράφονται αυτόματα από το φάκελο "Διαγραμμένα" μετά από 30 ημέρες.
  • Τα στοιχεία που έχουν καταργηθεί από το φάκελο "Διαγραμμένα" είναι ανακτήσιμα για 30 ημέρες.
  • Η ανεπιθύμητη αλληλογραφία διατηρείται για 30 ημέρες προτού διαγραφεί αυτόματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...