QuantumWanderer Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου Δεν μπορώ να τις καταλάβω αυτές τις τσιγκουνιές σε μερικούς κατασκευαστές.
nmamag Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Εγω πηρα μια απο την TOYOTA ΣΤΑΥΡΟΣ ( στα Γλυκα νερα ) 220 € 42600‑0UY11KIT παρολο που απο διαφορες αντιπρσωπιες μου ελεγαν αλλοπροσαλα πραγματα ( αλλως ελεγε οτι κανει αλλος οτι δεν χωραει ) Εχω το Elegant 2025 2wd με 18 ζαντες και πηρα 42600‑0UY11KIT 145/90 R16
SaFiS Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Δεν έχει και δεν χωράει κανονικό φάρδος ζάντας. Εγώ έχω πάρει τύπου "donut" από παλιατζή (τις βαράνε και αυτές σε τιμή) γιατί είχα σκίσει λάστιχο σε λακούβα στην μέση του πουθενά και περίμενα 3 ώρες την οδική. Έχει σετ επισκευής με κόλλα και κομπρεσέρ αλλά εννοείται πως είναι για κανά καρφί και μετά θέλει πάλι πέταμα το ελαστικό... Στο απλό Yaris αυτά αλλά και στο Cross η ίδια μλκια ισχύει...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 11 ώρες πριν, QuantumWanderer είπε Δεν μπορώ να τις καταλάβω αυτές τις τσιγκουνιές σε μερικούς κατασκευαστές. Δεν ειναι μόνο θέμα τσιγκουνιας. Δες απαντηση απο το AI: "Τα νέα αυτοκίνητα δεν έχουν ρεζέρβα κυρίως λόγω της επιθυμίας των κατασκευαστών να μειώσουν το βάρος του αυτοκινήτου, να αυξήσουν τον χώρο αποσκευών και να μειώσουν το κόστος παραγωγής. Η απουσία ρεζέρβας βοηθά επίσης στην αύξηση της αυτονομίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και στη μείωση των εκπομπών ρύπων στα θερμικά. Επιπλέον, τα σύγχρονα ελαστικά είναι πιο ανθεκτικά και οι οδηγοί συχνά επιλέγουν να καλέσουν οδική βοήθεια αντί να αλλάξουν μόνοι τους το ελαστικό. "
QuantumWanderer Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 7 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Επιπλέον, τα σύγχρονα ελαστικά είναι πιο ανθεκτικά και οι οδηγοί συχνά επιλέγουν να καλέσουν οδική βοήθεια αντί να αλλάξουν μόνοι τους το ελαστικό. " Εντωμεταξύ, όταν καλείς την οδική βοήθεια γιατί δεν θέλεις να αλλάξεις μόνος σου το ελαστικό, ΠΡΕΠΕΙ να έχεις ρεζέρβα, ειδάλλως θα σε μεταφέρουν σε κάποιο βουλκανιζατέρ. Δηλαδή, αν δεν έχεις ρεζέρβα, ακόμα και να έρθει η οδική δεν λύνεται το πρόβλημα ότι το αυτοκίνητο θέλει μεταφορά.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, QuantumWanderer είπε Εντωμεταξύ, όταν καλείς την οδική βοήθεια γιατί δεν θέλεις να αλλάξεις μόνος σου το ελαστικό, ΠΡΕΠΕΙ να έχεις ρεζέρβα, ειδάλλως θα σε μεταφέρουν σε κάποιο βουλκανιζατέρ. Δηλαδή, αν δεν έχεις ρεζέρβα, ακόμα και να έρθει η οδική δεν λύνεται το πρόβλημα ότι το αυτοκίνητο θέλει μεταφορά. Εχουν κιτ επισκευης αρκετες φορες και στο μπαλωνουν επι τοπου. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από Αλεξανδρος A.92
QuantumWanderer Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εχουν κιτ επισκευης αρκετες φορες και στο μπαλωνουν επι τοπου. Εννοείς ότι στο μπαλώνουν και μετά το πετάς, μαζί με το δίδυμό του και αν έχουν περάσει τα χιλιόμετρα, πετάς και τα 4. 😂
4saken Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Παραγγελια το active plus σε ασημι την Δευτερα, σημερα εκανα καταθεση το ποσο και λογικα Δευτερα Τριτη μου ειπαν θα το εχω στα χερια μου.Με προβληματιζει λιγο το οτι ειναι αυτοματο, ειχα οδηγησει στο παρελθον για λιγο χωρις προβλημα οποτε μαλλον ειναι θεμα συνηθειας, εντυπωσεις σε λιγο καιρο...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 1 ώρα πριν, QuantumWanderer είπε Εννοείς ότι στο μπαλώνουν και μετά το πετάς, μαζί με το δίδυμό του και αν έχουν περάσει τα χιλιόμετρα, πετάς και τα 4. 😂 Δεν σε επιασα, το επισκευαζουν και το χρησιμοποιεις κανονικα.
QuantumWanderer Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν σε επιασα, το επισκευαζουν και το χρησιμοποιεις κανονικα. Αν πέσεις σε γνώστη και κάνει σωστή δουλειά, μη ξεπέτας.
satsok2 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 2 ώρες πριν, 4saken είπε Παραγγελια το active plus σε ασημι την Δευτερα, σημερα εκανα καταθεση το ποσο και λογικα Δευτερα Τριτη μου ειπαν θα το εχω στα χερια μου.Με προβληματιζει λιγο το οτι ειναι αυτοματο, ειχα οδηγησει στο παρελθον για λιγο χωρις προβλημα οποτε μαλλον ειναι θεμα συνηθειας, εντυπωσεις σε λιγο καιρο... Καλοτάξιδο! Είναι πολύ εύκολο, δε θα'χεις κανένα θεμα.
atheatos Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ωραιο το cross Επεξ/σία 31 Ιουλίου από atheatos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα