satsok2 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Να ρωτήσω - η εφαρμογή του My Toyota σας δουλεύει σήμερα;
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 1 ώρα πριν, satsok2 είπε Να ρωτήσω - η εφαρμογή του My Toyota σας δουλεύει σήμερα; Μηνύματα λάθους στελνει(πόρτες κλπ) αλλα δεν μπορείς να μπεις στο αππ, δινει σφαλμα και ζητάει συγνώμη 🤪 1
satsok2 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 47 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μηνύματα λάθους στελνει(πόρτες κλπ) αλλα δεν μπορείς να μπεις στο αππ, δινει σφαλμα και ζητάει συγνώμη 🤪 Με βιομετρικά μου ζητάει να συνδεθώ χειροκίνητα. Χειροκίνητα, το κουμπί της σύνδεσης δεν κάνει τίποτα. Έκανα επανεκκίνηση την εφαρμογή κ κινητό. Αλλά καταλαβαίνω ίσως είναι γενικό φαινόμενο (?).
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Αφου σου λεει εχει προβλημα η εφαρμογή με την σύνδεση τι αλλο να σου πει🥱 Μπες αυριο μεθαυριο, δεν ειναι και e-banking
andreas-d Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αφου σου λεει εχει προβλημα η εφαρμογή με την σύνδεση τι αλλο να σου πει🥱 Μπες αυριο μεθαυριο, δεν ειναι και e-banking Σιγά την εφαρμογή..
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Εγω την βρίσκω μια χαρα, αυτα που θελω τα κανει, θα μπορουσε βέβαια να κανει αλλα 1000, αλλα δεν ειναι και τεσλα το τογιοτακι🤪
satsok2 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αφου σου λεει εχει προβλημα η εφαρμογή με την σύνδεση τι αλλο να σου πει🥱 Μπες αυριο μεθαυριο, δεν ειναι και e-banking Ok, το βλέπω σαν επιχείρημα. Απλά λειτουργεί με μηχανισμό ...ανταμοιβής και σε βάζει στη διαδικασία να τσεκάρεις το feedback για να βελτιώνεσαι.
gto234 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Ούτε μένα λειτουργεί η εφαρμογή από χθες νομίζω. Μάλλον κάποια αναβάθμιση θα κάνουν. Εχω περίπου 1000km και μέση κατανάλωση 3.7lt/100km με αρκετά ήπια οδήγηση επειδή είναι ακόμα αρχή (ative plus 130hp). Κάτι θορύβους "τακ-τακ" ακούτε που και που από τη μηχανή; Διάβασα το manual ότι είναι φυσιολογικό. Επίσης μερικές φορές ακούω ενα "τακ" όταν πατάω και αφήνω το φρένο (όχι πάντα όμως). Κατά τα άλλα είναι σούπερ..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου και σε μενα σημερα δεν...και απο τι εμαθα απο χθες δεν λειτουργει. Εν τω μεταξυ πριν καποιες μερες ειχε κανει και update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα