Προς το περιεχόμενο

Toyota Yaris Cross 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και λέτε για μέση που όλοι την νομίζουν ότι είναι η ταχύτητα που κρατάνε στο ταξίδι, αν μετρήσεις Α προς Β σημείο μαζί με το μπες βγες στην πόλη θα είναι λιγο χαμηλότερη. Εγώ πχ που συνήθως κάνω ταξίδι 130 με 145 έχω μέσες κάτω από 100 οριακά. Αν μετρήσεις με το που μπεις Εθνική και λίγο πριν βγεις τότε θα έχεις και υψηλότερη μέση. 

Ξέχασα να πω ότι συνήθως γράφει 6.4 με 6.7 κατανάλωση!

1.2 purecrap!

Επεξ/σία από hountalass
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

12 minutes ago, hountalass said:

Μιας και λέτε για μέση που όλοι την νομίζουν ότι είναι η ταχύτητα που κρατάνε στο ταξίδι, αν μετρήσεις Α προς Β σημείο μαζί με το μπες βγες στην πόλη θα είναι λιγο χαμηλότερη. Εγώ πχ που συνήθως κάνω ταξίδι 130 με 145 έχω μέσες κάτω από 100 οριακά. Αν μετρήσεις με το που μπεις Εθνική και λίγο πριν βγεις τότε θα έχεις και υψηλότερη μέση. 

Ξέχασα να πω ότι συνήθως γράφει 6.4 με 6.7 κατανάλωση!

1.2 purecrap!

Οταν ειχα πρωτοπαρει το δικο μου 3008 κρατησα (μεσω Fuelio) τα ετησια γεμισματα μου, μετα το παρατησα αλλα αυτα ειναι τα αληθινα δεδομενα μου σε μικτη χρηση (δλδ κυριως Αθηνα) και ταξιδια διακοπων

494531798_10162629948014785_808119381768

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, hountalass είπε

Όχι ακριβώς αλλά ναι...

Προσπαθούσαμε να λύσουμε το μυστήριο του 180 / 6.4!

Καλό ερώτημα, αλλά για να είμαστε σωστοί, ας ανοιχτεί νέο θέμα.

Δημοσ.
On 11/09/2025 at 17:05, mpregos said:

Ε εντάξει τώρα είναι σχετικά κάποια πράγματα αλλά ευρύχωρο δεν το λες με την καμμία.δλδ το αμάξι δεν έχει χώρους μην λέμε και το άσπρο γκρι.

Σαν οδηγός το δεξί μου πόδι είναι κλειδωμένο ανάμεσα στην κεντρική κολώνα και το τιμόνι και δεν μπορώ να το κουνήσω.εχουν βάλει αυτή την οθόνη και τα στριμώχνει όλα.πριν καμμία 10ρια χρόνια στο μικρό της βολβό είχα πάθει κάτι αντίστοιχο στα πίσω καθίσματα και δεν μπορούσα να βάλω το ποδι

Είμαι 1.70 ίσως για αυτό δεν το βρίσκω στενό. Δηλαδή το ντάστερ που είχα δεν το θυμάμαι ιδιαίτερα μεγαλύτερο μέσα. Αλλά ίσως η εμπειρία μου που περιέγραψα στην αρχή, ακόμα μπορεί να κάνει δουλίτσα μάλλον και να μου φαίνεται παλάτι το κροσσ επειδή απλά παίρνει μπροστά κάθε μέρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά χώρους έχει.

Είμαι 1,80 και κάθομαι άνετα στην θέση του οδηγού και πίσω από το οδηγό με χώρο για τα πόδια.

Σίγουρα υπάρχουν πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα με περίπου τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις

αλλά δεν το λες στενάχωρο. 

Edit: θα ήθελα περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους όπως μεγαλύτερο ντουλαπάκι και θήκες πίσω από τα μπροστινά καθίσματα

Επεξ/σία από gbouros
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε

Βλέπω πλέον (2023 και έπειτα) συναρμολογείται στην Ινδονησία.

Τι εξαρτήματα έχει μέσα όμως;

Μην μου αρχίσετε "δεν έχει σημασία" κλπ, απλά ρωτάω.

TMMF. Γαλλία. Μαζι με το Yaris και το Mazda 2 Hybrid (Yaris δηλαδή).

Στην Ινδονησία κατασκευάζεται η έκδοση για τις Ασιατικές χώρες, ξαδερφάκι του ευρωπαϊκού.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...