Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι

Χρειαζομαι μια μαυρη λεκανη κρεμαστη και ειμαι αναμεσα σε 3-4 με διαφορετικες τιμες / επωνυμια κτλ. Θα ηθελα μια συμβουλη αν υπαρχει καποιος που ξερει.

- Ideal Standard Tesi 415 eur

- Creavit Duroplast 338 eur

- Karag Milos 276 eur

- Ravena 223 eur

-Tema Rim Off 172 eur

Ολες ειναι rimless, soft close με slim καπακι αλλα οπως βλεπετε εχουν αρκετα μεγαλες διαφορες στις τιμες.

Υπαρχει καμια εμπεριστατωμενη αποψη λογω εμπειριας για αυτες τις μαρκες?

Ευχαριστω

Δημοσ.

design πληρωνεις. ideal παντα ειναι τσιμπημενες χωρις λογο. karag ειναι ελληνας που φερνει πραγματα μια χαρα ποιοτητας (συνηθως) και αν δεν κανω λαθος ειναι τουρκικα. tema εβαλα και εγω. παντως δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια διαφορα πλην σχεδιου.

Δημοσ.

Ευχαριστω Βασιλη,

να ρωτησω, τα Tema που εβαλες γραφουν την επωνυμια τους πανω καπου ή ειναι all black?

10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

design πληρωνεις. ideal παντα ειναι τσιμπημενες χωρις λογο. karag ειναι ελληνας που φερνει πραγματα μια χαρα ποιοτητας (συνηθως) και αν δεν κανω λαθος ειναι τουρκικα. tema εβαλα και εγω. παντως δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια διαφορα πλην σχεδιου.

Ευχαριστω Βασιλη,

να ρωτησω, τα Tema που εβαλες γραφουν την επωνυμια τους πανω καπου ή ειναι all black?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, than81 είπε

Ευχαριστω Βασιλη,

Ευχαριστω Βασιλη,

νομιζω το γραφει καπου αλλα δεν ειμαι σπιτι να το δω.

Δημοσ.
6 minutes ago, than81 said:

Ευχαριστω Λεωνιδα. Δεν νομιζω να βγαινουν σε μαυρο οι Geberit κρεμαστες

Επειδη εχω δυο ιδιες Geberit μπορω να σου πω οτι εχουν και ενα ακομα πρακτικο προβλημα αλλα αφου δεν βγαινουν μαυρες, εισαι οκ.

Δημοσ.

Πριν αρκετά χρόνια ήταν της μόδας τα σκούρα είδη υγιεινής -λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες- αλλά ξαναγυρίσαμε στα λευκά, γιατί τα σκούρα θέλουν κάποιον να τα καθαρίζει και να τα σκουπίζει σχολαστικά μετά από κάθε χρήση για να μη μένουν ασπρίλες από τα άλατα.

Αλλά αφού αποφασίσατε να βάλετε μαύρα, όποια και αν διαλέξεις καλή είναι.

Εμείς βάλαμε ideales και ravena. Η μόνη διαφορά ήταν στην τιμή και όχι στην ποιότητα!

Δημοσ.

Ειναι το design, αλλα παιζουν και αλλα ρολο, πχ στις φτηνές μπορει να βρεις "μπιμπικια" στη πορσελάνη, επίσης παίζει το μέγεθος, το καπάκι, ο μηχανισμός που δένει στον τοίχο, το καζανάκι κλπ κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...