than81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Γεια σας φιλοι Χρειαζομαι μια μαυρη λεκανη κρεμαστη και ειμαι αναμεσα σε 3-4 με διαφορετικες τιμες / επωνυμια κτλ. Θα ηθελα μια συμβουλη αν υπαρχει καποιος που ξερει. - Ideal Standard Tesi 415 eur - Creavit Duroplast 338 eur - Karag Milos 276 eur - Ravena 223 eur -Tema Rim Off 172 eur Ολες ειναι rimless, soft close με slim καπακι αλλα οπως βλεπετε εχουν αρκετα μεγαλες διαφορες στις τιμες. Υπαρχει καμια εμπεριστατωμενη αποψη λογω εμπειριας για αυτες τις μαρκες? Ευχαριστω
basilis_k6 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 design πληρωνεις. ideal παντα ειναι τσιμπημενες χωρις λογο. karag ειναι ελληνας που φερνει πραγματα μια χαρα ποιοτητας (συνηθως) και αν δεν κανω λαθος ειναι τουρκικα. tema εβαλα και εγω. παντως δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια διαφορα πλην σχεδιου.
than81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Ευχαριστω Βασιλη, να ρωτησω, τα Tema που εβαλες γραφουν την επωνυμια τους πανω καπου ή ειναι all black? 10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε design πληρωνεις. ideal παντα ειναι τσιμπημενες χωρις λογο. karag ειναι ελληνας που φερνει πραγματα μια χαρα ποιοτητας (συνηθως) και αν δεν κανω λαθος ειναι τουρκικα. tema εβαλα και εγω. παντως δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια διαφορα πλην σχεδιου. Ευχαριστω Βασιλη, να ρωτησω, τα Tema που εβαλες γραφουν την επωνυμια τους πανω καπου ή ειναι all black?
basilis_k6 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, than81 είπε Ευχαριστω Βασιλη, να ρωτησω, τα Tema που εβαλες γραφουν την επωνυμια τους πανω καπου ή ειναι all black? Ευχαριστω Βασιλη, να ρωτησω, τα Tema που εβαλες γραφουν την επωνυμια τους πανω καπου ή ειναι all black? νομιζω το γραφει καπου αλλα δεν ειμαι σπιτι να το δω.
leonidas_fs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως στο σπίτι μου εβαλα 2 GEBERIT με κόστος περί τα 300€ η μια. Σαν αυτή: https://goldenbath.gr/product/lekani-kremasti-geberit-icon-rimfree/ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από leonidas_fs
than81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Εγώ πάντως στο σπίτι μου εβαλα 2 GEBERIT με κόστος περί τα 300€ η μια. Σαν αυτή: https://goldenbath.gr/product/lekani-kremasti-geberit-icon-rimfree/ Ευχαριστω Λεωνιδα. Δεν νομιζω να βγαινουν σε μαυρο οι Geberit κρεμαστες
dbrillis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, than81 said: Ευχαριστω Λεωνιδα. Δεν νομιζω να βγαινουν σε μαυρο οι Geberit κρεμαστες Επειδη εχω δυο ιδιες Geberit μπορω να σου πω οτι εχουν και ενα ακομα πρακτικο προβλημα αλλα αφου δεν βγαινουν μαυρες, εισαι οκ.
SB_1957 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Πριν αρκετά χρόνια ήταν της μόδας τα σκούρα είδη υγιεινής -λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες- αλλά ξαναγυρίσαμε στα λευκά, γιατί τα σκούρα θέλουν κάποιον να τα καθαρίζει και να τα σκουπίζει σχολαστικά μετά από κάθε χρήση για να μη μένουν ασπρίλες από τα άλατα. Αλλά αφού αποφασίσατε να βάλετε μαύρα, όποια και αν διαλέξεις καλή είναι. Εμείς βάλαμε ideales και ravena. Η μόνη διαφορά ήταν στην τιμή και όχι στην ποιότητα!
NikosKallithea Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Ειναι το design, αλλα παιζουν και αλλα ρολο, πχ στις φτηνές μπορει να βρεις "μπιμπικια" στη πορσελάνη, επίσης παίζει το μέγεθος, το καπάκι, ο μηχανισμός που δένει στον τοίχο, το καζανάκι κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα