Προς το περιεχόμενο

Creative Sound Blaster Katana V2x αξίζει ή να δω άλλη ηχομπάρα;


xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας,

καιρό τώρα σκέφτομαι να αντικαταστήσω το 2.1 του Logitech Ζ333 που έχω την lg TV στο καθιστικό. Ταινίες βλέπω μέσω του Chromecast 4k TV (κυρίως από netflix και stremio) ή από την nova αθλητικά.
Έχω καιρό σταμπάρει την katana v2x. Βλέποντας και άλλες ηχομπάρες παράλληλα δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα είναι η κατάλληλη λύση ή όχι.

Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα (πριν 10 χρόνια) είχα ένα 5.1 set σύστημα της Panasonic με μια άλλη τηλεόραση, και θα ήθελα να έχω πάλι 5.1 για surround ήχο. (το ιδανικό θα ταν dolby atmos βέβαια)
H v2x έχει ενσωματωμένα 4 ηχεία και το subwoofer (5.1), και πχ βλέπω και αυτή τη Sony, HT-S40R που έχει 3 κανάλια στη μπάρα 2 πίσω ηχεία και το subwoofer(5.1).

Διαφορά τιμής είναι 20€ πιο ακριβή η Sony απότι η Creative, ταβάνι έχω τα 250€.

Και ρωτάω κυρίως γιατί είναι πολύ πιο δυνατή η ηχομπάρα της Sony σύμφωνα με τις προδιαγραφές της, πάντα σε RMS. Τα αποδίδει; Έχει καλό ήχο; 
Την katana την έχω ακούσει, την έχει φίλος και είχα ενθουσιαστεί.

image.png.53357960682bfd3d3a16b0512c538a95.png

Έναντι της v2x

image.png.5a8ae4990c56f6afbf0ed8379b48c19b.png

 

Πρέπει να προσέξω κάτι αν πω να πάωστην sony?
Δεν έχει καμία ηχομπάρα από τις 2 dolby atmos πχ που θα το ήθελα, αλλά για καλό DA δε φτάνει το budget και δεν ανεβαίνω άλλο από το ποσό που διαθέτω. Αν υπάρχει κάτι στο εύρος τιμής που διαθέτω παρακαλώ πείτε την πρόταση σας.

Μετά στα κλεφτά είδα την LG S60Q Soundbar 300W 2.1 χωρίς να έχω βρει πολλές πληροφορίες, πέρα του dolby atmos και ότι ειναι 2.1.
Και στο σκρουτζ όπου είναι πολύ πιο φτηνή.

Και την Crystal Audio CASB360 πάλι με dolby atmos. (δε βρίσκω καθόλου πληροφορίες για την μπάρα, τί πρότυπα ήχου υποστηρίζει, πέρα από το DA, είναι ντεφάκτο τo dtsx και το dolby digital? Τι rms έχει για τα ηχεία και το γουφερ εκτός του μαξ? Tην crystal audio την ξέρω σαν εταιρία)

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...