LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Εβγαλα στα παιδια μου 12-13 ετων τις νεες ταυτοτητες και σημερα μου ηρθε email οτι εχει αποδοθει ΑΦΜ στην κορη μου και οπως εμαθα μεχρι τελος του χρονου θα αποδοθει και στον γιο. Επειδη δεν θελω να τις κουβαλανε μαζι τους προσπαθησα στην κορη μου να της κανω εγραφη στο ΑΑΔΕ για να της βαλω την εφαρμογη στο κινητο και να εχει εκει την ταυτοτητα. Το προβλημα ειναι οτι στο πεδιο που ζηταει ταυτοτητα επιλεγω ΑΤ βαζω τον αριθμο που ξεκιναει απο Α και μετα εχει αριθμους και μου λεει λαθος αριθμος ταυτοτητας, δοκιμαζω και με ελληνικο και με αγγλικο Α τιποτα. Δεν εχει ενημερωθει η ΑΑΔΕ για τον αριθμο των νεων ταυτοτητων;
fmarkos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να κάνει gov γιατί είναι ανήλικη. Νομικά μέχρι τα 18 της υπεύθυνοι είναι οι κηδεμόνες.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εβγαλα στα παιδια μου 12-13 ετων τις νεες ταυτοτητες και σημερα μου ηρθε email οτι εχει αποδοθει ΑΦΜ στην κορη μου και οπως εμαθα μεχρι τελος του χρονου θα αποδοθει και στον γιο. Επειδη δεν θελω να τις κουβαλανε μαζι τους προσπαθησα στην κορη μου να της κανω εγραφη στο ΑΑΔΕ για να της βαλω την εφαρμογη στο κινητο και να εχει εκει την ταυτοτητα. Το προβλημα ειναι οτι στο πεδιο που ζηταει ταυτοτητα επιλεγω ΑΤ βαζω τον αριθμο που ξεκιναει απο Α και μετα εχει αριθμους και μου λεει λαθος αριθμος ταυτοτητας, δοκιμαζω και με ελληνικο και με αγγλικο Α τιποτα. Δεν εχει ενημερωθει η ΑΑΔΕ για τον αριθμο των νεων ταυτοτητων; Γιατι να κουβαλάνε μαζί τους ταυτότητα ανήλικα παιδιά;Ούτε καν έφηβοι δεν είναι.
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fmarkos είπε Υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να κάνει gov γιατί είναι ανήλικη. Νομικά μέχρι τα 18 της υπεύθυνοι είναι οι κηδεμόνες. Τους πηρα τηλεφωνο γιατι μου φανηκε παραξενο πως ηρθε σε αυτη που ειναι σχεδον 13 ΑΦΜ και δεν ηρθε στον γιο που ειναι σχεδον 14 και εκει εμαθα οτι θα του ερθει και σε αυτον. Εκει την ρωτησα πως θελω να βαλω την εφορμογη στα κινητα των παιδιων και αυτη μου ειπε θα κανεις εγραφη μεσα στο ΑΑΔΕ ΑΦΜ & Κλειδάριθμος. Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Γιατι να κουβαλάνε μαζί τους ταυτότητα ανήλικα παιδιά;Ούτε καν έφηβοι δεν είναι. Επειδη μετα τα 12 ειναι υποχρεωτικη ισως; Τωρα δεν την κουβαλανε φωτογραφια εχουν βγαλει μπρος πισω και την εχουν στο κινητο σαν φωτογραφια.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Επειδη μετα τα 12 ειναι υποχρεωτικη ισως; Να την βγάλουν ναι.Το θεωρώ υπερβολικό να κουβαλάνε επάνω τους ταυτότητα 12χρονα παιδιά.
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να την βγάλουν ναι.Το θεωρώ υπερβολικό να κουβαλάνε επάνω τους ταυτότητα 12χρονα παιδιά. Εχω κλεισει και εγω ραντεβου να αλλαξω την δικια μου γιατι το μηχανημα πλαστικοποιησης που ειχαν στο τμημα ηταν απο τα Lidl και εχει ανοιξει στα δυο. Μολις παω θα τους ρωτησω αν ειναι υποχρεωτικο να την κουβαλανε μαζι τους. 1
panagiotis54 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 ολα αυτα τα κανεις αν θες να παρεις τους κωδικους ταξις online, αν πας απο 1 οποια εφορια θες και τα παρεις στο χερι δεν χρειαζονται παρα μονο τα κοκκινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα