Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον το αμεσω τζαμπα και γρηγορο μεχρια αλλαγη ειναι να εχεις ανοιχτο το κουτι στο πλαι

μετα αλλαζεις κουτι

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/11/2023 στις 11:43 ΜΜ, ultraex2003 είπε

άσχετο dig, άμα το ψυγείο είναι μπροστά και τα σωληνάκια ψηλότερα από την αντλία ο αέρας δεν θα μαζεύεται στο υψηλότερο σημείο  στα σωληνάκια? θα δουλεύει σωστά η αντλία? 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Saloufas είπε

άσχετο dig, άμα το ψυγείο είναι μπροστά και τα σωληνάκια ψηλότερα από την αντλία ο αέρας δεν θα μαζεύεται στο υψηλότερο σημείο  στα σωληνάκια? θα δουλεύει σωστά η αντλία? 

αυτο ειναι το σωστο οι σωληνες κατω απο την αντλια

image.jpeg.e602ae444fd0bb338269401e103b5393.jpeg

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

αυτο ειναι το σωστο οι σωληνες κατω απο την αντλια

image.jpeg.e602ae444fd0bb338269401e103b5393.jpeg

ναι και εγώ έτσι το ξέρω αλλά στο βίντεο του HardwareBusters ο άλλος λέει και πάνω να είναι τα σωληνάκια εφόσον είναι πιο ψηλά από την αντλία δεν έχει θέμα σε περιπτώσεις πχ που το μήκος από τα σωληνάκια δεν φτάνει να μπουν στο κάτω μέρος, αλλά μου φαίνεται ότι δεν θα δουλεύει σωστά όπως τα λέει! Στο νέο βίντεο που έβαλες λέει δεν είναι το optimal αλλά δεν είναι και το χειρότερο αυτό το σενάριο....

Επίσης καλύτερα δεν είναι να σπρώχνουν προς τα έξω τα fans της AIO? παρά να σπρώχνουν προς τα μέσα? Μιλάω για το σημείο όταν την τοποθετούν μπροστά, γιατί ναι μεν θα φέρνουν κρύο αέρα απ' έξω αλλά αυτός ο αέρας όταν περάσει από το ψυγείο και ζεσταθεί θα πάει στα υπόλοιπα συστήματα gpu,block,rams κτλ...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Saloufas είπε

ναι και εγώ έτσι το ξέρω αλλά στο βίντεο του HardwareBusters ο άλλος λέει και πάνω να είναι τα σωληνάκια εφόσον είναι πιο ψηλά από την αντλία δεν έχει θέμα σε περιπτώσεις πχ που το μήκος από τα σωληνάκια δεν φτάνει να μπουν στο κάτω μέρος, αλλά μου φαίνεται ότι δεν θα δουλεύει σωστά όπως τα λέει! Στο νέο βίντεο που έβαλες λέει δεν είναι το optimal αλλά δεν είναι και το χειρότερο αυτό το σενάριο....

Επίσης καλύτερα δεν είναι να σπρώχνουν προς τα έξω τα fans της AIO? παρά να σπρώχνουν προς τα μέσα? Μιλάω για το σημείο όταν την τοποθετούν μπροστά, γιατί ναι μεν θα φέρνουν κρύο αέρα απ' έξω αλλά αυτός ο αέρας όταν περάσει από το ψυγείο και ζεσταθεί θα πάει στα υπόλοιπα συστήματα gpu,block,rams κτλ...

προς τα εξω τα εχω  και γω να βγαζουν τον αερα  αν και ειχα την επιλογη να το βαλω και μπροστα το ψυγειο τελικα προτιμησα να το βαλω πανω στην οροφη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...